-ode lajka,dobro,tako je,kako je.Nadam se da si istresao patosnice kada si izasao iz nje
Moja Lada
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
Re: Moja Lada
Lep Volvo,
jos da naucis da vozis to cudo...je l' brzine idu u H-a??
-ode lajka,dobro,tako je,kako je.Nadam se da si istresao patosnice kada si izasao iz nje
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
- Imre
- Automobil: Honda Civic Tourer
altinjanin wrote:Lep Volvo,jos da naucis da vozis to cudo...je l' brzine idu u H-a??
![]()
![]()
Ma gde da tresem,docekace me pocetkom septembra.
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
Čuj samo 16"! Pa to najbolja udobnost plus osetno niža cena guma nego za 17". A i 17" vizuelno se ni ne primeti da je veća od 16 naročito u ovoj kombinaciji boja jedino da uzmeš ove 16 da ih ofarbaš u još svetlije sivo ili belo ali bele su na karavanu skroz neozbiljne
- Imre
Meni je bas sve jedno,ali i ja verujem da je udobnija ova od 16".To je inace i najmanja njihova alufelna za ovaj model.Idu skroz do 19".bruyoni wrote:Čuj samo 16"! Pa to najbolja udobnost plus osetno niža cena guma nego za 17". A i 17" vizuelno se ni ne primeti da je veća od 16 naročito u ovoj kombinaciji boja jedino da uzmeš ove 16 da ih ofarbaš u još svetlije sivo ili belo ali bele su na karavanu skroz neozbiljne
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
17" 
- Rale
- Automobil: Samara 1.5 21083
Koja je cena za Ladu? Jel se nesto na autu promenilo u odnosu na post kada si pisao podatke o vozilu?Imre wrote: Lajka je otisla za Zr. da ceka ili kupca ili garaziranje.
Ma, pusti Kadilak bolji je Ladilak!
- Imre
124000 ima u njemu.Ostalo je isto.Auspuh sam menjao,stavio sam deblji i kvalitetniji.1300 je cena,ali vec imam zainteresovanog,a ja licno sam u Zr samo izmedju 1-5 septembra.Mozda cu dati punomoc za prodaju ako ne ode tad,ali nisam vise siguran,mozda cu ga u tom slucaju zadrzati pa kad budem dolazio avionom da imam cetiri tocka.Rale wrote:Koja je cena za Ladu? Jel se nesto na autu promenilo u odnosu na post kada si pisao podatke o vozilu?Imre wrote: Lajka je otisla za Zr. da ceka ili kupca ili garaziranje.
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
Ti najbolje znaš u kakvom ti je stanju auto ali ja bih glasao da ostane. Ne verujem da ti baš puno znači tih 1300€, a to što su Lade potcenjene ne znači i da ne vrede.
Meni bi bilo žao da neka očuvana Lada ode u pogrešne ruke i to skoro na poklon. Takođe, onaj ko tu Ladu kupi za 1300€ sigurno je neće paziti kao ti koji si je kupio novu. Recimo, ja sam navikao da izbegavam grančice i trnje pokraj puta još kad je Niva bila nova, da se skoro zaustavim ispred rupe ili ležećeg policajca, da prebacim u sporu na makadamu... I to i sad radim i nije mi teško. Neko nebi.
Meni bi bilo žao da neka očuvana Lada ode u pogrešne ruke i to skoro na poklon. Takođe, onaj ko tu Ladu kupi za 1300€ sigurno je neće paziti kao ti koji si je kupio novu. Recimo, ja sam navikao da izbegavam grančice i trnje pokraj puta još kad je Niva bila nova, da se skoro zaustavim ispred rupe ili ležećeg policajca, da prebacim u sporu na makadamu... I to i sad radim i nije mi teško. Neko nebi.
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
-
travelman
Obojca ste me preduhitrili, hteo sam to upravo da napisem.
Jedino sto cu da dodam iz iskustva je to da je pravi uzitak voziti se u old tajmeru koji izgleda kao nov. A tvoja Lada ima potencijala da to bude. Naravno da je ne merljiv osecaj voznje u volvou i u Ladi ali ono sto ce ti ona pruziti kao vikend auto za koju godinu, to sa volvoom neces nikada doziveti.
Imas pravo da nam navedes svaki razlog zbog kojeg je prodajes i to cemo uvaziti, ali samo nemoj da kazes da je razlog finansijske prirode.
U jednom postu si rekao da se bogati nemacki penzioneri qrce u oldtajmerima. Jednog dana budi kao i oni, jer ces imati cime.
