Ладе у огласима

Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb

skora

Re: Ладе у огласима

Post by skora »

dejca wrote: Gde li je skora
A tu sam...gde mogu da budem.....Dok neki uzivaju u etno turizmu ,ja moram na +40 da im izigravam AKS,BEX itd.... :evil:
dejca wrote:Uauu samara za mobilni.
http://www.kupujemprodajem.com/samara-1 ... ter_id=893
Ova samara je kanta.....Imam takav telefon sa dve kartice koji bi on voleo,tako da bih tu zelju mogao da mu ispunim,ali sam duboko ubedjen da bi mu to bio preveliki zalogaj.....Mozda bih mu kupio nekiu 101 od 30e i to je sve sto bi mogao da dobije od mene.....

LM.....Isao sam juce da vidim onu crvenu trovratnu u prvoj boji.Odlican je auto ...ima par detalja ali nisu vredni pomena.....Tvrd je prodavac na ceni....zapravo preprodavc.

Image Image Image Image

skora

Post by skora »

Sta da radimo sa ovim ... jel da se cackam ili da batalim.Ova suvozaceva strana kao nogama da je uradjena ....sva kriva :roll:

Kolko vredi ovaj auto??? Cini mi se da je bio taxi :!:

http://www.polovniautomobili.com/oglas5 ... vent_plin/

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

Video sam i ja taj oglas pre neki dan. Kilometara je podosta prešla i neznam kako ti motori rade sa tom kilometražom. To bi ti najbolje reko neko ko vozi lade 11x. Karavani su popularni i sigurno imaju bolju prodju od limuzine.
Onu crvenu batali, taj prekupac sigurno ti je neće dati bez planirane zarade. Kad vlasnik prodaje kola gleda i da se što pre otkači od njih iz nekoliko razloga i spusta cenu.

skora

Post by skora »

dejca wrote: Onu crvenu batali, taj prekupac sigurno ti je neće dati bez planirane zarade.
Nemoj tako ....i njegova dece isto vole sladoled i on isto mora da plati racun za struju itd.....

Ja od preprodavca najvise volim da kupim auto ....tu je najcistiji posao.....u dve reci sve gotovo .... ;)

Evo ti primer od pre dva sata .....Valjevac preprodavac a meni se svideo auto.....

- Ja .....druze znam da radis s kolima.... kako stoje stvari oko auta?
- On...... Imas 30e u limariju da ulozis ,ostalo je sve TOP stanje
- Ja .......Jel imas racuna da mi ga das za XXX ???
- On .......Nemoj da se ljutis prijatelju ,toliko sam ga ja platio i onda mene nema nigde u prici .
- Ja ....Ziv bio .....ako zapne ,imas telefon pa zvrci.....uplacujem ti kintu odmah pa ga ti doteraj kad krenes u nedelju na B.Potok po neki drugi

- Cao
- Cao

Tako je izgledao razgovor sa preprodavcem za ovaj auto http://www.polovniautomobili.com/oglas5 ... _limuzina/ !!!!!
Zamisli da mi ga prodaje prvi vlasnik koji se srodio sa njim???!!!
Pa to bi bila prica od 3 sata ..... :roll:

dejca

Post by dejca »

skora wrote:Zamisli da mi ga prodaje prvi vlasnik koji se srodio sa njim???!!!
Epa vidis tu gresis, ja kad sam prodavao zastavu skidao sam cenu od odma samo da je sto pre udomim. Jer sam se stvarno bio srodio sa njom sto kazes i bilo mi je zao da je gledam na suncu i kisi napolje a lada da se baskari u garazi. Zato sam skinuo cenu i prodao je za dva dana. Ja bio zadovoljan iako sam mozda mogao da izvucem jos 100 DEM. ali neka. Posle sam je jos par godina vidjao po gradu.

Budi oprezan sa tim kadetima, zna pozadi neka gredica da skape a ima je i sa desne i leve strane. Kad crkne obico prvo na desnoj obavezno dogodine istrune i na levoj strani, da nadjes limara koji ce ti to sredidi kako treba je malo teze. To sam cuo a i licno video kod komsije koji ima kadeta a i limar je i to prva liga.

skora

Post by skora »

dejca wrote: Epa vidis tu gresis,
:oops:
dejca wrote:Budi oprezan sa tim kadetima, zna pozadi neka gredica da skape
Sve je to preprodavac ispregledao pre uzmanja ...zato ja volim od njih ..... ;)

dejca

Post by dejca »

skora wrote:Sve je to preprodavac ispregledao pre uzmanja ...zato ja volim od njih ..... ;)
Ej tu ima istnine, prvog keca pokojni otac i ja smo kupili u nisu na pijaci od preprodavca i on je bio odlican. Kasnije smo ja i buraz kupili jos jednog za sverc benzina iz Bugarske isto od preprodavca i on se odlicno pokazao. I ja sam cuo pricu da preprodavci ne prodalu lose automobile, u tom poslu su i znaju sta a gledaju.
Tako ces i ti izrasti u odlicnog poznavaoca samare i ima da nas ucis sta i kako da gledamo. :xixi :!: :twisted:

skora

Post by skora »

dejca wrote: Tako ces i ti izrasti u odlicnog poznavaoca samare
:D :D :D

;)

altinjanin
Automobil: lada 112 16v

Post by altinjanin »

...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..

veco
Automobil: lada riva 1300

Post by veco »

A ja mu mislio ponuditi više..... :shock: Sad me razočarao kao čovjeka i ljubitelja Lade :x

dejca

Post by dejca »

A stavio je priška cenu, pet hiljadarke, daj bože da izvuče i dve.

dejca

Post by dejca »

Koliko se ja sećam pre godinu ipo dana ovakvu 111-ku nisi mogao da nadješ ispod 2000€. A sada su 1500€.
http://www.polovniautomobili.com/oglas5049933/lada_111/

skora

Post by skora »

Hoce da me nauci neko sta znace ove oznake GTE,GLi ....jel to paket opreme,ubrizgavanje....sta im to znaci :?
dejca wrote: A sada su 1500€.
Mislis sada BI VOLELI 1500e ;)

altinjanin
Automobil: lada 112 16v

Post by altinjanin »

GLI je direktno ubrizgavanje,a koliko sam primetio samo na seriji 111 ima GTE...a neke su imale i karburator,prvi modeli..
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..

dejca

Post by dejca »

I nije loša ova samara, felne su u fabričkoj boji pa i nije mnogo prešla. Malo je slike postavio vlasnik pa i nemože baš da se oceni dali je stvarna kilomeraža ali usvakom slučaju nije mnogo prešla.
http://www.polovniautomobili.com/oglas5 ... 13_benzin/

Post Reply