zanimljive slike
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
Re: zanimljive slike
Kolko mi neobicno kad vidim ovu resetku na ladi,odma me podseti na moju 
Stay cool
Drive old school...[img=http://img23.imageshack.us/img23/4916/2012062420.th.jpg]
Drive old school...[img=http://img23.imageshack.us/img23/4916/2012062420.th.jpg]
Super stvarcica kao detalj 
-
travelman
Ove resetke su pre jedno 30 god bile u modi, secam se da je par njih u mojoj ulici to imalo.
Samo uz te resetke ide i onaj mali gepek za jedan kofer koji se kaci na vrata od gepeka. To su montirali na Lade i Z128 uglavnom.
Samo uz te resetke ide i onaj mali gepek za jedan kofer koji se kaci na vrata od gepeka. To su montirali na Lade i Z128 uglavnom.
PA DAJ GA !!!!! Pokazi prstom samo gde ima ......utrnuo sam trazeci gatravelman wrote: Samo uz te resetke ide i onaj mali gepek za jedan kofer koji se kaci na vrata od gepeka.
-
travelman
...
... nisi pazljiv na casu. Ja rekoh da je to bilo u modi pre 30 god.
Pre par godina preko grane vide jedan stari MG cabrio sa GB tablama. Dvosed, volan na desnoj strani a deda i baba obuceni u stara kozna odela i tako putuju. A pozadi, taj gepek a na njemu vezan kofer od pre jedno 5otak godina ... Sve u full.u ...
Pre par godina preko grane vide jedan stari MG cabrio sa GB tablama. Dvosed, volan na desnoj strani a deda i baba obuceni u stara kozna odela i tako putuju. A pozadi, taj gepek a na njemu vezan kofer od pre jedno 5otak godina ... Sve u full.u ...
Ma pusti MG-a....ima za njih po oglasima napolju ,ali su uski za samaru.Nalazio sam cak i one u tom fazonu za bubu,ali su i oni uski .....treba siri
Taj gepik je bio trazen 93.94 i 95 godine dok su lade terale benzin. Na gepik je isla rezaervna guma a na mesto gume kanta od 25 l. popularna "bugarka" a neki su busili poklopac prtljaznika i srafili gumu.
-
travelman
Pa uzmi taj uzani pa neka ti dejca zavari sire nosace. Video si kako je on to kod njega profi napravio.Nalazio sam cak i one u tom fazonu za bubu,ali su i oni uski .....treba siri
A posle neka ti aleko KOMPRESOROM ofarba u boju po zelji ...
Samo nemoj u onu gay kao sto Boki ima na zadnjoj polici ...
Pa zaprljala se nakon duge voznje, a nisi imao gde da je operes...dejca wrote:Nije bre moja je uvek čista, kad je vidim prljavu bode mi oči i zato odmah pranje.
PS ( Dejco, saradjuj samnom kad lazem)
Drive with style,drive like a BOSS,drive Old school
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
sta sam ja zgresio pa me pominjete kad god se nesto farba :p i kad vec pominjemo farbanje prodajem akril sivu bazu oko 4l, cena je mislim oko 2700.
Divota, na satu pise da je presla preko 78.000 km. a odozdo ko nova , nigde ni prasinka se nevidi.