Lada Samara 1.3
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Re: Lada Samara 1.3
Mene cudi da je Valeo tako brzo otisao, jer ga u sustini hvale...
Cak ti se moze desiti da kupis Sachs, a unutra Valeo kvacilo i obrnuto ili Luk, jer se valjda dopunjuju tako za raznorazna trzista...
Cak ti se moze desiti da kupis Sachs, a unutra Valeo kvacilo i obrnuto ili Luk, jer se valjda dopunjuju tako za raznorazna trzista...
Samo Samara Srbina Spasava
-
Boki78
Mene bi cudilo da nije. Nase drustvo je u osnovi neorganizovana banda prevaranata, pa sve sto ide kako valja je cudno, a obrnuto ne 
Danas dosao kuci, Lajka u Bgu upalila na prvo verglanje na benzin i posle prebacio na plin, vozio prilicno ostro ka KVu ( prosli put nisam smeo, jer je Skora spavao, pa da ga ne probudim
) i parkiram se ispred garaze i posle pola sata probam da upalim na plin, samo vergla u prazno ne javlja se da ce da upali
Prebacim na benzin upalim, i osle vratim na plin i odoh poslom...
Ne znam sta moze da bude problem
Kako da znam da li elektro ventil zatvara dotok plina kada ugasim auto
Pade mi napamet da mozda ne zatvara, pa napuni plina i posle ne mogu da upalim. A mozda sam i zesce lupio
Ne znam sta moze da bude problem
Pade mi napamet da mozda ne zatvara, pa napuni plina i posle ne mogu da upalim. A mozda sam i zesce lupio
Pa stavi uvo na kuciste filtera pa slusaj jel sisti ili skini poklopac pa vidi,cuj i omirisi jel izlazi plin kad je ugasen auto ....Gago wrote: Kako da znam da li elektro ventil zatvara dotok plina kada ugasim auto![]()
A sanse da pusta kad je ugasen su ti 0,0001%
P.S.
Idi mi pokupi felne ako si dokon ovih dana ...u Rudjera Boskovica su .....
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Sibicom 
sto nisi zvao da ti dam git da sredis auto?
sto nisi zvao da ti dam git da sredis auto?
Cucemo se za git, odradicu to sad u oktorbru kod drugara u Palanci
Pa ako nije elektro ventil koji mu je
Pa ako nije elektro ventil koji mu je
Membrana
....i nije jedan GIT nego ti trebaju TRI razlicita .....pusti ti Aleka i njegove fore ,on da zna nesto nebi farbao bajseve

....i nije jedan GIT nego ti trebaju TRI razlicita .....pusti ti Aleka i njegove fore ,on da zna nesto nebi farbao bajseve
Kupio plin za 1000 kinti, jer mi ostalo malo od proslog puta i dosao kuci danas i to ne bas penzos voznje...
Da su membrane ne znam da li bih mogao tako. Pomirisacu sutra posudu za antifriz za svaki slucaj.
Da su membrane ne znam da li bih mogao tako. Pomirisacu sutra posudu za antifriz za svaki slucaj.
Gago wrote:jer mi ostalo malo od proslog puta
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
fiber ili alu ako ima rupa, cement, nitro, spric git, ha, to su 4 
Hteo sam reci o pretproslog puta....
Pa presli smo 350 km taj dan, a znas koliko smo sipali
Pa presli smo 350 km taj dan, a znas koliko smo sipali
Ma jedan je dovoljan, koliko da zamazem. Kakvi su majstori i jedan ce biti dovoljanaleko-2141 wrote:fiber ili alu ako ima rupa, cement, nitro, spric git, ha, to su 4
Pregledaj vakum crevo koje ide od grane do isparivaca, kod grane od toplote brzo strada. Ili odvrti malo na isparivacu onaj sraf za stelovanje ili razvodnik malo pomeri u smeru kazaljke na satu. Nesto slicno se je i meni ranije desavalo i kad odradim ovo sto sam napisao razlika se primeti.
ZNAM !!!!! 5000dinara !!!!!!!!Gago wrote: a znas koliko smo sipali
..... Bolje da sam isao Alekovim alekom...ostalo bi mi i za cips.....
P.S.
Je l' to vakum crevo imaju ovi sa vakum plinom, ja imam kablic obmotan oko kabla od bobine do razvodne ruke... Valjda elektronacdejca wrote:Pregledaj vakum crevo koje ide od grane do isparivaca, kod grane od toplote brzo strada. Ili odvrti malo na isparivacu onaj sraf za stelovanje ili razvodnik malo pomeri u smeru kazaljke na satu. Nesto slicno se je i meni ranije desavalo i kad odradim ovo sto sam napisao razlika se primeti.