Ладе у огласима

Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Re: Ладе у огласима

Post by dejca »

Boki78 wrote:
Nismo ukoliko si hteo da ustajes pre prosecnog petla i picis preko pancevca :)
Ustanes jedno jutro i zavrsis poso. Ja sam bio zakazao na tri mesta, sve to u musecu maj-u. Masinski fakultet u nisu mi je zakazao za oktobar, ams sam zvao 100 puta i sve obecali da ce oni mene zvati i da sam upisan na nekom spisku i nisu me zvali nikad. Atest sam uradio u "nikos" tehnickom pregledu, za njih sam saznao sasvim slucajno da rade i eto oni su ispostovali dogovor.
Boki78 wrote:Mada je zadivljujuce kako svko van BG-a ima ideju da ovde med i mleko curi iz svake slavine :mrgreen:
Prost primer, svaki student kog ja znam da je odavde otiso u BG zavrsio studije ili nije nema nameru da se vraca nazad, da su samo studenti u pitanju bilo bi dobro nego mnogo vise njih. Leskovac se da zadnje 10 godine smanjio za 10.000 stanovnika, najmanje trecina je sad tamo.

aleko-2141
Automobil: Moskvic Aleko

Post by aleko-2141 »

dejca wrote:
Boki78 wrote:
Nismo ukoliko si hteo da ustajes pre prosecnog petla i picis preko pancevca :)
Ustanes jedno jutro i zavrsis poso. Ja sam bio zakazao na tri mesta, sve to u musecu maj-u. Masinski fakultet u nisu mi je zakazao za oktobar, ams sam zvao 100 puta i sve obecali da ce oni mene zvati i da sam upisan na nekom spisku i nisu me zvali nikad. Atest sam uradio u "nikos" tehnickom pregledu, za njih sam saznao sasvim slucajno da rade i eto oni su ispostovali dogovor.
Boki78 wrote:Mada je zadivljujuce kako svko van BG-a ima ideju da ovde med i mleko curi iz svake slavine :mrgreen:
Prost primer, svaki student kog ja znam da je odavde otiso u BG zavrsio studije ili nije nema nameru da se vraca nazad, da su samo studenti u pitanju bilo bi dobro nego mnogo vise njih. Leskovac se da zadnje 10 godine smanjio za 10.000 stanovnika, najmanje trecina je sad tamo.

Ko je imao nekog na tehnickom taj je zavrsio kad je hteo

Beograd im se svidi zato sto se u njega sjatilo mnogo naroda koji po citav dan sede i ispijaju kafe dok im roditelji rade po 20 sati da bi oni sedeli po kaficima,

ovo je tema za prodaju auta :)

skora

Post by skora »

E da....da ne ispadne posle da vam nisam rekao

Image

;)

Image

Boki78

Post by Boki78 »

dejca wrote:Ustanes jedno jutro i zavrsis poso. Ja sam bio zakazao na tri mesta, sve to u musecu maj-u. Masinski fakultet u nisu mi je zakazao za oktobar, ams sam zvao 100 puta i sve obecali da ce oni mene zvati i da sam upisan na nekom spisku i nisu me zvali nikad. Atest sam uradio u "nikos" tehnickom pregledu, za njih sam saznao sasvim slucajno da rade i eto oni su ispostovali dogovor.
Sta mislis da su svi nagrnuli preko pancevca koliko bi ta idila trajla, kao i da li mozes da odes tamo ako si zaposlen? :)
dejca wrote:Prost primer, svaki student kog ja znam da je odavde otiso u BG zavrsio studije ili nije nema nameru da se vraca nazad, da su samo studenti u pitanju bilo bi dobro nego mnogo vise njih. Leskovac se da zadnje 10 godine smanjio za 10.000 stanovnika, najmanje trecina je sad tamo.
Sta mislis kako i od cega ovde zive? :) Igrom slucaja poznajem sasvim dovoljan broj juznjaka i sa faxom i bez u BG-u ...

Boki78

Post by Boki78 »

skora wrote:Image
nasao si joj prirodni ambijent, lajka krajkontejnerusa :mrgreen:

skora

Post by skora »

Da da ..... :D :D :D :D

aleko-2141

Post by aleko-2141 »

e a da ti prodam golfa 2 sa plinom za 750-800 e i da se smiris vise :D

Boki78

Post by Boki78 »

ako usmesto e napises rsd, cenim da nece biti problema :mrgreen:

travelman

Post by travelman »

Boki, kad mogu da postanem tvoj ucenik?

Zelim, hocu, moram ... i ja da postanem ovako sposoban kao sto je skora. Budi drug, kada si njega naucio malim tajnama velikog biznisa, nauci i mene.

MOLIM TE ... budi i moj andjeo a ne samo njegov ... :angel ...

aleko-2141

Post by aleko-2141 »

e pa sad, to je nacionalno auto :P
mislim da je 91 god, 1.3, dvoja vrata ( sto skora i voli ), nov plin tj star 2 god, na par mesta treba da se zakrpi i mislim da ima letnje i zimske dobre gume.

skora

Post by skora »

aleko-2141 wrote:e a da ti prodam golfa 2 sa plinom za 750-800 e i da se smiris vise :D
Ma jok :-x ...samo samara.....ovaj jedan prodavac me zesce muci pa sam mora da odigram jedan potez kao u bilijaru (od martinelu) ......jedino tako mozemo svi biti zadovoljni ;)

aleko-2141

Post by aleko-2141 »

dao si mu vise nego sto treba :D

Boki78

Post by Boki78 »

travelman wrote:Boki, kad mogu da postanem tvoj ucenik?

Zelim, hocu, moram ... i ja da postanem ovako sposoban kao sto je skora. Budi drug, kada si njega naucio malim tajnama velikog biznisa, nauci i mene.

MOLIM TE ... budi i moj andjeo a ne samo njegov ... :angel ...
KAd budes video kakve smo ti bakute nasli, procice te volja za strebanjem :mrgreen:

skora

Post by skora »

aleko-2141 wrote:dao si mu vise nego sto treba :D
Ma ne ovom ....sa njim sam lepo zavrsio...nego me jedan muci vec 5 dana i neda mi je ispod 400e....i sad sam morao da kupim ovu,pada je prodam,pa da zaradim neku sicu da bih ovom mogao da dam kolko bi on voleo :evil:

Ma uzas .....to je sve Boki kriv,nego necu da ga ofiram javno.....da mi on nije rekao da kupim prvu samaru ,ziveo bih normalno kao sav normalan svet....Ovako ...njbah ni kriv ni duzan :cry:

aleko-2141

Post by aleko-2141 »

od zene? :D

Post Reply