Komutator da valja kosta 35e i jako retko crkavadejca wrote:Plezi se ti kolko hoces, al platina kad crkne to se vidi i zameni se drugom od odma a kosta te 200-300 din. A ponekad moze i turpijica ili smirgla da resi problem.skora wrote: Kakav crni ladin ....ljudi kupuju placeve na mesecu ,a ja da vozim na platine![]()
Komutator je skuplji i nevidis pogledom dali je mrtav ili nije nego moras uvek nositi rezervni pa isprobati a i skuplji je od platine.
Ako ti je bas merak za elektronsko mozes ga ugraditi u svaki ladin motor, kostace te oko 2000 din.
Ладе у огласима
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
-
Boki78
Re: Ладе у огласима
Da polovno od stojadina se uklapa uz male izmene na osovini razvodnika.
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
nosaci od audija, krate se osovine, hvadnjak moze da ostane isti, 1.6d je za njega nista, fabricki ima 1.7d fordov a kasnije 2.0 benz 115ks, komsija ima sa 1.9d auto nakucao preko pola miliona, ja ubacujem 1.8 90ks iz audija, ludi rusi ubace 2.7 V6 iz audija bez ikakvi ojacanja, jedan ima cak 470ks od poboljsanja ima krace opruge i kocnice od audija, jaka je njegova karoserija
Kako je kod njega lepo resene ojacanje medju kosevima, fabricka rasponka, nemora nista da se naknadno ubacuje.

- aleko-2141
jak auto al ja cu staviti iz fazona kosku, vlasnik nije bas u vinklu, stavio usis u otvor od sipke-spone a tu zaliva voda samo tako, zaboravio sam reci da korodiraju i na spoji prednje grede-prsa i kosa sto se vidi u donjem levom uglu.
Imam jedno pitanje, zanima me dali ima negde da se nadje havarisana novija Niva sa ubrizgavanjem, ne zanima me ona uopste, sto vise unistena to bolje, samo njen sistem za ubrizgavanje ili samo on posebno. I naravno koliko bi to kostalo? I gde to uopste ima da se nadje? Znaci prioritet mi je ladin sistem za ubrizgavanje goriva, sve komplet. Hvala unapred! 
Drive with style,drive like a BOSS,drive Old school
To sam i ja video ali reko mozda je fabricki tako.aleko-2141 wrote: vlasnik nije bas u vinklu, stavio usis u otvor od sipke-spone a tu zaliva voda samo tako
- aleko-2141
i mene zanima ubrizgavanje al valjda neko rece da treba i papucica
Bila 500€ a sada je 400€, cinimi se da nije loša a nemože da se proda.
http://www.polovniautomobili.com/oglas5 ... lin_atest/
http://www.polovniautomobili.com/oglas5 ... lin_atest/
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
Treba za euro5aleko-2141 wrote:i mene zanima ubrizgavanje al valjda neko rece da treba i papucica
Au i moj komšija prodaje samaru, čudo ništa nije pričao. Samara nije loša.
http://www.polovniautomobili.com/oglas5 ... da_samara/
http://www.polovniautomobili.com/oglas5 ... da_samara/
Kakva papucica? Nego ima li neko predstavu o ceni? Naravno moze i iz ovih obicnih lada sa zadnjom vucom ja sam to zaboravio da napisem... I neznam tacno od koje godine su klasike dobile ubrizgavanje?aleko-2141 wrote:i mene zanima ubrizgavanje al valjda neko rece da treba i papucica
Kod nas nemaš kocka lade sa e3 motorima. Uvozile su se do 2004 godine i onda je prokleta demokratija donela zakon da se mogu uvoziti polovnjaci i nova vozila sa e3 motorima. I naravno kocka lade niko nije uvozio sa e3 motorima, razlog neznam. Ili je bila cena u pitanju poveća ili su se kasnije počele proizvoditi sa e3 motorima.
- aleko-2141
papucica za gas, mozda i ne treba, nisam siguran, bolje nadji weber i budes miran, ja sam hteo ubrizgavanje samo zbog turba al ovako weber.
Samo me zanima od koje godine su dobile ubrizgavanje? Nive ako se ne varam su dobile posle 2004. ali Dare to zna bolje od mene... Nego ako on ne vidi a vi znate javite da bih mogao nesto po oglasim da procunjam...