BA3 2109 (No. 2)

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

travelman

Re: BA3 2109 (No. 2)

Post by travelman »

Sad stigo domu svome, malo sam se vozikao jer sam prevario zenu da sipa gorivo sa njenom karticom.
Do Smedereva i nazad starim putem, sledeci vikend je u planu malo ozbiljnije travelmanisanje pa reko aj da vidim i osetim kako mi se vrte tockovi.

Merak nema cenu, tacno je. Ali po meni je farbanje kola najgora investicija.

Boki78

Post by Boki78 »

travelman wrote:Merak nema cenu, tacno je. Ali po meni je farbanje kola najgora investicija.
Samo ako ga rade ozbiljni eksperti, ali ako ga rade ovi muceni sto imaju PIB i po malo se razumeju u materiju mozda i ne :)

skora

Post by skora »

U nekoj temi procitah da je altinjanin spomenuo da su sedista iz 11x jako udobna.Sad nesto gledam oglase i natrcah kod Kidija na odpadu na par prednjih .

Pitanja glase.....

- Jel pasu u samaru u sraf ili treba prepravka
- Jel pasu zadnja ili su veca
- Kako vam se cine uopste ova sedista za samaru

Image

...i jos jedno pitanje .Koliko vredi ovo???

SVE ZA LADU SAMARU

Image Image Image Image

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

Samara ima lepa sedista neznam sto bi ih menjao, cak su i lepsa od tih iz 11x lada. Da si reko da oces sedista iz 2107 lade pa i da razumem

Image

Sto se tice delova sabiraj ih po stavkama i kad uzimas sve trebalo bi da ide sve jeftinije. Moja procena 30-40 e.

skora

Post by skora »

Protekli vikend sam posvetio samari i potrudio se da je tehnicki doveden u stanje adekvatno za put od nekih 1000 i nesto km.

U subotu ujutru smo se Gago i ja uputili put Bokijeve garaze,usput svratili do auspuh servisa Djukic na altini,tamo zavarili glavu za sportski volan ,i nakon toga stigli do Bokija.
Prvo smo na njegovoj izmenjali zadnje amortizere i prednje plocice,onda se bacili na moju .....sajla od rucne,paknovi,birac brzina i tako neke stvarcice koje su nervirale .......onda prodali sekundarcima ostatke Bokijeve crvene i tako oslobodili garazu za nove radne pobede.Bilo je tu smeha i ludiranja,bilo je i poklona (dobio sam 4 gume od Bokija - HVALA MU) ,dobio sam drugu tablu - cajger od Gage (posto mi u 3V ne radi voltmetar HVALA MU)...ali nesto drugo hocu da vam ispricam.....

Juce ja nastavim sredjivanje lajke ,skinem i sa krova ono sto je bilo ushrano,krenem da krojim naslon za ruku (iz nekog auta sam ga izvadio),muzika,kablovi i tako to.....i u tom nekom momentu silazi lepsa polovina da mi donese osvezavajuci napitak i kaze

- Jeli ....sta si se ti nesto bacio na Ladu??? Imas nekog kupca ili..... :?
- Ma jok (kazem ja) .... spremam je za more pa malo da je pretresem i upristojim :)
- STA BRE SPREMAS ZA MORE !?!?!?! :shock: LADOM DA IDEMO NA MORE ??????? STO S NJOM ????
- Pa da vidimo koliko moze da juri :mrgreen: ....sto sta joj fali :)

Nastavak mozete da predpostavite :D :D :D :D ...ovaj neki fazon :evil: ...... :mrgreen:

Uglavnom .....kako stvari stoje za sada - mrka kapa :( .....a bas sam se radovao putu sa lajkom :twisted:

Gago
Automobil: Samara 1.3s

Post by Gago »

Sad ces morati onim Mercedesom na more :P
Samo Samara Srbina Spasava

skora

Post by skora »

Ako provalim da mi je Boki smestio i dojavio joj sta sam planirao - nahebo je :hit

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

Budi mrtav ladan i spremaj se na put kako si i planirao pa davidiš kako će i ona da pristane.

choksi
Automobil: 111

Post by choksi »

aleko-2141
Automobil: Moskvic Aleko

Post by aleko-2141 »

Pa ti u istom hotelu :D

Boki78

Post by Boki78 »

choksi wrote:Evo da je ubediš

http://www.panoramio.com/photo/37174105 ... i&referrer

ili

Image
dejca wrote:Budi mrtav ladan i spremaj se na put kako si i planirao pa davidiš kako će i ona da pristane.
Vas dvojica ste je pretpostavljam provozali, zavukli se pod nju pa dobro znate u kakvom je stanju i da li je pametno da sa njom proba da ode na more ili ne? :)

skora

Post by skora »

Boki78 wrote:provozali, zavukli se pod nju pa dobro znate u kakvom je stanju
Sta si hteo time da kazes :shock: :shock: :shock:

Boki78

Post by Boki78 »

Pa nista, kontam ljudi znaju u kakvom je stanju pa baziraju savet na cinjenicama, a ne osecaju za feeling :mrgreen:

aleko-2141
Automobil: Moskvic Aleko

Post by aleko-2141 »

S kakvim krsevima ljudi idu na more ja ne bi smeo ni da sednem da upalim :)

skora

Post by skora »

Image

Zahvaljujuci Gagi ,dodjoh do megalokera :D ...Gago - HVALA ....ceka te KVAS kad se vidimo ;)

Image Image Image Image

Image
Boki78 wrote:Pa nista, kontam ljudi znaju u kakvom je stanju pa baziraju savet na cinjenicama, a ne osecaju za feeling :mrgreen:
Osecaj za feeling :? ...jel.....sa skinutim tapacirungom i punim gepekom koje cega???
Dooobrooo.....kad kazes.

Post Reply