Ладе у огласима
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
Re: Ладе у огласима
Baš je čovek sačuvao.
http://www.mojauto.rs/polovni-automobil ... 2_2002_god
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
Dejčo, mislim da je vreme da kupiš auto. Našao si odličan primerak. Samo nemoj da mi kažeš da joj je mana to što nije iz Leskovac 
- Imre
- Automobil: Honda Civic Tourer
"Prvi i jedini vlasnik je stariji covek."dejca wrote:Baš je čovek sačuvao.
"Nikad vozen po zimi."
Stvarno ne znam ovu foru sa "starijim covekom".Boze pomozi,pa oni kad sahrane,onda su sahranili.
A i stara prica,nikad vozena zimi...ne,nego je samo stajala u garazi,pa cekao laste da se vrate...
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
- Imre
Pa da,znaci nema pojma o zimskom rezimu rada za sta je namenjen!altinjanin wrote:![]()
![]()
znaci,ne znamo kako lajka pali zimi...i da li ima grejanje
![]()
![]()
....
A što pa zar nije moguće da nije vožena po snegu. Čoveku možda nije bila potrebna vožnja u tom periodu pa i nije vožena po snegu. Ili ga je bilo strah da je vozi po klizavom putu. Ima takvih vozača. Kod mene u LE postoji 112-ka godište 2006 koja neverujem da je prešla više od 20,000 km. Vlasnik je stvarno čuvao, stariji čovek bio, umro je pre 3 godine i ladu još ne prodaju, nije registrovana, ponekad je isteraju ispred garaže da je proluftiraju i idalje je čuvaju. Pokojni vlasnil je uvek vozio lade i uvek ih kupovao nove.
Dare kad nebudem morao da radim posao koji sad radim a imao para za odrzavanje E3 automobila što i da se ne kupi nešto slično.
Dare kad nebudem morao da radim posao koji sad radim a imao para za odrzavanje E3 automobila što i da se ne kupi nešto slično.
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
Znam, šalim se malo. I meni su nekako karburatori prirasli za srce 
Evo je ista 112-ka na K.P. slike su bolje. Imre bogami ova je stvarno možda bolja od tvoje.
http://www.kupujemprodajem.com/Lada-112 ... ter_id=893
http://www.kupujemprodajem.com/Lada-112 ... ter_id=893
-
Boki78
Bogme moguce. Skoro 3x manje presla, ima motor koji je daleko zahvaliniji za odrzavanje, ne lupa ventile potrosni materijal isti kao kod samara plus modul ne riknjava ... milina, sad se razmisljam da pustim Skoru da obari prodavca 
Pa da je beli mag ne moze da ga obradi za 50% koliko je Skora spreman da da za 11x :-D
Samo Samara Srbina Spasava
-
Boki78
50% nije neki merak za Skoru, ja tipujem na minimum 70% smanjenja 
Al vidis sto ti je zivot, da covek pazari Imreovu posle da se ziv pojede na ovakvu
Al vidis sto ti je zivot, da covek pazari Imreovu posle da se ziv pojede na ovakvu
Dobra je ova 112ca ....za nekoga ko voli i hoce bas to za kucu - odlican primerak
Cek cek polako ...samo da pojasnimo neke stvari da ne dodje do zabune.....Gago wrote:Pa da je beli mag ne moze da ga obradi za 50% koliko je Skora spreman da da za 11x :-D
U trenutku kada je Imre objavio dve cene za prodaju svoje, ja sam bio zainteresovan za kupovinu u DE.
Podceticu vas ...ovako je bilo
- 900e (preuzimanje u DE,pun rezervoar goriva i burence piva u gepeku)
ili
- 1300e (preuzimanje u ZR pocetkom septembra,auto dolazi na prikolici koju Imre placa 400e)
Meni je bila interesantna prva varijanta ,pitao sam imali mesta price oko cene,receno mi je ne,i ja sam se tome povinovao i ispostovao.
Evo i da objasnim kakva je moja matematika bila u glavi.
U svim oglasima ovoga sveta, ne postoji NI JEDAN prodavac koji nije spreman da koriguje cenu za 10% (bez obzira dali auto kostao 500e,5000e ili 50.000e).
Po toj nekoj logici,ja sam razmisljao,da ce Imre u momentu kada bude prodavao svoj auto u ZR za 1300e,biti spreman da ga da nekom ko mu bude izvadio na haubu 1200e.Dakle 7.5% korekcije.
Kad od tih hipotetickih 1200e oduzme onih 400e sto je platio trejler,njemu bi ostalo 800e.
Upravo tih 800e sam ja bio spreman da ponudim za auto u DE,bez da covek ima bilo kakve dalje obaveze.Smatrao sam da je 800e u DE, mozda za nijansu interesantnije nego 800e u ZR (odnosno 1200 - 400).
U toj prici,Imre bi bio svoj na svom,a ja bih na placen auto (800e u DE),imao jos jedno punjenje rezervoara,neku putarinu ,i odprilike bi ga imao izpred kuce za 900e.....pa onda dalje redom - prenos,porez,registracija,itd....
