Ладе у огласима

Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb

skora

Re: Ладе у огласима

Post by skora »

Dejca :shock: ......Dobra ova lajka ....bas je :prvi
skora wrote:Polako ..... skapirace kako stoje stvari vremenom,pa cemo se opet cuti :)
Za samo 5 dana je shvatio kako stoje stvari ....evo ga 60e jeftiiniji za pocetak ;)

http://www.polovniautomobili.com/oglas5 ... samara_13/

Dare
Automobil: Niva 1.7 4×4

Post by Dare »

dejca wrote:To je ta sigurno lada o kojoj sam načuo da postoji samo što nije 104-ka nego 107-mica. Cena ma sitnica 1900€.
http://www.polovniautomobili.com/oglas5 ... riva_2107/
A zašto misliš da cena nije sitnica?
Vi biste, ljudi, da vozite nov auto, a da ne platite. E ne može. Dobijaš NOV auto za 1900€ i šta te briga koliko će da vredi posle godinu-dve. Ako će da služi besprekorno, a sigurno hoće, onda ne vidim razlog za ismevanje ove cene.
Razumem ja da je svako za to da prođe jeftinije ali budimo realni. Nema smisla uzeti čoveku nešto tek tako.
Uz to, ova Lada ispunjava Dejčin osnovni kriterijum - nije daleko :lol:

skora

Post by skora »

Dare wrote:Vi biste, ljudi, da vozite nov auto, a da ne platite. E ne može. Dobijaš NOV auto za 1900€
Pa jel isto ovo stanje Dejci pobeglo za 800e :!: .....Nema tu nista od 1900e

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

Dare pogresno si ti mene razumeo, nas vecina koji smo ovde znamo koja je vrednost ovakvog vozila, ali kako ce na nju gledati ona druga vecina van foruma koja recimo traga za kupiti ladu 2107. Coveka ce ucenjivati samo tako, verujem da je vec dobijao cene od 500 e. Malo me zbunjuje ova rdjica na 14 slici, odkud ona tu? Da se i kupi ta lada odmah se moraju kupiti gume sve 4 i akumulator i naravno veliki servis ali ajde da njega i neracunamo jer je on i redovan kod svake kupovine auta. Ali gume i akumulator +150 e.
Meni je ovo pobeglo za 800 e.
Image Image
BEM TI BUDALU Image

Dare

Post by Dare »

Ta većina koja će da nudi 500€ neće da sedne u ovu Ladu. A tebi ako se auto sviđa - odeš i vidiš.
Mene ove putničke Lade trenutno ne zanimaju ali kad bih naleteo recimo na Nivu 1,7 sa ispod 1000km, pa ja se nebih mnogo razmišljao ;)

Boki78

Post by Boki78 »

Dare wrote:
dejca wrote:To je ta sigurno lada o kojoj sam načuo da postoji samo što nije 104-ka nego 107-mica. Cena ma sitnica 1900€.
http://www.polovniautomobili.com/oglas5 ... riva_2107/
A zašto misliš da cena nije sitnica?
Vi biste, ljudi, da vozite nov auto, a da ne platite. E ne može. Dobijaš NOV auto za 1900€ i šta te briga koliko će da vredi posle godinu-dve. Ako će da služi besprekorno, a sigurno hoće, onda ne vidim razlog za ismevanje ove cene.
Razumem ja da je svako za to da prođe jeftinije ali budimo realni. Nema smisla uzeti čoveku nešto tek tako.
Uz to, ova Lada ispunjava Dejčin osnovni kriterijum - nije daleko :lol:
Tu postoje dva ugla posmatranja. Svakako da jesi u pravu da dobro vozilo nije jefino. To je uvek polazna tacka pri kupovini, tj retkost je uzeti dobro i jeftino vozilo.

