Kvaka vrata

Moderators: dejo, dejca, Miljan

Post Reply
veco
Automobil: lada riva 1300

Kvaka vrata

Post by veco »

Kad otvorim vrata crni dio kvake ostaje zaglavljen u gornjem položaju te ga moram vratiti šeraf cigerom. Onaj srebrni dio kvake je dobio crtu ( čitaj puknuće) . S obzirom da ne bi htio skidati tapecirung više puta ( zbog pucanja kopči) zanima me da li je pametno skinuti kvaku i probati taj srebrni dio zavariti i da li bi to bilo rješenje za duže vrijeme. Ovo pitam isključivo zato jer u mome kraju nema novih kvaka za kupiti.

skora

Re: Kvaka vrata

Post by skora »

veco wrote: Ovo pitam isključivo zato jer u mome kraju nema novih kvaka za kupiti.
Oces da ti kupim negde ovde kvaku pa da ti posaljem :?

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

Koliko se secam jednom sam i ja imao slican problem i to se rešava štelovanjem sunutrašnje strane vrata. Šta beše tačno nesećam se ali znam da sam bio rešio taj problem.
Drugo to da zavariš malo teže će biti jer je to neka špijalta i to mogu zavariti posebno opremljene radionice, a i neverujem da ti zbogtoga zaglavi kvaka. Rasturi ti iznutra i pogledaj verujem da ćeš rešiti problem. Možda je neka opruga pukla.

skora

Post by skora »

dejca wrote: da zavariš malo teže će biti jer je to neka špijalta
Tacno ...bravo Dejca......a i kopce ako su problem i njih cemo poslati ;)

veco

Post by veco »

Sutra rasturam vrata pa ću vidjeti

veco

Post by veco »

Pukla baš kvaka vrata ( ne špijator) , ali da skratim, uglavnom nova kvaka dolazi sutra iz Čakovca( Panda) i to duplo jeftinija od Magdića. Inače za članove iz Hr, panda ima sve za sve tipove Lade čak i novu limariju. Najbolje je kontaktirati vlasnika firme gdin. Željko 040-328-626, jer čovjek je stvarno poduzetan a daje i dobar popust :xixi . Dijelovi se šalju svaki dan u 13 sati i drugi dan su kod kupca :)

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

Eto vidiš da će se rešiti, ali bez rasturanja nema ništa da bi se video koji je problem.

Post Reply