Šta ste danas napravili sa svojom ladom ?
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Re: Šta ste danas napravili sa svojom ladom ?
axel i mislim da se drugi zove arf, dobro skida al ne smes da prskas po vrucem motoru
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
Kupiš famin (ili bilo koje drugo sredstvo za odmašćivanje) i neku četku za farbanje, što grublju a može i neka stara, i umače šu famin i utrljavaš na prljav motor i onda vodom ispereš. Ako je baš prljavo ponoviš postupak
Sve te gluposti što se nanose prskanjem osim ako nisu neke za industrijusku upotrebu ne mogu da mu prismrde, samo paziš da ne mažeš po gumi i plastici, u većini slučajeva neće nagristi plastiku i gumu ali bolje sprečiti nego lečiti.
Sve te gluposti što se nanose prskanjem osim ako nisu neke za industrijusku upotrebu ne mogu da mu prismrde, samo paziš da ne mažeš po gumi i plastici, u većini slučajeva neće nagristi plastiku i gumu ali bolje sprečiti nego lečiti.
Pa verovatno u svakoj farbari ......ovo je konkretno bilo na kupindu http://www.kupindo.com/Prateca-oprema/1 ... A-FAMIN-1l
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
Benzinska pumpa, farbara, prodavnica opreme za mašine i alata, verovatno ima i u nekim prodavnicama delova...dejca wrote:I gde to ima da se kupi?
Predpostavio sam i ja da to ima u farbari. Znam dvojicu pa cu ih nazvati za info.
-
travelman
Danas nisam nista napravio sa mojom Ladom jer je sve ispravno i fercera kako treba ...
...
Danas sam samo podizao patosnice i iznenadio se kako je sve suvo i nigde ne prokisnjava posle ovolikih padavina. Bilo je par kapliica u gepeku ali mislim da to ulazi voda na srafovima od ramova tablica. Prvi slobodan i suncan dan bice dovoljan da odklonimo i taj problemcic.
.
Danas sam samo podizao patosnice i iznenadio se kako je sve suvo i nigde ne prokisnjava posle ovolikih padavina. Bilo je par kapliica u gepeku ali mislim da to ulazi voda na srafovima od ramova tablica. Prvi slobodan i suncan dan bice dovoljan da odklonimo i taj problemcic.
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
Danas???danas je palo poliranje,konacno docekah bar malo normalnog vremena,popodne hlad,idealna temperatura...

...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
- Imre
- Automobil: Honda Civic Tourer
Kad mi bude stigla masina,mogao bi da skoknes da je izglancas.altinjanin wrote:Danas???danas je palo poliranje,konacno docekah bar malo normalnog vremena,popodne hlad,idealna temperatura...
altinjanin, ti si prosle godine sanirao zadnja zakrilca od rdje. Kako sad stvari stoje, dali se je rdja ponovila ili nije. Ako nije polozio si, ako jeste onda na popravni. Na ovim slikama se nevidi da je ima.
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
Heh...pazi ovako,pojavio se baloncic jedan,jos pre par meseci,i prilikom pranja,posto sam puskom prao pukne,ja reko gotovo,medjutim nema nigde rdje,izgleda da se nadula farba,stoji tako,i dalje boja,ali se vidi da je pukao baloncic.Vala ne cackam to vise ne pada mi na pamet,dokle izdrzi,izdrzi..dejca wrote:altinjanin, ti si prosle godine sanirao zadnja zakrilca od rdje. Kako sad stvari stoje, dali se je rdja ponovila ili nije. Ako nije polozio si, ako jeste onda na popravni. Na ovim slikama se nevidi da je ima.
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
-
Boki78
Pa boja sama od sebe obicno nece da nabubri.
Nemoj si lencuga, nego idi i pazi to mezimce. Stavi mu bolje vise/jace opruge i korube dzimrijo poglavicanstveni
Nemoj si lencuga, nego idi i pazi to mezimce. Stavi mu bolje vise/jace opruge i korube dzimrijo poglavicanstveni
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Poglavice, popravlja ti se odrzavanje auta