Sa druge strane jbg lada. Mislim da na prste jedne ruke mozes naci ljude koji ce za takav auto izbrojati 1900e. Hajd da podjemo da je 500 skoro pa uvredljiva cena, ali 1900e je skoro pa fantasticna.

Zasto? Vecinu lade ne interesuju. Oni koje interesuju su uglavnom ljudi koji vec imaju lade i imaju znanja i zivaca da se bore sa njima, a njih mozes podeliti u dve grupe. Prvu koja takvu cenu sebi prosto ne moze da priusti i drugu koja moze ali je svesna da se auto nece prodati po toj ceni pa ceka trenutak eventualnog snizenja.
dejca wrote:Coveka ce ucenjivati samo tako, verujem da je vec dobijao cene od 500 e.
Kako to mislis? Ako je ne proda za 500e ima da ga biju ili nesto drugo? :lol:

Ne mozes ti njega ucenjivati kao ni on tebe, prosto ili se nadjete ili ne, nema trece ...
Dare wrote:Ta većina koja će da nudi 500€ neće da sedne u ovu Ladu. A tebi ako se auto sviđa - odeš i vidiš.
Mene ove putničke Lade trenutno ne zanimaju ali kad bih naleteo recimo na Nivu 1,7 sa ispod 1000km, pa ja se nebih mnogo razmišljao ;)
Istina u delicu sekunde je ne bi kupio. Imas takvih koliko volis po salonima :lol: , a polovne sa malom kilometrazom drze cene i po 6-7k sto bas i nije neka povoljancija ako se nova uzima za oko 8 ili nesto malo preko.

jeronimo
Automobil: vaz21214-20

Post by jeronimo »

pa niva ocuvana je bolja nego pare u banci, ili sto bi reko jedan bosanac koga znam rekao: "lepsa je od para"... :D
dare i ja bi, javi ako nadjes... ;)
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "

Dare

Post by Dare »

Boki78 wrote: Imas takvih koliko volis po salonima :lol:
Rekoh 1,7 a ne 1,7i ;)
jeronimo wrote:pa niva ocuvana je bolja nego pare u banci, ili sto bi reko jedan bosanac koga znam rekao: "lepsa je od para"... :D
Nisam Bosanac ali se slažem s njim.

A zašto volim 1,7? Pa prosto. To je motor koji se nikad ne kvari. Bar ne u prvih 130 000km :twisted:

choksi
Automobil: 111

Post by choksi »

skora

Post by skora »

...culi smo se u proteklih mesec dana dok je prvi put trajao oglas(ovo sad je obnovljen)....Tad je davao za 900din ;)

skora

Post by skora »

@Dejca ...pa kakva je ovo lajka u tvom komsiluku http://www.kupujemprodajem.com/Lada-oka ... ter_id=893 :mrgreen:

Jel ima ovo neko na forumu???

jeronimo

Post by jeronimo »

to je projekat gradske lada sa 2 cilidra, navodno trosi kao pola samare... ;)

jeronimo

Post by jeronimo »

Dare wrote: A zašto volim 1,7? Pa prosto. To je motor koji se nikad ne kvari. Bar ne u prvih 130 000km :twisted:
kakvih 130 000... pa bar duplo vise :D a imam neke i sa duplom kilometrazom od moje a jos se teraju, doduse iscukali su ih sa svih strana vozi i kurta i murta...

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

skora wrote:@Dejca ...pa kakva je ovo lajka u tvom komsiluku http://www.kupujemprodajem.com/Lada-oka ... ter_id=893 :mrgreen:

Jel ima ovo neko na forumu???
Pa štaće ti ovo limuzinče? Po tablicama je registrovano ovog leta, znači da je skoro kupio ili je ponovo registrovao posle izvesnog vremena. Činimise sa je ovo noviji model.

travelman

Post by travelman »

Ovakvo limuzince se pre par godina teralo po mom naselju, uvek sam ga vidjao u prolazu i znam da se culo ko freza.

Post Reply