Registracija vozila
Re: Registracija vozila
Meni za ovu 1.3 sa plinom i svim novim (saobracajna ,tablice,nalepnica) izaslo 21.000...a za ovu 1.5 99to cu vam reci sledece nedelje
-
travelman
Gde je ovo ... pa da teram moju.Registrovana samara sve ukupno sa teh. pregledom 14192din.
Ja pitao prosle nedelje i rekli mi 18300 za samaru.
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
vidi u AK Gugalovic kod sava centra tj beo gume, tamo je tehnicki 1700
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
Tehnički kod Dunav osiguranja je besplatan ako kupite i nekakvu polisu dodatnog osiguranja za 630din. Praktično, tehnički je 630 din.
To je osiguranje za putnike u slucaju nezgode.....Dare wrote: nekakvu polisu dodatnog osiguranja
- zlatko83vr
Ja sam platio danas 14.925 (Dunav) plus za putnike 315din, nisu mi nista rekli za ovu opciju da bude besplatan tehnicki. Dosta variraju cene, pre registracije raspitajte se, u AMSS izracuna covek 15.700
Nikad brze nisam zavrsio registraciju vozila, UĐEŠ, IZAĐEŠ I GOTOVO
Nikad brze nisam zavrsio registraciju vozila, UĐEŠ, IZAĐEŠ I GOTOVO
Last edited by zlatko83vr on Thu Sep 18, 2014 10:35 pm, edited 1 time in total.
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
kako god da okrenes mnogoooo, pricam neki dan sa covekom iz vasingtona, vozi nekog dzipa 2.0 motor 50 dolara regisrtacija
Meni u martu pre poskupljenja malo manje od 10000 bez tehnickog...
Samo Samara Srbina Spasava
Ja sam za moju ladu avgusta platio 13.300 din. i ona ima 1300 c.
- BokeYGTi
- Automobil: Lada 112 1.6 16v
ja sam krajem juna za samaru platio oko 11500 din sve ukupno.
http://lada-klub.com/viewtopic.php?t=2091 ex Samara
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.
BokeYGTi, krajem juna si platio po starom osiguranje koje je od 1.8 poskupelo. Imao si srece a ja za dva dana nisam mogao registrovati ladu po starim cenama.
-
travelman
Pre neki dan pitam koliko je registracija za Samaru i kazu mi 18300. Sva sreca da sam zurio i nisam imao vremena.
Danas svratim na drugo mesto i reko ajd samo da pitam koliko je crvenih. Kaze majstor ravno 16 i ja trk kuci po auto i obavim ono sto se obaviti mora. Moze na 6 rata cekovima a i prva rata ide tek za 30 dana. Ja sam uzeo na 3 rate, ima se moze se ...
...
Usput uzmem i zeleni karton za 2000 ali mi nikako nije jasno kako, kada sam ga prosle godine platio 3000 a u medjuvremenu je i osiguranje poskupelo.
Malo pre se vracam iz skitnje i ajd da pitam posto je na trecem mestu, onako iz zezanja A bolje da nisam. Kad majstorcina viknu 14300 ...
...
Danas svratim na drugo mesto i reko ajd samo da pitam koliko je crvenih. Kaze majstor ravno 16 i ja trk kuci po auto i obavim ono sto se obaviti mora. Moze na 6 rata cekovima a i prva rata ide tek za 30 dana. Ja sam uzeo na 3 rate, ima se moze se ...
Usput uzmem i zeleni karton za 2000 ali mi nikako nije jasno kako, kada sam ga prosle godine platio 3000 a u medjuvremenu je i osiguranje poskupelo.
Malo pre se vracam iz skitnje i ajd da pitam posto je na trecem mestu, onako iz zezanja A bolje da nisam. Kad majstorcina viknu 14300 ...
Pa tolko i treba da bude kao na trećem mestu a ti žuriš. Družiš se bre sonog skoru i ništa te nije naučio. 
-
travelman
Moracu i ja da ga oteram ...
...
Odkako si ti prestao da ga savetujes u vezi Samara, skocio je meni za vrat i ne pusta ...
...
Cim dotera neke nove Samare, poskidacu sta mi treba i naplaticu moj gubitak ...
...
Inace, ako nekome zatreba, ovaj najjeftiniji tehnicki je ispod PA mosta u krugu nekadasnje BIM Slavije.
Odkako si ti prestao da ga savetujes u vezi Samara, skocio je meni za vrat i ne pusta ...
...Cim dotera neke nove Samare, poskidacu sta mi treba i naplaticu moj gubitak ...
...Inace, ako nekome zatreba, ovaj najjeftiniji tehnicki je ispod PA mosta u krugu nekadasnje BIM Slavije.
Super ...jesi zapamtio to mesto da idemo da registrujemo KVtravelman wrote:Kad majstorcina viknu 14300 .....
Menetravelman wrote:Moracu i ja da ga oteram ......