Boki78 wrote:Recicu tvojoj zeni da ide sa tobom i da ti bira delove za kola
Bila je dobar saigrac dok nije dosla prva samara.Tad je napustila tim .
Kod druge me je samo cudno gledala,a kad je dosla karavnka pitala me je JEL SI OK ILI DA TE VODIM NEGDE NA BAZDARENJE
...sad vrtim oglase za samare samo kad nije kuci ...tako da sto se tice nje i delova za lajke - pisi propalo
Boki78 wrote:
Nego ti bas volis da mucis lade, ono malo prostora za ventiliranje hladnjaka hoces za da zacepis
Ne zezaj ....povrsinski je isti otvor za vazduh i na fabrickoj masci i na ovoj.Gornji deo je svakako zatvoren
Ma suludo je kupovati auto koji je bio poplavljen..drugo,ova sto je razlupana pitanje sta se moze iskoristiti,pomeren je trap i oostalo 100 posto,nema tu nista,baciti pare na dva auto,a pitanje da li bi mogao da sastavis u jedan,a da vredi...prati oglase,mozda ce natrcati neka''normalna''
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
AUTO JE KAO STO SLIKE GOVORE U PERFEKTNOM STANJU SVE U FULU, GARAZIRANA I ODRZAVANA U SERVISU, ALU FELNE, NOVE GUME, KUKA ZA VUCU, NEMA PLIN, PRVI VLASNIK, NAJBOLJE BI BILO POGLEDATI I BICE VAM SVE JASNO.
Takvim ljudima se ne prodaju kola pa eto tropnu neku cenu pa šta bude. A i to kad stave po dogovoru je krajnje odbojan način za prodaju auta. Tako sam bio zvao ja jednog za rivu i dok sam izvuko informaciju o ceni razmenili smo nekoliko poruka na K.P. Lada bila 2002 sa 120,000 na satu, neregistrovana, potreban reatest i boca stara 7godina. Čovek tražio 600 e.
A njegova pitanja su bila koliko sam ja spreman da dam, pa me ubedjivao na razne načine a cenu nikako da kaže. Onda sam ja reko da se u vezi lade raspitujem za radjaka i da je cena vrlo bitna za dalji dogovor tek onda je otvorio srce.
ja bi nazvao iz zajebancije i ponudio mu npr opel astru 2000 i neko . god, jer mi treba lada zbog gradnje kuće, i sigurno bi došli brzo do dogovora , a onda bi mu rekao da odustajem jer nije volan original , već je od 2107, pa sam to previdio, a da patim na sitnice pa da vidi čovjek da ima i većih luđaka od njega
...u pitanju je seosko domacinstvo...jel vidite papricice da vise na zidu i da se suse.
Vlasnik je prvi i jedini.
Ima kuku.
Auto mu je sluzio za prevoz sa njive do kuce i vikendom do pijace.Drugi auto (fiesta),stoji u garazi i sluzi za kurcenje.Lajka je radna ......na coskovima od cajgera ima 3kg prasine jer kad sa otvorenim prozorom i prikolicom zadje u njivu nastaje sou.On je opere u dvoristu kad se vrati,ali sa jelenskom kozicom samo mane unutra kao macka repom a ne sve detalje i svaki coscic.Zimi nije vozena jer bi krila napred na coskovima zevnula,a njemu su cela......
DAKLE - 20tak godina u letnjoj sezoni tri coska do njive i jos tri do pijace .....i eto ih 50.000km u 2014toj