BA3 2109 (No. 2)
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
-
travelman
Re: BA3 2109 (No. 2)
Sad stigo domu svome, malo sam se vozikao jer sam prevario zenu da sipa gorivo sa njenom karticom.
Do Smedereva i nazad starim putem, sledeci vikend je u planu malo ozbiljnije travelmanisanje pa reko aj da vidim i osetim kako mi se vrte tockovi.
Merak nema cenu, tacno je. Ali po meni je farbanje kola najgora investicija.
Do Smedereva i nazad starim putem, sledeci vikend je u planu malo ozbiljnije travelmanisanje pa reko aj da vidim i osetim kako mi se vrte tockovi.
Merak nema cenu, tacno je. Ali po meni je farbanje kola najgora investicija.
-
Boki78
Samo ako ga rade ozbiljni eksperti, ali ako ga rade ovi muceni sto imaju PIB i po malo se razumeju u materiju mozda i netravelman wrote:Merak nema cenu, tacno je. Ali po meni je farbanje kola najgora investicija.
U nekoj temi procitah da je altinjanin spomenuo da su sedista iz 11x jako udobna.Sad nesto gledam oglase i natrcah kod Kidija na odpadu na par prednjih .
Pitanja glase.....
- Jel pasu u samaru u sraf ili treba prepravka
- Jel pasu zadnja ili su veca
- Kako vam se cine uopste ova sedista za samaru

...i jos jedno pitanje .Koliko vredi ovo???
SVE ZA LADU SAMARU

Pitanja glase.....
- Jel pasu u samaru u sraf ili treba prepravka
- Jel pasu zadnja ili su veca
- Kako vam se cine uopste ova sedista za samaru

...i jos jedno pitanje .Koliko vredi ovo???
SVE ZA LADU SAMARU

Samara ima lepa sedista neznam sto bi ih menjao, cak su i lepsa od tih iz 11x lada. Da si reko da oces sedista iz 2107 lade pa i da razumem

Sto se tice delova sabiraj ih po stavkama i kad uzimas sve trebalo bi da ide sve jeftinije. Moja procena 30-40 e.
Sto se tice delova sabiraj ih po stavkama i kad uzimas sve trebalo bi da ide sve jeftinije. Moja procena 30-40 e.
Protekli vikend sam posvetio samari i potrudio se da je tehnicki doveden u stanje adekvatno za put od nekih 1000 i nesto km.
U subotu ujutru smo se Gago i ja uputili put Bokijeve garaze,usput svratili do auspuh servisa Djukic na altini,tamo zavarili glavu za sportski volan ,i nakon toga stigli do Bokija.
Prvo smo na njegovoj izmenjali zadnje amortizere i prednje plocice,onda se bacili na moju .....sajla od rucne,paknovi,birac brzina i tako neke stvarcice koje su nervirale .......onda prodali sekundarcima ostatke Bokijeve crvene i tako oslobodili garazu za nove radne pobede.Bilo je tu smeha i ludiranja,bilo je i poklona (dobio sam 4 gume od Bokija - HVALA MU) ,dobio sam drugu tablu - cajger od Gage (posto mi u 3V ne radi voltmetar HVALA MU)...ali nesto drugo hocu da vam ispricam.....
Juce ja nastavim sredjivanje lajke ,skinem i sa krova ono sto je bilo ushrano,krenem da krojim naslon za ruku (iz nekog auta sam ga izvadio),muzika,kablovi i tako to.....i u tom nekom momentu silazi lepsa polovina da mi donese osvezavajuci napitak i kaze
- Jeli ....sta si se ti nesto bacio na Ladu??? Imas nekog kupca ili.....
- Ma jok (kazem ja) .... spremam je za more pa malo da je pretresem i upristojim
- STA BRE SPREMAS ZA MORE !?!?!?!
LADOM DA IDEMO NA MORE ??????? STO S NJOM ????
- Pa da vidimo koliko moze da juri
....sto sta joj fali
Nastavak mozete da predpostavite
...ovaj neki fazon
......
Uglavnom .....kako stvari stoje za sada - mrka kapa
.....a bas sam se radovao putu sa lajkom 
U subotu ujutru smo se Gago i ja uputili put Bokijeve garaze,usput svratili do auspuh servisa Djukic na altini,tamo zavarili glavu za sportski volan ,i nakon toga stigli do Bokija.
Prvo smo na njegovoj izmenjali zadnje amortizere i prednje plocice,onda se bacili na moju .....sajla od rucne,paknovi,birac brzina i tako neke stvarcice koje su nervirale .......onda prodali sekundarcima ostatke Bokijeve crvene i tako oslobodili garazu za nove radne pobede.Bilo je tu smeha i ludiranja,bilo je i poklona (dobio sam 4 gume od Bokija - HVALA MU) ,dobio sam drugu tablu - cajger od Gage (posto mi u 3V ne radi voltmetar HVALA MU)...ali nesto drugo hocu da vam ispricam.....
Juce ja nastavim sredjivanje lajke ,skinem i sa krova ono sto je bilo ushrano,krenem da krojim naslon za ruku (iz nekog auta sam ga izvadio),muzika,kablovi i tako to.....i u tom nekom momentu silazi lepsa polovina da mi donese osvezavajuci napitak i kaze
- Jeli ....sta si se ti nesto bacio na Ladu??? Imas nekog kupca ili.....
- Ma jok (kazem ja) .... spremam je za more pa malo da je pretresem i upristojim
- STA BRE SPREMAS ZA MORE !?!?!?!
- Pa da vidimo koliko moze da juri
Nastavak mozete da predpostavite
Uglavnom .....kako stvari stoje za sada - mrka kapa

Ako provalim da mi je Boki smestio i dojavio joj sta sam planirao - nahebo je 
Budi mrtav ladan i spremaj se na put kako si i planirao pa davidiš kako će i ona da pristane.
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Pa ti u istom hotelu 
-
Boki78
Vas dvojica ste je pretpostavljam provozali, zavukli se pod nju pa dobro znate u kakvom je stanju i da li je pametno da sa njom proba da ode na more ili ne?dejca wrote:Budi mrtav ladan i spremaj se na put kako si i planirao pa davidiš kako će i ona da pristane.
Sta si hteo time da kazesBoki78 wrote:provozali, zavukli se pod nju pa dobro znate u kakvom je stanju
-
Boki78
Pa nista, kontam ljudi znaju u kakvom je stanju pa baziraju savet na cinjenicama, a ne osecaju za feeling 
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
S kakvim krsevima ljudi idu na more ja ne bi smeo ni da sednem da upalim 

Zahvaljujuci Gagi ,dodjoh do megalokera

Osecaj za feelingBoki78 wrote:Pa nista, kontam ljudi znaju u kakvom je stanju pa baziraju savet na cinjenicama, a ne osecaju za feeling
Dooobrooo.....kad kazes.