Ладе у огласима

Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb

skora

Re: Ладе у огласима

Post by skora »

A to je tek posebna prica.....svaki dan dobijem po neki crveni karton :mrgreen:

aleko-2141
Automobil: Moskvic Aleko

Post by aleko-2141 »

dok je karton dobro je, pazi se ti crvenila :D

skora

Post by skora »

Mislis ...D udari ,D oboli :D :D :D

Boki78

Post by Boki78 »

skora wrote:A to je tek posebna prica.....svaki dan dobijem po neki crveni karton :mrgreen:
Image

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

aleko-2141
Automobil: Moskvic Aleko

Post by aleko-2141 »

xaxaxaxaxaxa, a dobro kad sam ja preziveo njih troje moze i on jedno :D

Imre
Automobil: Honda Civic Tourer

Post by Imre »

aleko-2141 wrote:xaxaxaxaxaxa, a dobro kad sam ja preziveo njih troje moze i on jedno :D
:mrgreen: :roll:

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

skora wrote: jedan muci vec 5 dana i neda mi je ispod 400e....i sad sam morao da kupim ovu,pada je prodam,pa da zaradim neku sicu da bih ovom mogao da dam kolko bi on voleo :evil:
Vidi ti njega za mesec dana od samare od 150 e. stigo je do samare od 400 e. Bravo majstore.
Na Bokijeve replike neću odgovarati, neživi na sirotinjskom jugu i nemožeš ni videti realnu situaciju kako je ovde a nedao ti bog i da je viš. Mi za Beograd kažemo da je to država u državi.

skora

Post by skora »

dejca wrote: Vidi ti njega za mesec dana od samare od 150 e. stigo je do samare od 400 e.

:D Ha ha ….pa nije to bas tako moj dejca ;) ……vec prva samara koju smo kupili je kostala 400e…evo pdceticu te kako je to bilo da nebi listao sad celu temu…..
Prvu samara (belu sa 4V) u momentu kada sam preuzeo kljuceve I saobracajnu – mene je kostala 200e…Secas se 150+50
Onda sam se pridruzio vama koji ste u sveta lada mnogo duze od mene,I tada ste me naucili da se ne isplati raditi na samarama nista osim odrzavanja tehnicke ispravnosti.Dakle limerije I farbanja – NE.
Sobzirom da mi je lada vise kao hobi a ne potreba,I sobzirom da sam imao te neke sumanute ideje,ja sam ipak poslusao vase savete ako ni zbog cega drugog,onda zato sto ste iskusniji u tome od mene.
Uradio sam sledece….. resio sam da ta neka moja igracka s kojom bi se ja igrao NE SME da kosta nista.To sam jedino mogao da postignem ovako…
- Prvu belu samara sa 4v koju sam kupio za 200,kada sam registrovao kostala me je 400.Prodao sam je za 550.Dakle ostvario sam bonus 150 za dalje….
- Onda sam sa tim bonusom kupio prekljuce ovu opet 4V I na nju dodao neki dinar I uzeo jedan drugi auto.
Sad taj drugi auto trebam da prodam ,da ostvarim na njemu pored uloznog I bonus od 400e,kako bih kupio ovu u B.Palanci koja me naravno nece kostati nista ,ali fizicki moram dati prodavcu novce koje zeli (400e).

Kao sto vidis ……maksimalno se trudim da ispostujem ono sto ste me posavetovali,ali nisam umeo da nadjem ni jedan drugi put osim ovog . ;)

E da …..belu 3V smo kupili za 200 (100+100 ako se secas)…..odmah smo prodali muziku sa nje,Gagi vrata,te nam ona stoji I ceka registraciju kad dodje vlasnik sa odmora ,ali svakako mislim da ona onakva kakva je ,sa rupom kod soferke,sa rupom u gepeku na kosevima,sa lezajem alternatora koji melje,sa 4 ganc nove gume,atestiranim plinom I odlicnim motorom ,svakako vredi tih 50e

:oops: Ja bolje od svega ovog gore nisam umeo :oops: ..... ako pricamo SAMO o smarama ...... ima tu jos nekih karavnki i svasta jos nesto....ali sad smo se samo osvrnuli na samare ;)

dejca wrote:Bravo majstore.
Ne ne ....bravo za Vas koji ste mi pomogli savetima da skapiram sta i kako se radi kad je lada u pitanju,i naravno bravo za Bokija koji me je usmeravao kako da vucem poteze(kao iskusniji).....ja sam samo radio tehnicke stvari tipa kupim/prodam....

Do god ne sednemo u samaru iz B.Palanke na stajemo :prvi

Boki78

Post by Boki78 »

dejca wrote:Na Bokijeve replike neću odgovarati, neživi na sirotinjskom jugu i nemožeš ni videti realnu situaciju kako je ovde a nedao ti bog i da je viš. Mi za Beograd kažemo da je to država u državi.
To isto pricaju i u sirotinjskj Jagodini i sirotinjskoj Cupriji i sirotinjskom Svilajncu i sirotnjskoj Raci i sirotnjskom Vranju, a onda izadjes u tom istom sirotinjskom Vranju u 10am radnim danom u grad i kafici puni, navece imas ulice gde je manja guzva u BG spicu nego kod njih, svi jedu svi piju svi obuceni kao za svadbu a niko nista ne radi i samo kuka na sirotinju ...

Ne sporim ja tebi da je dole tesko, ali dodji ti ovde pa okusi kako je lepo u drzavi unutar drzave bez da te finansiraju mama/tata rintadzije sa juga pa onda pricaj iz svog iskustva :)

skora

Post by skora »

:twisted: ...... dooobra ;)

dejca

Post by dejca »

Ovakva se retko vidja. Samo kolika li je cena???
http://www.polovniautomobili.com/oglas5 ... lada_1500/

altinjanin
Automobil: lada 112 16v

Post by altinjanin »

Gume su originalne?Ljudi,pa ja mislim kad bi presao 80 da bi eksplodirale...
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..

veco
Automobil: lada riva 1300

Post by veco »

Ne razumijem ljude koji nešto prodaju a ne stave cijenu

djape1977

Post by djape1977 »

peca u mutnom, ne zna koliko moze da izvuce za nju. realno, soma
j***** auto bez kardana

dejca