Tenak
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Re: Tenak
Ovaj kao ima delove, poznatiji je kao auto Beli... Nekada je spominjan u grupi, pa ako neko ima njegov broj nek ti napise cisto da pitas, a ako ima nije nikakav problem da odem i da ih pogledam pa ako su dobra da ti posaljem...
Drive with style,drive like a BOSS,drive Old school
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Snasao sam se, uzeo sam moja stara isekao traku sto fali pa cu sutra da ubacim, al moram da nadjem tof iz smedereva posto ima soferku a ona mi treba 
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
Taj što rastura ruska kola zove se auto beli iz Niša. Ima prodavnicu preko puta Idee na matejevačkom putu, a i negde kod pantelejske crkve. 018 203 334 je njegov broj.Marety wrote:Nekad sam imao broj lika sto rastura ruska kola u Nisu jeste da su mu cene da se ubijes ali koliko sam do sada upoznao ljude na ovom forumu preko postova nista sto Skora ne moze da spusti....
- aleko-2141
Hvala cika dare, moram da vidim i tog iz smedereva posto mi je blize nego nis 
- aleko-2141
aj okrenucu ga sutra da vidim cime raspolaze
- aleko-2141
- aleko-2141
Zavareno sve, sutra ispeglam jos malo i uklopim krila, ostalo da se nanese masa na spojeve i iznutra da se ofarba i moze da ideeee 
- aleko-2141
Dobrotom clana Gogo stigle rucice od kaline 
I slucajnom pretragom oglasa naleteh na nov branik za aleka tako da sam i to pazario
E sad ovako, lik od koga sam kupio branik ima delove za ladu, kaze otac mu se pre bavio prodajom delova za ladu, pitam ga gde prodaje kaze on kaci po kupindo ili tako nekom sajtu i subotom je na bubanj potoku, rekao sam mu da se registruje na forum da bi sve to olaksali, imam njegov broj za svaki slucaj ako se ne registruje pa ce ga jurimo da vidimo sta ima, kaze dosta mu ljudi traze delove za specijalku i toga ima.
I slucajnom pretragom oglasa naleteh na nov branik za aleka tako da sam i to pazario
E sad ovako, lik od koga sam kupio branik ima delove za ladu, kaze otac mu se pre bavio prodajom delova za ladu, pitam ga gde prodaje kaze on kaci po kupindo ili tako nekom sajtu i subotom je na bubanj potoku, rekao sam mu da se registruje na forum da bi sve to olaksali, imam njegov broj za svaki slucaj ako se ne registruje pa ce ga jurimo da vidimo sta ima, kaze dosta mu ljudi traze delove za specijalku i toga ima.
- aleko-2141
reko sam da se registruje, nista preko mene