Lada Samara 1.3

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

Locked
aleko-2141
Automobil: Moskvic Aleko

Re: Lada Samara 1.3

Post by aleko-2141 »

dobro te nije izbacio iz auta :D

skora

Post by skora »

Ma cekaj ne znas glavnu stvar........prosli mi Kragujevac i kazem ja Gagi da stane na neku pumpu da kupimo neke grickalice....krenuli u pola 7 ujutru i ja vec ogladneo :mrgreen: Kaze Gago - aaaa NEEEEEE :!: ....ima da platis mesiste i sve po redu ,pa nece vise da ti pada na pamet da mi vredjas auto u dajes 200e za njega....

Aj cutim ja, kovelim bolje nesto konkretno da jedemo nego one cipseve.......i eto ti nas u Kraljevu ispred neke Leskovacke kafane.Usli mi tamo .......vidim ja Gago lista jelovnik ...i krece

1. -
2. -
3. -
.
.
.
.

auuuuu mislim se u sebi ...... :mrgreen:

....pazi sad dalje........pojeli mi to ,ustvari on prvi zavrsio ,i ustade covek i ODE !!!!! :mrgreen:

Eeej zemljace (reko)......pa da idemo da kupimo kola i to ........MA JOOOK kaze on :mrgreen: ,moram do kuce nesto - ionako ti ja ne trebam.....aj zovi me kad zavrsis JEL JA OD SRAMOTE NE SMEM DA BUDEM TU PRISUTAN KAD POCNES SA TVOJIM PONUDAMA !!!! :D :D :D :D ..i ode :shock:

Ja sta cu jadan....pozvah prodavca na dorucak......pa posle presli u kafic preko puta ......i kad sam ga smeksao,platih auto i pozvah Gagu da dodje po mene......lajku nisam ni video :D :D :D :D

aleko-2141
Automobil: Moskvic Aleko

Post by aleko-2141 »

pa nisi valjda platio i ostavio?

skora

Post by skora »

Sta - auto??? ...Pa gde cu ga majke ti .... :? ....kako da oteram za Bg :?

Gago
Automobil: Samara 1.3s

Post by Gago »

Ala si se ti Skora raspisao :D

Ovo za auto je istina, a za kafanu nije :)
Natezali smo se, ja sam trazio 300 evra, ali Skora nije navikao da daje toliku sumu za Samaru, a ja sam tvrd pregovarac :kez

Sto se tice onog trzanja, danas se nije javljalo :?

P.S. Nisam se zahvalio Skori sto mi je donirao znacku koju nisam imao na auto otkad znam za njega :D

Ovo je slika dok je bila cosava http://www.dodaj.rs/?1c/m5/i4rC4N4/1/090720132753.jpg, a slikacu i sa znackom :)
Samo Samara Srbina Spasava

skora

Post by skora »

Gago wrote: P.S. Nisam se zahvalio Skori sto mi je donirao znacku koju nisam imao na auto otkad znam za njega :D
Eeee pa dobio sam i ja pokloncic od tebe ;) .....fabricka kutija koja ide na mesto radia. :)

Hvaaaalaaaa :prvi

Gago

Post by Gago »

Nisam ni znao da je to fabricka kutija :mrgreen:

skora

Post by skora »

Pa sta ce ti kad imas radio ......

skora

Post by skora »

Ispricaj ljudima kako si se zadesio u ovom dvoristu :D :D :D ....... :mrgreen: :mrgreen:

Image

Gago

Post by Gago »

skora wrote:Pa sta ce ti kad imas radio ......
Pa i ne treba mi uopste :D

Za ovu sliku je prica vrlo cudna :D
Povezao ja joj jednog drugara iz Kraljeva i zapricali se mi, vozim 80-90 km/h kada Skora poce da vice da stanem da okrecem primetio je neku Samaru. Ja ga prvo pitam da li se sali, ali me je brzo uverio da se ne sali...

Domacin nije bio tu, ( srecom, inace bi se mozda ovom Samarom i vratio u Bg :mrgreen: ) pa je Skora pregovarao sa zenom. Tu se toliko zezao da smo drugar i ja izneverovali u autu :D

Odmah je usao u kola da pogleda menjac kakav je, kaze posle Bokiju treba jedan kvalitetan menjac :P

skora

Post by skora »

Gago wrote: Odmah je usao u kola da pogleda menjac kakav je, kaze posle Bokiju treba jedan kvalitetan menjac :P
Dobice on sutra menjac iz ove ako bude trgovine ;) ...ne mogu da ga slusam vise kako kmeci :evil:

Image

Boki78

Post by Boki78 »

Treba mi ko ozeblo sunce, jos ako bude u narednih dan dva ima da skacem u nebo da se nogama udaram u pedu :mrgreen:

Gago

Post by Gago »

Ako joj radi ono *ebeno svetlo na plafonu, dam ti ja ovo moje i jednu koka kolu za tvoje :)

skora

Post by skora »

Nisam stigao danas ......ne mogu tri kupiti u jednom danu :!:
Zovem ga sutra kad ustanem....ako nije prodao a pristane na ono sto imam vec sad u glavi ......auto ne moram ni da gledam......samo neko da podje samnom da je preteramo - registrovana je ...... :prvi

Boki78

Post by Boki78 »

Posle ti samo kazem gde da je dovedes da joj amputiraju menjac :mrgreen:

Locked