lada 112, hitno
Moderators: dejca, Shone89, stalker92
lada 112, hitno
Potrebna mi je limarija ili cela skoljka sa vratima, moze i havarisana, ne bitno da li je stranac.
Moze i na mob. 063/731-98-68
Moze i na mob. 063/731-98-68
- josif visarionovic
- Site Admin

- josif visarionovic
- Site Admin

Ne znam odakle si, ali ne postoji to sto majstori ne mogu da urade.
Za 112, mozes kod nas da kupis novi krov, vrata haubu polustranicu, a stubove da ispeglas, stavis sve u metalik boju i bude kao nova.
Imao je Solaja u Ceneju nekoliko lakse havarisanih, jedna je bila bela, koliko se secam, pa pozovi i pitaj.
To je broj Lada-butika u NS, ali centrala je u Ceneju, pa moras tamo zvati.
Ako ti treba dobar limar koji radi takve nemoguce stvari, javi se. Mislim da je cena takvih radiva nesto preko 1000 eura sa farbanjem, ali bude kao novo.
Bilo bi super kada bi mogao da stavis sliku da vidimo kako izgleda tako havarisana.
Za 112, mozes kod nas da kupis novi krov, vrata haubu polustranicu, a stubove da ispeglas, stavis sve u metalik boju i bude kao nova.
Imao je Solaja u Ceneju nekoliko lakse havarisanih, jedna je bila bela, koliko se secam, pa pozovi i pitaj.
To je broj Lada-butika u NS, ali centrala je u Ceneju, pa moras tamo zvati.
Ako ti treba dobar limar koji radi takve nemoguce stvari, javi se. Mislim da je cena takvih radiva nesto preko 1000 eura sa farbanjem, ali bude kao novo.
Bilo bi super kada bi mogao da stavis sliku da vidimo kako izgleda tako havarisana.
- josif visarionovic
- Site Admin