Ладе у огласима

Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb

aleko-2141
Automobil: Moskvic Aleko

Re: Ладе у огласима

Post by aleko-2141 »

pricao sam ja pre sa njim, bolje ti je dobar karburator.

Marety
Automobil: Lada Vaz 21063

Post by Marety »

Znam da je bolje, ali necu karburator hocu nesto malo da update-ujem ladu kad bude bilo... :)
Drive with style,drive like a BOSS,drive Old school

Alexa
Automobil: Lada 2106

Post by Alexa »

bolje nadji nesto drugo cime ces da je "updatujes" xD
Ja upravo gledam kako da ugradim rikverc kameru,ne jer neynam da parkiram vec da bi mogao da gledam na navigaciji sta je iza mene u toku voznje,a naravno i da pripomogne negde ako je tesno :)

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

Marety, pa svi kazu da je jeftinije i lakse odrzavati auto na karburator a ti bi hteo ajnspric. Treba ti komp, i sve ostalo sto je potrebno za rad kompa a plus gde naci nekog ko ce ti sve to strucno ugraditi.

Marety

Post by Marety »

Ma to se informativno raspitujem koliko tako nesto kosta kad ladu budem sredio u potpunosti pa onda da vidim sta mi je ciniti... Meni se sve ovo odugovlaci kao i Aleku, nikako da sredimo nasa kola, a on je makar poceo i veliki posao odradio do sada a ja nista... Mada ako cemo iskreno meni rad sa kompijuterima mnogo lakse pada nego sa mehanikom... Pokusacu da nadjem fabricke seme za ugradnju pa cu se po tome sa nekim majstorom orijentisati kad bude doslo do toga... Ako uopste i dodje... Ako ne bojim se da cu naci neke besne webere i da cu raskrstiti sa parama zbog goriva... :D

aleko-2141
Automobil: Moskvic Aleko

Post by aleko-2141 »

kupis od nekog motora ili webere za po svako grlo i vatra :)

Marety

Post by Marety »

Mani se Aleko, ne izazivaj me... :D Koliko bi to onda gutalo... :D

dejca

Post by dejca »

Ej nije losa, malo cuknuta ali sve u svemu za te pare se se isplati. Ako je sve istina što piše u oglasu.
http://www.polovniautomobili.com/oglas5 ... 107_1500s/

Dare
Automobil: Niva 1.7 4×4

Post by Dare »

Marety wrote:Samo me zanima od koje godine su dobile ubrizgavanje? Nive ako se ne varam su dobile posle 2004. ali Dare to zna bolje od mene... Nego ako on ne vidi a vi znate javite da bih mogao nesto po oglasim da procunjam...
Ja ne znam kada je prva niva dobila ubrizgavanje ali znam da je postojalo 2002. kad sam ja kupovao nivu. Od tada se menjalo zbog euro normi, pa treba paziti i na to. Euro 5 ima elektrnosku komandu gasa, prethodne imaju sajlu...

A sad na temu:
http://www.polovniautomobili.com/oglas5 ... niva_17_i/

Pre par dana ova niva se prodavala za 7250, a sad je cena pala na 7000. Ne znam koju to manu mora da ima da bi bila jeftinija od nove za čak 2500€, a pri tom je prešla samo 8300km i ima dva seta guma i 2013. godište je.
Šta mislite, koliko para realno ponuditi čoveku, a da se ne oseti uvređenim?

dejca

Post by dejca »

Cenu spušta jer je odlučio da je pošto-poto prooda. Ali pitanje je koji ga je razlog naterao da je se odrekne nakon samo godinu dana. Ja mislim da ona mane nema, vlasniku se nesvidja a pare ima pa će si kupiti drugog tetenca.
A koliko da mu se ponudi a da se ne uvredi je teško pitanje ali ako oon želi da je proda cenu ne odredjuje on nego kupac tj. tržište. Tržište je nemilosrdno i tu nema ljutiš, ponudi mu minus 20% pa gde se nadjete.

skora

Post by skora »

