Iz Samare u Samaru

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

Post Reply
Boki78

Re: Iz Samare u Samaru

Post by Boki78 »

Spakovati motor je najmanji problem. Naci nekoga da ne ucepe obradu i delove da sigurno valjaju je vec zanimacija ... No posto si se ponudio, prihvacen si u najavi :mrgreen:

skora

Post by skora »

Boki78 wrote:Ovo drugo treba iskopati u krsu,
...dakle osecam da je nisi ni otvorio od kad smo se videli ......a lepo sam te zamolio kao coveka i kao komunistu da je SREDIS !!!!!

Image

travelman

Post by travelman »

Daleko je ova Samara od generalne ... :shoot ...

Vas kao da je Skora napujdao da mi oborite cenu pa onda on kao neki dobrica da mi ponudi 150e za nju. :D .

Javljam se kao fizikalac za pravljenje polica ali prvo da mi Skora vrati alat, veceras mi je odneo pola od svega sto imam i jedva je zatvorio gepek.

U pravu je Aleko sto ga nepusta u garazu, kompresor mu je samo izgovor. :mrgreen: .
Last edited by travelman on Sat Aug 30, 2014 11:33 pm, edited 1 time in total.

aleko-2141
Automobil: Moskvic Aleko

Post by aleko-2141 »

Kod mene moze samo drva da nadje, alat tek jurim :p obrada glave sa zamenom gumica i slajfovanje ventila tj siceva 2500-3000.

skora

Post by skora »

travelman wrote: veceras mi je odneo pola od svega sto imam i jedva je zatvorio gepek.
Image ..... a torta .... a becke snicle ..... a koca tamanica.....Image

Boki78

Post by Boki78 »

skora wrote:
Boki78 wrote:Ovo drugo treba iskopati u krsu,
...dakle osecam da je nisi ni otvorio od kad smo se videli ......a lepo sam te zamolio kao coveka i kao komunistu da je SREDIS !!!!!

Image
Ne da nisam otvorio garazu nego je nisam ni pogledao :kez

Gago
Automobil: Samara 1.3s

Post by Gago »

Travelmane, da neces u sredu sa nama u Kraljevo da idemo da doteramo jedan krs :kez
Samo Samara Srbina Spasava

travelman

Post by travelman »

Mozete vi to i bez mene, imam ja poverenja u vas dvojcu.

Moram da radim i zaradim koju paricu za Bokija, valjda me nece odrati za popravku kompa. Mada ko zna, lajka mu se stalno kvari pa non stop ima neke izdatke oko nje... :) ...

Preterajte vi to lepo natenane pa se gledamo kad Skora bude castio za prinovu ... ;) ...

Gago

Post by Gago »

On stalno obecava neki rostilj :?

Mozda ceka da konacno kupi neku valjanu Samaru pa da casti :P

skora

Post by skora »

Gago wrote:On stalno obecava neki rostilj :?
Pa jel :hit stalno jedes kad god me vidis breeee :!: .....i opet ces prekosutra kod Leskovcanina :!: .... ko da si beba jeee,5 puta dnevno moras da imas obrok ...... :evil:

Ko ce Vas naraniti c c c ..... :mrgreen:

Gago

Post by Gago »

:xixi :xixi :xixi

skora

Post by skora »

Auuuu sta se sad desilo :shock: ....padate u nesvest kad vam Travelman isprica :mrgreen:

travelman

Post by travelman »

Sutra cu, jos sam u soku ... :shock: ...

Zakucao se jedan auto u moju ogradu, pogledam kroz prozor i vidim ga priljubljenog uz samaru. Noge mi se odsekle, ne zbog sjebane ograde nego zbog lajke.

Ja na ulicu a scena ko iz filma, komsija se parkirao preko puta ulice a nije ubacio u brzinu niti povukao rucnu. Auto krenuo i presao ulicu i udario me sa njegovim prednjim desnim krilom u moj levi cosak prednjeg branika i zakucao se u ogradu.

Steta ... ograda sjebana, njegov branik sjeban - nije bitno koji je auto - a meni odvaljen branik sa onog bocnog nosaca.

Dogovor ... kazem ja njemu, da sam bio samo pola metra nize parkiran bilo bi svasta. Ili udarac u stub ili udarac u tocak. Ovako, branik na moju stetu a ograda na njegov teret. Jbg, moglo je svakom to da se desi a i ja sam dobra dusa.

Naravoucenije ... budalu i bog cuva ... :angel ...

travelman

Post by travelman »

Moja predhodna Samara, bila mi je u poseti a sadasnji vlasnik se hvali da ga verno sluzi. Za proteklo vreme jedino je procureo zadnji desni kocioni cilinder i zamenjen je bendix alnasera. Inace, zanimljivo je da je na ovom motoru jos uvek orginalni zubcasti kais sa kilometrazom od 97000, ja ga nikada nisam menjao iako mi je to rekao prvi vlasnik ... a ja to preneo sledecem vlasniku ... Sadasnji vlasnik je bravar i koristi je za majstorluk, na krov tovari 300 kg ... :shock: ... ja zanemeo kada mi je to rekao, kod mene je imala status ljubimca i vise od troje u njoj nije nikada sedelo a kamoli bila tovarena.

Image

Image

Uvek me je zanimalo kako bi izgledao auto koji bi ja ofarbao, tu zelju sam ispunio na toj Samari. Zao mi je sto je nisam takvu slikao posle tog mog remek dela dok je jos bila cista i u punom sjaju. Ovako nesto imam u planu da uradim i sa sadasnjom Samarom.

Image

aleko-2141
Automobil: Moskvic Aleko

Post by aleko-2141 »

da unistis :D

Post Reply