ili ovo kod mene u kraju, dali pare za bmw i audi koje su nemacke bake vozile, a sad sipaju za 300 do 500 dinara jednom nedeljno spuste se na kaficu i nema ih cele nedelje...
onda izvade smart telefoncic uzet na rate jer mama ima paket i mucenica placa godinama a ima onaj na preklop kome je malo musav ekran ali sta ce njoj modren telefon ? to ona ne zna da koristi... i surfuju po fb i ostlim mrezma iz kafica(jer ima dzaba net),taman posla da se gprs uljuci ima da skine onih 30 dinara sa racuna i kaput... nabacis malo namrsten izgled i malo se vazno javljas iz baste curicama i to je to...
uobicjena slika u zemljama u tranziciji...
Last edited by jeronimo on Sun Sep 07, 2014 1:14 pm, edited 3 times in total.
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "
e bas tako, voze se na ler ja sam u aleka sipao po pun plina i po pola rezervoara, kad treba da platim on me pita jel za firmu ili kes, cudno im sto sipam toliko a i koja firma vozi aleka sa zatamljenim staklima
Ma za telefone im sad kinezi pomogli sa kopijama koje su spolja identične originalu i tako za par desetina evra se nabavi S5 i baci se na sto kafića i eto ti sponzoruše.
aleko-2141 wrote:e bas tako, voze se na ler ja sam u aleka sipao po pun plina i po pola rezervoara, kad treba da platim on me pita jel za firmu ili kes, cudno im sto sipam toliko a i koja firma vozi aleka sa zatamljenim staklima
pa ruska....
a za dejcu, ne boj se izvezbane su one to mogu da upecaju samo ove u pokusaju...
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "
Drugo je u pitanju. Imam par poznanika koji idu u sex turizam na jug. Razlog je parafraziram "kad god hocu jeftino da j. idem u Vranje"
Ove u Bg-u su od toga napravile profesiju. Imaju drugare vrsnjake koji ih uce sve sto je potrebno u vezi tehnike, pre svega kola telefona i racunara/laptopova u meri da su sposobne da okvirno nabodu godiste mecke koju vide, raspoznaju S5 od kineza, isto tako imaju i rezon bolje novi Accord nego matora mecka, zasto pa ko ima za novog Accorda ima trenutno raspolozivu lovu ..
Inace pre par meseci lik izlazi iz nove mecke i sipa dizel za 500 dinara, ja gledam i ne verujem, te kazem pumpadziji sipaj bezolovni za 3 soma (jbg izdominir'o sam )
skrenuli smo sa teme ove po bg-u su zlo, odes bilo gde drugde opusteno prolazis, ja u ns iz kamiona pricam sa dve ribe u smartu, u sarajevu imam dobrih drugarica koje ne idu podignutog nosa kao ove beogradske, ima jos dobro vaspitanih po bg-u al te ne izlaze stalno i bas treba da imas srece da ih sretnes
Samo ne previdi sitnicu da je pola zenske BG Cooler Than Bein' Cool sorte zapravo uvoz iz tih "mirnijih" krajeva. Letos mi bilo simpa, pita me opasnija polovna "sto ti pre nisi nasao devojku u JA, ovde su nekako mirnije" ja je gledan onako sa nevericom, pitaj boga na sta sam licio i rekoh veceras cu ti razjasnim. Malo smo prozujali gradom i njen komentar je bio "shvatila" ...
pa jeste tako, ima onaj cuveni vic al to treba da se isprica posto treba naglasak za kraj, Pita lik ribi u Bg-u sta radi ovih dana, pon ide kod frizera, uto, manikir, sreda kvarcovanje, cet kupovina, pet izlazak i bleja sa frendicama a u subotu ( seljacki naglasak) idem kod mojih u malu krsnu tj neku zabit
evo realnije slike
samo ti uci a majka ce da salje pare
Upravo tako. Kad se cela prica uprosti onda se dodje na klasicno lokal kurchenje, od reda cigala vise od komsije, do opasnog polovnjaka u dvoristu i naravno dece u BG-u. Sad sto ta kuca obicno ima omalterisana dva zida prema ulicama, a one prema dvoristu ne, sto se moze ziveti u dve sobe, ali ne i u ostalim, sto je polovnjak neciji otpadak, a deca sviraju klincu po BG-u nije bitno, bitno je da komsiluk padne u opasnu zavist