Šta ste danas napravili sa svojom ladom ?
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
Re: Šta ste danas napravili sa svojom ladom ?
Ko stigne poslednji nek mu pukne zupcasti 
Samo Samara Srbina Spasava
Zamenjen je odmah
.......ali sam morao opet da skidam poklopac da bi ga travelman lepo oprao spolja i iznutra.
Onako mu nije bio pristupacan
Onako mu nije bio pristupacan
-
travelman
Ne moze ...i pijemo kafu i sladoled u starom gradu u Budvi.Ko stigne zadnji placa
Moze???
Bravo-Tamo ne idem...
Tamo ne idem ni ja. Tamo idu samo oni sa Ladama od 150e ...
Mi cemo malo severnije ...
Aj dobro - onda cemo po ravnom.
Gde hocete? Budimpesta,Bec ili hocete jos dalje??.....mozemo i do Imreta na burence,ali nemoj da bude kuknjave usput - znate da posle Segedina nesmem da vas slepujem
-
Boki78
Danas sam otkino punta pred mini vlaznim lugom (ka BG-u jelte) 100km/h plus je mogla jos na samom vrhu brdaskora wrote:![]()
![]()
....pa lepo kazite da ne smete da idete po izbrzdicama jer su vam motori pred izdisajima
....ja reko kad se vec znojimo,da se malo i brcnemo u slanoj vodi....
Ma laze ti skala 
-
Boki78
Ko i na svakoj samari, realno je isla oko 90km/h sto znaci da moze da uhvati 100km/h 
-
travelman
Ide se samo do Imreta ... pa za tako kratak put necu ni da sedam u Samaru.
.
Ja sam danas sa mojom Ladom napravio svasta, uglavnom sam je samo udarao po gasu.
Posto je sve junacki izdrzala i podnela, castio sam je malom sitnicom. Slike sutra.
.
Ja sam danas sa mojom Ladom napravio svasta, uglavnom sam je samo udarao po gasu.
Posto je sve junacki izdrzala i podnela, castio sam je malom sitnicom. Slike sutra.
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
-heh...tamo ne idemo jer smo matori,isli smo dok smo bili deca,,sad..ipak nesto ozbiljnije...elem,kad pomenu uzbrdicu,nikada necu zaboraviti pre par godina,draga moja i ja u Veneciji,vracamo se,stali na pumpu,natankovali,secam se za 40-ak evra,italijanski senza piombo benzin,i tgako caskamo,vidim ja krece uspon u tri lepe...ali mislim se,ma to je taj put,sta sad,i tako pricamo,uspon i uspon,al' kad smo usli u tunel,e tad sam se us...tunel,cepam 110,svi oko mene jure,uspon i dalje,a nikako da izadjem iz tunela!!!Gledam onaj stic u lajki,reko,da li radi majku mu,radi,vidim..i tako nakon 20-ak minuta eto nas u Dolomitima,ulazak na Alpe!!Omasili smo ga i to posteno,a treba da idemo za Sloveniju..skora wrote:![]()
![]()
....pa lepo kazite da ne smete da idete po izbrzdicama jer su vam motori pred izdisajima
....ja reko kad se vec znojimo,da se malo i brcnemo u slanoj vodi....
Aj dobro - onda cemo po ravnom.![]()
Gde hocete? Budimpesta,Bec ili hocete jos dalje??.....mozemo i do Imreta na burence,ali nemoj da bude kuknjave usput - znate da posle Segedina nesmem da vas slepujem
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
-
travelman
Ako da Bog, dogodine ce moja Samara da jezdi tim putem sa tim piombo benzinom ...
...
U jednom postu si mi rekao da ti se javim kada nalepim 9 vinjeta na Samaru pa sad koristim priliku da te obavestim da radim na tome. Do sada je ruska konjica pregazila vec 5 drzava tako da cu dogodine u ovo vreme sigurno imati dvocifreni broj drzava ispod mojih M plus S guma...
...
U jednom postu si mi rekao da ti se javim kada nalepim 9 vinjeta na Samaru pa sad koristim priliku da te obavestim da radim na tome. Do sada je ruska konjica pregazila vec 5 drzava tako da cu dogodine u ovo vreme sigurno imati dvocifreni broj drzava ispod mojih M plus S guma...
- altinjanin
Jeste,radi,radi
...samo nemoj da se izgubis kao ja,ali dobro,kada bih video Alpe,prelepa jezera,priroda je vrh...dobro,bar na kratko sam video.Interesantno,omasio sam dosta,a to je put za Inzbruk,posle sam video taj put na mapi,da sam imao vise para,a i vremena,moze se i tim putem ici,samo puno je dalje.Ja sad nikako da se smislim da nalepim jos koju vinjeticu...sad ce mini tura po Srbiji,pa kuckam... 
-
travelman
Video sam Alpe, u tom sam fazonu da sam za gorivo u stanju da dam zadnji dinar na ustrb drugih stvari. Ali zato su sex, droga, kocka i alkohol za mene misaone imenice...
...
Mini turu po Srbiji kuckam i ja ...
... Mislim, kuckamo moja Samara i ja. Postali smo ne razdvojni tandem. Cak mi se i supruga cudi cime me je to Samara ocarala kada sam posle toliko godina i cabria gurnuo u stranu, pa ga cak i zaboravio, a do sada mi je bio No1 u zivotu.
Mini turu po Srbiji kuckam i ja ...
Ovo je valjda besplatnotravelman wrote: sex
Samo Samara Srbina Spasava
- altinjanin
-
travelman
Ma to je bagatela, skuplje je sipati 10 litara benzina.Ovo je valjda besplatno
A sto se tice Lade, i sa njom smo se igrali danas.
Za izuzetne zasluge i pokazane rezultate tokom dosadasnje eksploatacije, dobila je koznu oblogu volana.
Inace, volan je toliko tanak da sam u pocetku mislio da ce mi ispasti iz ruke pa me zanima jel na svim Samarama tako tanak.