Ладе у огласима

Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Re: Ладе у огласима

Post by dejca »

Idi i pogledaj je, limarija loša ali koliko? Pošto bi je uzeo za preprodaju imaj na umu da nju neće kupiti kupci e1 motora. To znači da bi se možda teže i prodala.

travelman, pošteno me nasmeja na predhodnoj stranici, njihov odgovor ćeš sigurno dobiti na pp :)

aleko-2141
Automobil: Moskvic Aleko

Post by aleko-2141 »

treba meni soferka :D

Boki78

Post by Boki78 »

dejca wrote:Idi i pogledaj je, limarija loša ali koliko? Pošto bi je uzeo za preprodaju imaj na umu da nju neće kupiti kupci e1 motora. To znači da bi se možda teže i prodala.

travelman, pošteno me nasmeja na predhodnoj stranici, njihov odgovor ćeš sigurno dobiti na pp :)
Nesto mi se javlja da se to dobro stanje manifestuje time sto uglavnom pali i ponekad ide :mrgreen:

skora

Post by skora »

veco wrote:Ako nije teško da netko pogleda na njuškalu pod oldtimerima jednu 2103( jebiga neznam staviti link), kolega je zainteresiran, pa dajte kakvo takvo mišljenje na osnovu slika

Veco ,jel ste isli da gledate ovu ??? Sta kazu ??? :?

veco
Automobil: lada riva 1300

Post by veco »

Kupio je 125 p, pa će na regu kroz koji dan s njim, pa ga malo pare zaj., ali probat će se istegnut ako bude dovoljno elastičan ;) Meni danas prišao jedan deda na parkingu i gleda lajku i tako mi u priču i nudi mi 2105 ili 2107 nije deda siguran ( godine ga malo zezaju 78) i nudi ju za 500 e , nije fiksno, auto stoji u garaži na 25 km od mene i ima 60 000 km :sad:

skora

Post by skora »

A sta ste uradili za cenu za crvenu?? Jeste pokusavali nesto??

veco
Automobil: lada riva 1300

Post by veco »

On ga je zvao i nekakvi pregovori su bili, detalje ne znam. Ta lada se već duže prodaje i mislim da cijena ide još dole.

skora

Post by skora »

veco wrote:mislim da cijena ide još dole.
:prvi

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

skora

Post by skora »

Gresis ...pristojna samara mora da bude u prvoj boji :!:

Ova je farbana (lose),enterijer nije fabricki nego iz novijeg tipa (plis),tapison braon boje a treba da bude siv,volan braon boje a treba da bude siv,suncobran stavljen na torpedo a mi smo kao budale pa ne znamo da je ispucao jer se vide naprsline iznad cajgera,branici se izvitoperili (vozaceva strana ispred fara) i pozadi zadnji takodje,prednja hauba ne stoji lepo (slika 11) - suvozacev kraj potopljen,vozacev zeva,a uz soferku strci,plasticna oplata sto ide preko farova i veznog lima na suvozacevoj strani strci (mrzelo ga da se zeza sa onim zavucenim srafom),zadnji brisac nema,korube nema,auspuh crn (smesa znaci bulja posto je na benzin).

Rezime - auto pakovan za prodaju !!!! Ima glavni adut registraciju,ali o 750e moze samo da sanja ....pogotovo bez plina

;)

Boki78

Post by Boki78 »

Generalno kad nesto dolazi na prodaju iz Vranja treba otvoriti desetoro ociju. Dole je fora zavrnuti drugog i to ne samo sto ne kriju, nego se ponose time. Sto se samare tice, vidno je kanturina nasminkana za babuna, pardon kupca :mrgreen:

skora

Post by skora »

Ej ,ne diraj Vranjance ...u Vranje nema laganje :D :D ...moj zadnji kupac je iz Vranja ....tamo je Lajka zavrsila 8)

Boki78

Post by Boki78 »

Pa znao sam da si profi i bez ovoga sto si rekao. Mislim kad si njih uradio onda samo mogu da ti kazem svaka cast sensei Skoro :mrgreen: :mrgreen:

skora

Post by skora »

:D :D :D aj ne k**i :P ....nego ako slucajno krenes u tvoje krajeve ,imas jedan radni zadatak da mi slikas nesto ..... ;)

Post Reply