Upalicemo je garant, ili cemo sipati benzin NA nju ili U nju ...
Mislim se ja u sebi, nace mene jedan Boki da proziva i zeza kako je motor dobio trajnu blokadu pa nece da pali. Ipak je meni elektronicar bio ucitelj a ne on. Ipak je on mene nesto naucio pa nisam kao Skora i njegov ucitelj Boki koji su jaki samo na recima a na delu O ...
Prvo me Skora udavi da ga slepam do pumpe jer auto nema plina i zato nece da upali. Nocas ostali do ponoci i sve smo prekontrolisali. Sigurno sam ga 10 puta pitao jer ima plina, i svaki put kaze ima. Ajd ok, verujem mu. Jutros ga pitam za koliko para je zadnji put kupio plina a on kaze za 300 din ...
Skapiram ja da moram sve sam da mozgam i radim, kazem mu ja da je moj auto namenjen samo za putovanja i da slepanje ne dolazi u obzir. Nek zove Bokija i njegovo radno magare pa nek se slepaju do mile volje, samo nek se dogovore prethodno koce da bude lokomotiva ...
...Skinem poklopac filtera, Skora samo sto ne zaplaka. Odkacim sajle, skinem poklopac karba i sunem 0,159 lit cistog bezolovnog benzina od 115 oktana. Malo nadrndam gas, vidim da benzin baca na diznu i reko to je to. Sklopim sve natrag i kazem Skori da povuce sauh do pola, kljuc samo da pipne pa ako ima oo da se kladimo. Ako kresne iz prve, poklanja mi Samaru a ako ne upali ja mu poklanjam moju ...
I naravno nije smeo, pa nisam mu ja kao ucitelj. Auto kresnu odma, ko zapeta puska ...
Radio je tako dok nije potrosio gorivo iz karba jer mu je benzinska pumpa riknula skroz ...
Naravoucenije ... treba vratiti strucnjaka na forum jer od njega covek moze svasta da nauci a ovu dvojcu oterati jer samo smetaju...

....