Jedino sto cu da dodam iz iskustva je to da je pravi uzitak voziti se u old tajmeru koji izgleda kao nov. A tvoja Lada ima potencijala da to bude. Naravno da je ne merljiv osecaj voznje u volvou i u Ladi ali ono sto ce ti ona pruziti kao vikend auto za koju godinu, to sa volvoom neces nikada doziveti.
Imas pravo da nam navedes svaki razlog zbog kojeg je prodajes i to cemo uvaziti, ali samo nemoj da kazes da je razlog finansijske prirode.
U jednom postu si rekao da se bogati nemacki penzioneri qrce u oldtajmerima. Jednog dana budi kao i oni, jer ces imati cime.
- Imre
Da mogu,prepisao bih ga ali trenutno nisam u mogucnosti.Papirologija je uzasna,necu da objasnjavam ali je trenutno neizvodljivo da ga prevedem,posebno sto Srbija nije u EU,a ima peripetija i oko dvojnog drzavljanstva.
A glavni razlog prodaje je sto bi mi bilo jako zao da ga gledam kako propada u garazi.Od vlaznog vazduha ga ne mogu zastititi,a korozija bi pocela vremenom.Ni gumeni delovi ne bi bili postedjeni.Ono sto bih isao 2-3 puta godisnje je suvise malo da ga negujem.
Znam da je ovo ispod cene,i ne zato sto sam ga uzeo novog i mnogo izgubio,ne merim prema tome,bilo bi malo i da sam ga uzeo polovnog.Opste stanje u Srbiji je ispod svake granice i realne stvari se ne mogu realno gledati (vec mnogo godina).I nije ovo mesto za to,ali zelim svima vama mogucnost i priliku da pobegnete ne samo iz Srbije nego iz Evrope.
A glavni razlog prodaje je sto bi mi bilo jako zao da ga gledam kako propada u garazi.Od vlaznog vazduha ga ne mogu zastititi,a korozija bi pocela vremenom.Ni gumeni delovi ne bi bili postedjeni.Ono sto bih isao 2-3 puta godisnje je suvise malo da ga negujem.
Znam da je ovo ispod cene,i ne zato sto sam ga uzeo novog i mnogo izgubio,ne merim prema tome,bilo bi malo i da sam ga uzeo polovnog.Opste stanje u Srbiji je ispod svake granice i realne stvari se ne mogu realno gledati (vec mnogo godina).I nije ovo mesto za to,ali zelim svima vama mogucnost i priliku da pobegnete ne samo iz Srbije nego iz Evrope.
-
Boki78
Nema potrebe za bas tolikom brigom. Upravo sam izasao iz Floride koja je 23 godine provela garazirana u prostoriji koja nema protok vazduha pa izgleda skoro kao tvoja. Skoro zato sto nije imala bas tu kolicinu paznje i brige. Sad zamisli da jeste imala i da je bila u provetrenoj garazi. Pa (skoro) nista joj ne bi falilo.Imre wrote:A glavni razlog prodaje je sto bi mi bilo jako zao da ga gledam kako propada u garazi.Od vlaznog vazduha ga ne mogu zastititi,a korozija bi pocela vremenom.Ni gumeni delovi ne bi bili postedjeni.Ono sto bih isao 2-3 puta godisnje je suvise malo da ga negujem.
Gumeni delovi svakako propadaju, ali bar se oni lako menjaju. Meni od kako auto prelazi po 10-12kkm godisnje drasticno manje zeza nego kad je tu kilometrazu prelazio na 10 godina ...
Nije ispod cene, naprotiv kola nakon skoro 10 godina u toj klasi i od takvog proizvodjaca trzisno toliko vrede. To sto nama zadovoljavaju potrebe i ostavljaju nam utisak da vrede ne znam koliko je krajnje subjektivan osecaj na koji imamo pravo, ali to sa trzistem nema mnogo dodirnih tacaka.Imre wrote:Znam da je ovo ispod cene,i ne zato sto sam ga uzeo novog i mnogo izgubio,ne merim prema tome,bilo bi malo i da sam ga uzeo polovnog.Opste stanje u Srbiji je ispod svake granice i realne stvari se ne mogu realno gledati (vec mnogo godina).
Boze zdravlja i prilika, sve je moguceImre wrote:I nije ovo mesto za to,ali zelim svima vama mogucnost i priliku da pobegnete ne samo iz Srbije nego iz Evrope.