Jeb*s ti to sto ces da sacuvas akumulator kad su u stanju da ti razvale celu haubu da dodju do njega-Licno se uverio...Msm bolje da ista ostane al dzaba kad ti napravi stetu koja kosta vise od akumulatora.
U pravu si. Kad se lopov nameraci da ti razvali haubu zbog akumulatora onda znaci da je spreman na sve. Moj prvi komentar je bio da bi lopov pri susretu sa ovim lancima i katancima odustao od accu.a ali bi zato pokidao i isekao sva creva iz obesti. Ovo je slika sa prodavcevog auta, slican patent je imao i na Samari ali kada je to danas video Skora odmah je uzeo brusilicu i sve posekao rekavsi da ako neko tu skalameriju vidi na forumu ima da mu pomeri dupe od zajeb...ije ... ...
Divio sam se 12 minuta i 11 sekudi ovoj lepotici, a vidi sta ih ima u pozadini, da mi dadne Putin jednu i odmah njegova slika isla u garazu umesto cedine.
Volan mi se nesvidja, cak i ovaj iz devedesetih je lepsi, nema pozicije u vratima a sedista bi mogla da prodju. Velika mana sto im fabrika nestavlja podkrila.
Uglavnom bio bih prezadovoljan sa njom iako je in. mirise na novo a na satu 006 km.
da si stavio sliku dosad mozda bi i dobio ovako od cede nema vise nista, a i ranije je bilo na skupe kredite koje jos otplacujemo u paketu sa novim... nego ovo ima ubrizgavanje i jaci motor, pa oce da te tera na bes...
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "