Lada Samara 1.3

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

Locked
Gago
Automobil: Samara 1.3s

Re: Lada Samara 1.3

Post by Gago »

skora wrote:
LM....raduckam ja tako oko tih vrata ,i u jednom momentu vidim nema Gage :shock: ....Nema coveka odjednom :shock: .....Eto ti njega posle 10min sa dve kese .....meso,paradajz,vruc Leba :D ,ljute papricice....ma sve u fulu .....cips,grisini,cokoladice, kokiske i taj neki njegov KVAS :roll:
A nisi mi verovao :P
Da je dosao Travelman verovatno se komsinica ne bi onoliko bunila, mozda bi i dim iskoristio da se usunja unutra :mrgreen:

Komsija je kralj nad kraljevima :mrgreen: Ne moze covek da se ne smeje dok ga slusa...

A i nisi napomenuo da smo palili i tvoju ladu, pali kao mina :)

Naravno da sam zadovoljan 8)
Imas privatnu poruku, procitaj je...
Samo Samara Srbina Spasava

skora

Post by skora »

Gago wrote: Komsija je kralj nad kraljevima :mrgreen: Ne moze covek da se ne smeje dok ga slusa...
Image......... :mrgreen:

travelman

Post by travelman »

Ja zvao, po dogovoru. Ja kad nesto obecam to i ispunim.

Zovem ja tako skoru oko pola 4, telefon odzvoni i izbaci. I tako nekoliko puta ali niko da se javi.

Znaci, nisam ja eskivirao ono sto sam obecao nego ste vi mene ispalili i niste hteli da odgovorite na poziv.

Dakle, uplasili ste se ... da cu da vam pohebem sav rostilj i pojedem komsinicu.... :kez ...

skora

Post by skora »

Telefon je bio gore a mi smo bili napolju :!: ...dogovor je bio kad dodjes s posla da dodjes. :!:
Sta me zoves koj k... :hit kad znas da srafim i znas da treba da dodjes..... :!: :evil:

Gago

Post by Gago »

Pa zbog toga nije ni dosao.... Znao je da srafimo, a mislio je da nece biti rostilja, pa kaze sto je sigurno, sigurno je :mrgreen:

travelman

Post by travelman »

Kako nisam dosao, pa ja sam bio ... :D ... ali sinoc .... :P ...

I doneo to cime ste vas dvojca srafili srafili i srafili ... :D ...

Gago

Post by Gago »

Tesko je recima opisati sta si danas propustio...

Nego, gde nam je Skora :?

Nasao sam mu jednu Samaricu :twisted:

travelman

Post by travelman »

Sigurno trosi parice sto je zaradio od tebe. Ako potrosi i moj deo na ime iznajmljivanja alata, sledeci put trazite od babe komsinice pa neka vam ona da alatke obojci. :) .

aleko-2141
Automobil: Moskvic Aleko

Post by aleko-2141 »

I od mojih racvi :D

Gago

Post by Gago »

Ne znam ja, ali ona se danas raspitivala za nekog lika sto je skidao ratkapne juce :)

skora

Post by skora »

Gago wrote:Nego, gde nam je Skora :?
Ma zaspao sinoc :oops: ....vidis da sam ustao u 5 ko penzioner :mrgreen:
travelman wrote:na ime iznajmljivanja alata
Kog alata :? ...mislis patent klesta i udarni srafciger ??? To je ok....to te ceka.....a na gedore zaboravi :!:

VRH SU !!!! Jake ko zemlja :prvi ..... hAvala ti :prvi ..... pa ti i dalje skidaj ratkapne dok ja ne gledam :!:

P.S.

Kupicu ti neke Kineske za 500/600din (ko Bokijeve).....da ne kvarimo prijateljstvo :kez
aleko-2141 wrote:I od mojih racvi :D
:? ... mora da si me pomesao sa nekim.....Ja te upisao u svesku :twisted: .....evo lepo pise Aleko - jedna crvena :!:

P.S. - proveri ti to sa Gagom......smrdi mi da te je on klepio ....mnogo je juce bio bahat u prodavnici ....vrlo je moguce da si nas ti ustvari castio rostiljem juce :mrgreen:
Gago wrote:Nasao sam mu jednu Samaricu :twisted:
Da....nema plin,istice registracija za mesec dana ,moramo u Sombor da platimo prenos,tako da ima materijala za pricu.... :)

Bokiiii .... kad budes isao u Z.Polje, svrati do ovog u Bataju (ako te ne mrzi) pa je islikaj i vidi jel valja cemu.....
Nista se ne pogadjas,samo kazi za drugara iz Leskovca sam dosao da pogledam,pa da on ne delazi ja cu mu poslati slike......i baci pogled na vitalna mesta kako su je uradili i naravno jedno 20tak slika opali ...... i snimi kakva je to muzika koju spominje :?

Bez obaveze ..... samo ako si zaludan u nekom momentu http://www.polovniautomobili.com/oglas5 ... da_samara/

P.S. Nek dodje do nadvoznjaka na ulazu u Bataju .....to ti je 500m od tebe ;)

Gago

Post by Gago »

skora wrote: :? ... mora da si me pomesao sa nekim.....Ja te upisao u svesku :twisted: .....evo lepo pise Aleko - jedna crvena :!:

P.S. - proveri ti to sa Gagom......smrdi mi da te je on klepio ....mnogo je juce bio bahat u prodavnici ....vrlo je moguce da si nas ti ustvari castio rostiljem juce :mrgreen:
Skora bi vise puta da naplati racve :kez

skora

Post by skora »

:kez :P

travelman

Post by travelman »

Ne znam ja, ali ona se danas raspitivala za nekog lika sto je skidao ratkapne juce :)
A sta mislis, kako li bi se tek raspitivala da sam njoj skinuo paučinu umesto skori ratkapne? ... :kez ...

.a na gedore zaboravi
OK, uzmi ih ... poklanjam ti ih. Nisam ja Boki da ti sve prodajem.

Ali jedno bih te zamolio, cuvaj ih. Nemoj pri sledecoj prodaji Samare da gedore poklonis novom vlasniku kao sto si poklonio ramove.... :P ...

skora

Post by skora »

travelman wrote:Nisam ja Boki da ti sve prodajem.
:roll: braate ,kad god me vidi nesto mi uvali i uzme mi neke pare za to.... :evil:
travelman wrote: kao sto si poklonio ramove.... :P ...
Kaako sam se zaznuo - uzas :oops: ..... kasno sam video i odose :evil: ...ali znam gde ima jos jedan par novih :P

Locked