Prodajem svoju Ladu Samaru 1300. Nažalost, pre par dana sam imao tu nesreću da iskoči zadnji desni amortizer. Inače, do tada sam je najnormalnije vozio, evo već punih 11 godina. Limarija je u lošem stanju, što možete videti na slikama. Motor je u dobrom stanju, redovno sam išao kod majstora. Komotno sam svake godine po par puta odlazio do Pirota i nazad do Indjije, bez problema. Ima ugradjen plin, koji je atestiran ove godine i važi narednih 5 ili 10 godina, nisam siguran. Kupio sam nove gume pre nekih dve godine, još uvek lepo izgledaju.
Auto je registrovan do marta sledeće godine. Inače je proizvedena 1990. godine.
Što se tiče cene, tu ne znam šta da vam kažem. Ja bih bio zadovoljan sa 350 evra. E sad, da li je to puno ili malo, realno ili ne, ne znam.
Ako je neko zainteresovan, ako neko vidi neku mogućnost da je popravi ili iskoristi na neki drugi način, nek mi se javi na pp. Mogu mu poslati još slika.
Još jednom ponavljam, do pre par dana je radila normalno (i sad sve radi, ali malo teže ide
Pozdrav!
P.S. Stavio bih još slika, ali mi ovde piše da je tri maksimum. Javite mi ako postoji mogućnost da stavim još.