BA3 2109
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Re: BA3 2109
Boki78, tacan ili precizan razumeli su oni mene sta sam hteo reci. Koji je bolji me nemozs ubediti jer 20 godina sam ih koristio u fabrici dok sam radio i oko elektronike i automatike. Kuci privatno koristim dva komada iskrinih unimera i obadva su sa kazaljkom (analogni). Imali ili nemali ogledalce ako bas zelis preciznost moras ga gledati odozgo pod pravim uglom, i ja tu nevidim nikakav problem.
-
travelman
Dejca, ja sam te sve lepo razumeo a Boki je mislio da nesto komentarisemo o samarama pa je kao i obicno isproziva i nakudi samo tako.
.
Ne vredi njemu dejca objasnjavati ..... dzabe.....sad ce ti reci da bas upravo zbog tog pravog ugla i nije dobar analogni ,da ne bi koristio i uglomer pri gledanju ....dejca wrote: Imali ili nemali ogledalce ako bas zelis preciznost moras ga gledati odozgo pod pravim uglom, i ja tu nevidim nikakav problem.
Ma lepo je rekao travelman da je Boki najgori od sve dece
Ma nemo tako, nije on loš nego ga tako tera iznutra. Trebao bi promeniti nick u "komtraš". Da otvorimo temu i glasamo koje za da Boki promeni nick, ako ne ne potepa dotle. 
-
Boki78
Ti ne vidis, ali neko ko ga gleda prvi put u ruka ce bas tu da napravi prvu greskudejca wrote:Boki78, tacan ili precizan razumeli su oni mene sta sam hteo reci. Koji je bolji me nemozs ubediti jer 20 godina sam ih koristio u fabrici dok sam radio i oko elektronike i automatike. Kuci privatno koristim dva komada iskrinih unimera i obadva su sa kazaljkom (analogni). Imali ili nemali ogledalce ako bas zelis preciznost moras ga gledati odozgo pod pravim uglom, i ja tu nevidim nikakav problem.
Inace sve je to lepo, kad budes imao sonde spektralnog analizatora opsega 100GHz koji u osnovnoj konfiguraiji kosta malo manje od 100 000e i radio nesto pametno sa njim bice ti jasnija moja teoretska mrsomudija
-
travelman
1. TravelmanTrebao bi promeniti nick u "komtraš". Da otvorimo temu i glasamo koje za da Boki promeni nick,
2.
3.
1. Travelman
2. Skora
3.
4.
2. Skora
3.
4.
-
Boki78
1. Travelman
2. Skora
3. Boki78
4.
al da napomenem za poznavaoce boMbina da koMtras nije isto sto i koNtras, ovo prvo uglavnom ne znaci nista
2. Skora
3. Boki78
4.
al da napomenem za poznavaoce boMbina da koMtras nije isto sto i koNtras, ovo prvo uglavnom ne znaci nista
-
travelman
Kazi ucitelju da je 13.31v kada su upaljeni svi potrosaci. Sa ugasenim potrosacima je napon bio 13.63v.
Na mojoj Samari je punjenje, sa ugasenim potrosacima, bilo 14.60v.
Na mojoj Samari je punjenje, sa ugasenim potrosacima, bilo 14.60v.
I ja tu nista nebih dirao, trinest ipo volti je zadovoljavajuce punjenje.
- Miljan
- Automobil: Skala 55, Koral 65
Slabo.
Ne sme da pada ispod 13.8V sa svim potrosacima, a idealno je da uvek bude preko 14.
Ne sme da pada ispod 13.8V sa svim potrosacima, a idealno je da uvek bude preko 14.
Hvala Miljane