Šta ste danas napravili sa svojom ladom ?
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Re: Šta ste danas napravili sa svojom ladom ?
Plin u bosni je 0.90-1.15 
-
travelman
Neko mi polomio a ja ga opravio. Sad je i lepse i bolje nego pre.

-
travelman
Sinoć stigao Samarom sa odmora u Crnoj Gori. Relacija Beograd - Mladenovac - Čačak - Višegrad - Trebinje - H.Novi i nazad.
...
danas nastavak radija. pozicionirao i fiksirao sam ga u pretinac. nema lijevo desno u zavojima.
no ono što je još zanimljivo je i mali "daljinski" na žici smješten u rupu gdje ide orginal radio. tražio sam original radio al se činilo ko nemoguća misija.

ovako sam izbjegao da se moderni radio vidi a i pri ruci su mi kontrole za njega.
no ono što je još zanimljivo je i mali "daljinski" na žici smješten u rupu gdje ide orginal radio. tražio sam original radio al se činilo ko nemoguća misija.

ovako sam izbjegao da se moderni radio vidi a i pri ruci su mi kontrole za njega.
Supertravelman wrote:Neko mi polomio a ja ga opravio.
i sada zadnja karika. zvučnici.
pošto mi je bilo žao rezat tapicirung, nisam imao drugoga nego smjestiti zvučnike ispod sica.

kutije su zvučnicima dale potpuno drugu dimenziju. prije nije bas dolazio do izražaja a sada je to već druga priča. jako sam zadovoljan a ove kutije su samo privremeno da vidim kako će se stvari ponašati jel ih mislim napraviti od 10mm mdf-a i malo preciznije izrezat. .. pa ih tapicirat ili u skaj ili u crni tapison ... vidjet ćemo.
šteta što je dan oblačan ali sam svjedno napravio krug s odvrnutom muzikom i sunčanim naočalama hehe

pošto mi je bilo žao rezat tapicirung, nisam imao drugoga nego smjestiti zvučnike ispod sica.

kutije su zvučnicima dale potpuno drugu dimenziju. prije nije bas dolazio do izražaja a sada je to već druga priča. jako sam zadovoljan a ove kutije su samo privremeno da vidim kako će se stvari ponašati jel ih mislim napraviti od 10mm mdf-a i malo preciznije izrezat. .. pa ih tapicirat ili u skaj ili u crni tapison ... vidjet ćemo.
šteta što je dan oblačan ali sam svjedno napravio krug s odvrnutom muzikom i sunčanim naočalama hehe

Evo ja sam danas skidao sedista i tepih da vidim kako bih mogao da provucem zice koje mi trebaju,zadivio sam se kad sam video da na fabrickoj zastiti nema ni tackica rdje 

Stay cool
Drive old school...[img=http://img23.imageshack.us/img23/4916/2012062420.th.jpg]
Drive old school...[img=http://img23.imageshack.us/img23/4916/2012062420.th.jpg]
@chabi - imam originalni radio za ladu, made in ussr, ispravan, u odlicnom stanju. zainteresovan?
j***** auto bez kardana
mene zanima neispravan ali u dobrom optickom stanju. treba mi takodjer za budjevinu.
ali sam zainteresiran i za taj samo ga je steta prerarđivati jel su stvarno rijetki a pogotovo ispravni
ali sam zainteresiran i za taj samo ga je steta prerarđivati jel su stvarno rijetki a pogotovo ispravni
ok, slikacu ga ovih dana pa ces videti na sta lici
j***** auto bez kardana
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
- aleko-2141
sad da joj uradis sve sto do sad nisi a trebao si 
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
-Ma kako da ne...malo li je od mene..aleko-2141 wrote:sad da joj uradis sve sto do sad nisi a trebao si
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
- aleko-2141
pa jeste malo 
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
Nije baš danas ali nikako da objavim ranije...
http://www.ladaniva.iz.rs/prednje-kocni ... je-klesta/
http://www.ladaniva.iz.rs/prednje-kocni ... je-klesta/