Ладе у огласима

Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb

stolex
Automobil: Lada 112 16v

Re: Ладе у огласима

Post by stolex »

altinjanin wrote:http://www.polovniautomobili.com/oglas5 ... 5_gli_16v/
Stolex-sa foruma prodaje,znam da je puno ulozio u lajku,a i ja sam jednim delom[rade mu svi podizaci] :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sto jes jes, namestio si ih da rade kao svajcarski sat. :D :D :D

Nema sta doktor si. :mrgreen:

P. S. Inace sve ovo sto sam napisao u oglasu da je izemnjano, jeste.

skora

Post by skora »

Sa cega su felne??? Ne mogu da provalim :?

stolex
Automobil: Lada 112 16v

Post by stolex »

Alfine :)

skora

Post by skora »

Image

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

Lepa riva, pozadi kod nalivnog grla je malo zakacena i ova traka preko vratanca rezervoara zasto li je lepljena??? Ali sve u svemu odlicna ponuda, a kad vidim ovaj sat sa tom kilometrazom :shock: tek je to privlacno.
http://www.mojauto.rs/polovni-automobil ... __2003_god

Imre
Automobil: Honda Civic Tourer

Post by Imre »

dejca wrote:Lepa riva, pozadi kod nalivnog grla je malo zakacena i ova traka preko vratanca rezervoara zasto li je lepljena??? Ali sve u svemu odlicna ponuda, a kad vidim ovaj sat sa tom kilometrazom :shock: tek je to privlacno.
http://www.mojauto.rs/polovni-automobil ... __2003_god
Ma da,super ponuda!A sto nema servo,jos mu povecava vrednost! :mrgreen:

Boki78

Post by Boki78 »

A koj ce ti servo na ladurini leba ti? Da dobijes jos jedan point of failure, kao da ih vec nemas vise od prosecnog normalnog auta :mrgreen:

dejca

Post by dejca »

Ma kakav servo, to meni netreba. Imao sam prilike na burazerovom fiatu da vidim koliko kostaju muke sa tim servo volanom.
Sto jednostavnije i sa manje delova to bolje :!: . Stane i da moze i prosecni vozac da otkloni problem. DAS AUTO

dejca

Post by dejca »

Pitam se dali ga je neko zvao, nespušta cenu ni evrić.
http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... 6_special/

skora

Post by skora »

Slusajte ovo....pozovem juce ovog prodavca i zamolim ga da mi proda zadnji spojler i ovo iza tablice.Kaze covek - NEMOJ DA SE LJUTIS ALI PRODAJEM SVE U KOMPLETU !!!
Kazem ja ok ...ali ako nastavis tako sa cenom kao sto si je drzao 3 meseca na 500 pa sad spustio na 400,nikad je neces prodati.
Kaze on - MA PRODACE SE !!!
Kazem ja OK,sretno ti bilo ....

Sad vidim stavio novu cenu ;) http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... mara_1300/
dejca wrote:Pitam se dali ga je neko zvao, nespušta cenu ni evrić.
http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... 6_special/
Ma nema tu nista ..... dzabe malti po oglasima....

dejca

Post by dejca »

E baš ti se svidja taj okvir i spojler, ali eto nemaš sreće. A jesi ga pitao za bocu, šta snjom. Dali je potrebna zamena ili ne? Ako je potrebna zamena nikad je neće prodati za 350 e.
Taj petogodišnji reatest je postao velika smetnja za prodaju automobila koja su na plin. Kad čovek uradi reatest sa zamenom boce ako je to potrebno ovoj samari taj je potpisao da je taj auto njegov do kraja, ili da se oprosti od dela uloženih para i proda ga koliko tržište nudi.

skora

Post by skora »

dejca wrote:A jesi ga pitao za bocu, šta snjom. Dali je potrebna zamena ili ne?
Ma nisam......nije me zanimao auto i nista ga nisam pitao u vezi njega.....
dejca wrote: Kad čovek uradi reatest sa zamenom boce ako je to potrebno ovoj samari taj je potpisao da je taj auto njegov do kraja, ili da se oprosti od dela uloženih para i proda ga koliko tržište nudi.
Ma nije bas tako.....evo u nasoj rubrici oglasa na forumu ja nudim tocak bocu koja ima studentsku cenu,tako da ako se malo prosunjas a ne pravo u radnju,to sve moze da se zavrsi za malo para.....Reatest kao taksa kosta 6000 din na 5 godina ,sto je u principu 10e na godisnjem nivou.Ako cemo posteno ni to nije strasno.....

dejca

Post by dejca »

Ali sve te boce koliko su stare, a sve imaju rok trajanja od deset godina. Drugo vi u BG-u i niste imali prosle godine probleme tj. guzve oko reatesta, u svako manje mesto cekalo se mesecima na reatest. Desavalo se da ljudima prodje i onih mesec dana posle isteka registracije da nisu uradili reatest pa su morali dodatno placati 4.000 din tablice i ostalo. Meni je reatest prosle godine preseo i vrlo rado bi ako bi kupovao drugu ladu da ona bude na MB. Mene je reatest ukupno kostao 200 e. A cela lada sad nemoze da ode za 400 e. :x :x :x
Ima tema o tome viewtopic.php?f=17&t=4933

Boki78

Post by Boki78 »

dejca wrote:Ali sve te boce koliko su stare, a sve imaju rok trajanja od deset godina. Drugo vi u BG-u i niste imali prosle godine probleme tj. guzve oko reatesta, u svako manje mesto cekalo se mesecima na reatest.
Nismo ukoliko si hteo da ustajes pre prosecnog petla i picis preko pancevca :) Mada je zadivljujuce kako svko van BG-a ima ideju da ovde med i mleko curi iz svake slavine :mrgreen:

travelman

Post by travelman »

Ja nisam hteo da izigravam pevca pa mi je istekao rok od mesec dana u kome mogu da produzim registraciju.

Nisam ni znao za reatest, to je bilo nesto iznenada u to vreme. Odem u amss da zakazem a oni kazu ok ali tek za 2 meseca. :evil: .

Post Reply