Dare wrote: Ne znam koju to manu mora da ima da bi bila jeftinija od nove za čak 2500€
Pa ne mora da ima nikakvu manu....dovoljno je sto je presla prag salona i to je vec siguran minus od 20% za bilo koji auto u prvoj godini starosti.....
Dare wrote: koliko para realno ponuditi čoveku, a da se ne oseti uvređenim?
:) ...... :D :D :D
dejca wrote: Tržište je nemilosrdno i tu nema ljutiš
Zapamti ovo sto si napisao :!: ............. ;)

Boki78

Post by Boki78 »

Dare wrote: Šta mislite, koliko para realno ponuditi čoveku, a da se ne oseti uvređenim?
Posle prve godine taman da ju je cuvao u dnevnoj sobi cena je ~ 0.7 x (cena u salonu) sto je u njegovom slucaju 6.65k pa ako ti je bas zapala za oko ponudi toliko ... Obaranje cene za 10% od oglasene se svakako moze smatrati kulturnim i prihvatljivim ...

Da li ima mane ces samo i najbolje sam da utvrdis na licu mesta ...

Dare
Automobil: Niva 1.7 4×4

Post by Dare »

Pa ne znam ni ja da li mi je zapala za oko ili nije. Cena mi deluje suviše dobra da bi bila istinita. Ne verujem da bi mi na licu mesta promakla neka manjkavost, jer ipak nisam ja od juče za volanom Nive. Ovako na prvi pogled najveću odbojnost mi stvaraju ove gume i napomena da su fabričke skoro nekorišćene. U prevodu, ovakve gume se kupuju za najgrozniji teren, a 8300km takve vožnje može da ostavi ozbiljan trag na vešanju auta. Osim toga, mokar auto u oglasu nikako ne volim da vidim.

Asocira me na čuvene pančevačke dilere poljoprivredne mehanizacije, koji nude traktor po smešnoj ceni, a kad odeš da pogledaš oni ti pokažu neki krš ili te izmlate i uzmu ti pare.

Boki78

Post by Boki78 »

Dare wrote:Pa ne znam ni ja da li mi je zapala za oko ili nije. Cena mi deluje suviše dobra da bi bila istinita. Ne verujem da bi mi na licu mesta promakla neka manjkavost, jer ipak nisam ja od juče za volanom Nive. Ovako na prvi pogled najveću odbojnost mi stvaraju ove gume i napomena da su fabričke skoro nekorišćene. U prevodu, ovakve gume se kupuju za najgrozniji teren, a 8300km takve vožnje može da ostavi ozbiljan trag na vešanju auta. Osim toga, mokar auto u oglasu nikako ne volim da vidim.
Mislim da je cena cak i za vozilo u besprekornom stanju recimo ok, sa mogucnoscu obaranja. Trziste je toliko jadnjikavo da prodavac nema cime da "pritisne", a redovno je da kola u prvoj godini izgube najvise na vrednosti u prodaji.

Gume mogu biti zbog bas takvog terena, a posto je ovo zanimljiva zemlja i zbog wannabe-izma svog vlasnika. Da samo znas koliko biciklista kupuje menjace koji novi kostaju preko 200e viljuske koje nove kostaju preko 700e pa takve primerke posle vise drze u spavacoj sobi nego napolju ne bi mi verovao :)

E sad sto se vlaznog vozila nas slikama tice to svakako ne obecava u najavi.
Dare wrote: Asocira me na čuvene pančevačke dilere poljoprivredne mehanizacije, koji nude traktor po smešnoj ceni, a kad odeš da pogledaš oni ti pokažu neki krš ili te izmlate i uzmu ti pare.
:shock:

Zivo me zanima sta prebijenog , a citavog, posle oporavka sprecava da organizje ozbiljno fajtanje siledzija ...

skora

Post by skora »

DooOoobar !!! :prvi

http://www.polovniautomobili.com/oglas5 ... ko_2141_s/

1991 Moszkvics Aleko 2141 s
450 €
Registrovan do: 10.2014.

Opis

Moskvic Aleko 2141-S, kupljen 1991. god., prvi vlasnik, osnovna boja, garaziran, sest novih guma, bezkontaktno Bosovo paljenje, motor Ladin 1600 cm., 78 ks, farovi za maglu...

32240 Lučani (Varošica), Moravički okrug
Srbija
032817307
0638650587

Image Image Image

Post Reply