To je bila cela prica .....ne ispricana
Boki78 wrote:50% nije neki merak za Skoru, ja tipujem na minimum 70% smanjenja
-
Boki78
Pa ja sam maestrali prodavac koji ti ili nesto uvalja za dz. ili u startu po dva puta manjoj ceni od proseka i onda ti budes ozbiljno zapanjen na tako lukav pristupskora wrote:Kako ta pravila ne vaze kad Skora kupuje od tebe
- Imre
skora wrote:
U trenutku kada je Imre objavio dve cene za prodaju svoje, ja sam bio zainteresovan za kupovinu u DE.
Podceticu vas ...ovako je bilo
- 900e (preuzimanje u DE,pun rezervoar goriva i burence piva u gepeku)
ili
- 1300e (preuzimanje u ZR pocetkom septembra,auto dolazi na prikolici koju Imre placa 400e)
Meni je bila interesantna prva varijanta ,pitao sam imali mesta price oko cene,receno mi je ne,i ja sam se tome povinovao i ispostovao.
Evo i da objasnim kakva je moja matematika bila u glavi.
U svim oglasima ovoga sveta, ne postoji NI JEDAN prodavac koji nije spreman da koriguje cenu za 10% (bez obzira dali auto kostao 500e,5000e ili 50.000e).
Po toj nekoj logici,ja sam razmisljao,da ce Imre u momentu kada bude prodavao svoj auto u ZR za 1300e,biti spreman da ga da nekom ko mu bude izvadio na haubu 1200e.Dakle 7.5% korekcije.
Kad od tih hipotetickih 1200e oduzme onih 400e sto je platio trejler,njemu bi ostalo 800e.
Upravo tih 800e sam ja bio spreman da ponudim za auto u DE,bez da covek ima bilo kakve dalje obaveze.Smatrao sam da je 800e u DE, mozda za nijansu interesantnije nego 800e u ZR (odnosno 1200 - 400).
U toj prici,Imre bi bio svoj na svom,a ja bih na placen auto (800e u DE),imao jos jedno punjenje rezervoara,neku putarinu ,i odprilike bi ga imao izpred kuce za 900e.....pa onda dalje redom - prenos,porez,registracija,itd....
To je bila cela prica .....ne ispricana
Pa ti si biser cenkanja!Odustao posle dva minuta a cenkanje islo javno...a ni jedan PP.Pa necu valjda javno da snizavam cenu?A i gde zena odredjuje cenu kola?
Stvarno,kakve si poslove sklapao i drao ljude,ja sam mislio da si zilaviji...naravno,da sam i ja imao cvrsci stav odmah u startu.
To NIJE ISTINA !!!!!! Ja se sa tobom NIKAD u zivotu nisam cenkao !!!! Jel tako????Imre wrote:Pa ti si biser cenkanja!Odustao posle dva minuta a cenkanje
Pogresio si u proceni samo oko jedne stvari.....Ako kazes da sam ljude drao,neka bude tako...nema veze.....ali ja tebe nisam smatrao bilo kim,vec FORUMSKIM DRUGAROM,koji je ovde malo duze od mene,i koji vec ima izgradjena poznanstva i prijateljstva sa pojedinim clanovima.Imre wrote: Stvarno,kakve si poslove sklapao i drao ljude,ja sam mislio da si zilaviji...
Ja sam samo to postovao,jer smatram da nijedna lada ovoga sveta nije vredna toga.
Primera radi,da sam je kupio za 800 i doterao kuci i kostala me 900,ja bih je prodao za par dana za 1100........odakla znas da se nece namestiti situacija u zivotu gde ces ti meni ili ja tebi valjati za neku pricu koja ce doneti profit 2000e.
Ja dobio odgovor koji je bio jasan ,a u njemu nisam video mogucnost za sprovodjene moje zamisli u zavrsnicu......jer sam postovao odluku tvoje supruge i tvoju kao prodavca.Smatrao sam da to tako treba .....i naravno se zbog toga ne kajem.Imre wrote:Odustao posle dva minuta a cenkanje islo javno...
To je vec neki vid privatnosti i ja u to nebih ulazio .....drago mi je zbog tebe sto si zadovoljan ,i drago mi je za tog nekog jer polazim od predpostavke da je nije kupio za preprodaju kao sto bi je ja uzeo...Imre wrote: Inace bilo je korekcije i neko drugi je taj bonus iskoristio.
Ma ja nisam u tom fazonu....meni je sve jedno dali je na PP ili na sred Terazija.....ja nemam sta da krijem ni od koga......Imre wrote:U privatnoj poruci uz malo dopisivanja.![]()
Kako god bilo ....bitno je da su svi srecni i zadovoljni.Meni i tebi ostaje samo ako nam se putevi nekad ukrste,da probamo ono burence piva.
Kad budem bio gore....zborno mesto ispred katedrale ....one glavne u Kelnu
Super ti pristup.....svako vidjenje ili slusanje telefonom ,meni jedna crvena manje u dzepuBoki78 wrote:onda ti budes ozbiljno zapanjen na tako lukav pristup
Do sad si me ubio za stotku a nisam ni trepnuo
Najgori ste od sve dece ....obojica