Sta se menja stavljanjem k&n-a?
Postoji li neko ko je stavljao na ladu da kaze iskustvo ?
Da li bez prepravki moze da se stavi k&n pecurka ?
Video sam po mnogim forumima ovu temu,ovde nisam nasao pa da vidim vasa misljenja
Moderators: dejo, dejca, Miljan
Ako imas visak para i lep i zdrav auto - zasto da neivanjez wrote:Probati ili ne ?
Imas tekstova bas dosta sa tom tematikom na netu....mrzi me da ti kucamivanjez wrote:Sta se menja stavljanjem k&n-a?
Ne pecurka...... ovakavo kuciste ide kod tebe (ako je 2107)ivanjez wrote: Da li bez prepravki moze da se stavi k&n pecurka ?

skora wrote:Ako imas visak para i lep i zdrav auto - zasto da neivanjez wrote:Probati ili ne ?
Imas tekstova bas dosta sa tom tematikom na netu....mrzi me da ti kucamivanjez wrote:Sta se menja stavljanjem k&n-a?
Ne pecurka...... ovakavo kuciste ide kod tebe (ako je 2107)ivanjez wrote: Da li bez prepravki moze da se stavi k&n pecurka ?![]()
Nije ovo slika mog auta........u principu ide na sraf.....mozda eventualno minimalno neko prosirenje na donjoj tacni od kucista filtera ali su mahom tipski.....Kod lade je kopija SOLEX karburatora tako da bi trebalo da ide na sraf.....evo kako izgleda odozdoivanjez wrote: Reci mi jesi nesto prepravljao ili ide bukvalno sraf na sraf...?

Nije slika mog auta......kad stavim javicu......lakse ce disati,bice zvuk za nijansu drugaciji....i dobice na snazi do 5ks ako je sve ostalo kako treba.......a cena - preko 100e u zavisnosti od modela .....ivanjez wrote:Koliko si platio i kako ti se cini sad ?
Trazis K&N Filter 56 .... evo ti link kod nas http://www.deltad.rs/k-n-filter-56.htmlivanjez wrote:Kako da trazim po netu tu vrstu k&n-a posto ih nisam nasao ?
Bolji protok vazduha - bolje performanse.....medjutim to je tek vidljivo (odnosno osetno) na jacim motorima (preko 1600ccm)dejca wrote:Kako ovo može pojačati snagu motora?
Ma jok - pa nije samo u tome fora da izgleda vizuelno slicno kao K&N......imas ti i ove kineske kopije (mahom pecurke) ali su od sintetike a to je tri puta gore od regularnog fabrickog kartonskog....dejca wrote:Ako u tome ima istine pa najlakše je naći staro kućište i od njega napraviti nešto slično.