Ладе у огласима

Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb

skora

Re: Ладе у огласима

Post by skora »

Boki78 wrote:Recicu tvojoj zeni da ide sa tobom i da ti bira delove za kola
:D :D Bila je dobar saigrac dok nije dosla prva samara.Tad je napustila tim :mrgreen: .
Kod druge me je samo cudno gledala,a kad je dosla karavnka pitala me je JEL SI OK ILI DA TE VODIM NEGDE NA BAZDARENJE :D :D
...sad vrtim oglase za samare samo kad nije kuci :D ...tako da sto se tice nje i delova za lajke - pisi propalo
Boki78 wrote:
Nego ti bas volis da mucis lade, ono malo prostora za ventiliranje hladnjaka hoces za da zacepis :mrgreen:
Ne zezaj :!: ....povrsinski je isti otvor za vazduh i na fabrickoj masci i na ovoj.Gornji deo je svakako zatvoren

Image Image

altinjanin
Automobil: lada 112 16v

Post by altinjanin »

Ma suludo je kupovati auto koji je bio poplavljen..drugo,ova sto je razlupana pitanje sta se moze iskoristiti,pomeren je trap i oostalo 100 posto,nema tu nista,baciti pare na dva auto,a pitanje da li bi mogao da sastavis u jedan,a da vredi...prati oglase,mozda ce natrcati neka''normalna'' ;)
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

skora wrote: kad je dosla karavnka pitala me je JEL SI OK ILI DA TE VODIM NEGDE NA BAZDARENJE :D :D
:lol: :lol: :mrgreen:

skora

Post by skora »

@dejca :oops: :mrgreen:
altinjanin wrote:...prati oglase,mozda ce natrcati neka''normalna'' ;)
Image

**********************************************************************************

Kako ljudi ne razmisljaju ....nikad mi nece biti jasno.... :?
U ovom oglasu ( http://www.polovniautomobili.com/oglas5 ... da_samara/ ) prodavac izricito naglasava da ukoloko je kupac voljan da kupi njegov radio,za to zadovoljstvo mora da izdvoji 40e!!!
Nasuprot tome,isti taj radio (naravno NOV) kosta 30e ( http://www.kupujemprodajem.com/Auto-MP3 ... -oglas.htm ) !!!!!
U cemu je fora???? jel misle da je neko lud :?

skora

Post by skora »

DEJCAAAA ...1600 evrica - pa ti vidi sad :mrgreen:

http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... lada_riva/

Image

Opis

AUTO JE KAO STO SLIKE GOVORE U PERFEKTNOM STANJU SVE U FULU, GARAZIRANA I ODRZAVANA U SERVISU, ALU FELNE, NOVE GUME, KUKA ZA VUCU, NEMA PLIN, PRVI VLASNIK, NAJBOLJE BI BILO POGLEDATI I BICE VAM SVE JASNO.

Image Image Image Image

Image Image Image Image

Image Image Image Image

Image Image Image Image

Image Image Image

Boki78

Post by Boki78 »

skora wrote:DEJCAAAA ...1600 evrica - pa ti vidi sad :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

veco
Automobil: lada riva 1300

Post by veco »

Da nije ovome šta prodaje ovu 2105 onaj bugar mario nešto u rodu :? Ista marka, boja, a i smisao za realnost je isti ;)

skora

Post by skora »

veco wrote: a i smisao za realnost je isti ;)
Ja kazem 1600e NIKAD :roll: ..... a mozda ni tad

dejca

Post by dejca »

Takvim ljudima se ne prodaju kola pa eto tropnu neku cenu pa šta bude. A i to kad stave po dogovoru je krajnje odbojan način za prodaju auta. Tako sam bio zvao ja jednog za rivu i dok sam izvuko informaciju o ceni razmenili smo nekoliko poruka na K.P. Lada bila 2002 sa 120,000 na satu, neregistrovana, potreban reatest i boca stara 7godina. Čovek tražio 600 e.
A njegova pitanja su bila koliko sam ja spreman da dam, pa me ubedjivao na razne načine a cenu nikako da kaže. Onda sam ja reko da se u vezi lade raspitujem za radjaka i da je cena vrlo bitna za dalji dogovor tek onda je otvorio srce.

veco
Automobil: lada riva 1300

Post by veco »

ja bi nazvao iz zajebancije i ponudio mu npr opel astru 2000 i neko . god, jer mi treba lada zbog gradnje kuće, i sigurno bi došli brzo do dogovora , a onda bi mu rekao da odustajem jer nije volan original , već je od 2107, pa sam to previdio, a da patim na sitnice ;) pa da vidi čovjek da ima i većih luđaka od njega :lol:

dejca

Post by dejca »

Evo pristojne rive, ako je istinita kilometraža i limarski dobra ova riva i vredi te pare.
http://www.mojauto.rs/polovni-automobil ... __1990_god

skora

Post by skora »

Cim nema plin ....kilometraza je manje vise ta

altinjanin

Post by altinjanin »

Ma da... :roll: :roll: :roll: :roll: :hit :hit :hit

altinjanin

Post by altinjanin »

http://www.polovniautomobili.com/oglas5 ... 5_gli_16v/
Stolex-sa foruma prodaje,znam da je puno ulozio u lajku,a i ja sam jednim delom[rade mu svi podizaci] :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

skora

Post by skora »

altinjanin wrote:Ma da... :roll: :roll: :roll: :roll: :hit :hit :hit
:D :D :D pa sta se odma biiijes :mrgreen:

...u pitanju je seosko domacinstvo...jel vidite papricice da vise na zidu i da se suse. :!:
Vlasnik je prvi i jedini.
Ima kuku.
Auto mu je sluzio za prevoz sa njive do kuce i vikendom do pijace.Drugi auto (fiesta),stoji u garazi i sluzi za kurcenje.Lajka je radna ......na coskovima od cajgera ima 3kg prasine jer kad sa otvorenim prozorom i prikolicom zadje u njivu nastaje sou.On je opere u dvoristu kad se vrati,ali sa jelenskom kozicom samo mane unutra kao macka repom a ne sve detalje i svaki coscic.Zimi nije vozena jer bi krila napred na coskovima zevnula,a njemu su cela......

DAKLE - 20tak godina u letnjoj sezoni tri coska do njive i jos tri do pijace .....i eto ih 50.000km u 2014toj

;)

Post Reply