BA3 2109 (No. 3)

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

Locked
skora

Re: BA3 2109 (No. 3)

Post by skora »

Da se pohvalimo sa jos dva pokloncica za Lajku :mrgreen:

Image Image Image

Usput ...i ove jurimo ali cemo i njih stici kad se namesti ;)

Image

skora

Post by skora »

Samara nije doterana :evil: ....u Kraljevackoj policiji je STRAJK !!!!!! ......nece raditi do petka sigurno !!!!

Znaci kad nisam zaplakao dole na salteru :evil: ...... uzas.Niceg mi nije zao,ali sto ustadoh u 6 :mrgreen:

Inace da vam ne pricam sta su radili ova dvojica...... :mrgreen: .....pa jel verujete da sam zaspao pozadi kad smo prosli naplatnu rampu(bilo recimo 7 sati),i bude me kad smo dosli u Kraljevo.Ja pogledam na sat ....12h :shock: :shock:

Oni svracali negde ,pitaj boga sta su radili usput.....puna kola novih cipela zapakovanih u kutije ....Ma strasno :mrgreen:

Boki78

Post by Boki78 »

skora wrote:Samara nije doterana :evil: ....u Kraljevackoj policiji je STRAJK !!!!!! ......nece raditi do petka sigurno !!!!
Culi su da dolazis :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

E nemaš sreće, baš me zanimalo kako se je lada pokazala u vožnji. Tako ti je to u ovoj zemlji, bune se ooni koji primaju poveću i redovmu platu, pride regresi, viškovi itd.

travelman

Post by travelman »

Inace da vam ne pricam sta su radili ova dvojica...... :mrgreen: .....pa jel verujete da sam zaspao pozadi kad smo prosli naplatnu rampu(bilo recimo 7 sati),i bude me kad smo dosli u Kraljevo.Ja pogledam na sat ....12h :shock: :shock:

Oni svracali negde ,pitaj boga sta su radili usput.....puna kola novih cipela zapakovanih u kutije ....Ma strasno :mrgreen:
Evo, ja cu da vam pricam ... ;) ...
Sto se tice mene i Gage, danasnji izlet je uspeo u potpunosti ... :D ...
Lep, suncan i prijatan dan za voznju. Sto bi se reklo, idealni uslov za provod. Jelo se i pilo, kafenisalo u odlasku i povratku a bogme i opipavao zadnji trap konobarici. I sve to na racun gazda Skore ... :angel ...

Sta drugo reci nego da jedva cekam da se ponovo ide za KV i sve ovo ponovimo ... :mrgreen: ...

A sto se tice Samare ... stari model vs novi model ...

Danas sam imao prvi put priliku da sednem u ovakav model Samare i opsti zakljucak je da se meni licno vise dopada stari model. Stara instrument tabla je po mom ukusu uradjena sa mnogo vise stila dok mi se cini da je na ovoj novoj re dizajn uradjen cisto radi reda i bez emocija. Sve mi izgleda nekako kockasto i ne skladno. Stari volan je u kombinaciji sa starom tablom odavao bogatiji utisak nego sto je to volan iz 11x serije u kombinaciji sa redizajniranom tablom.

Sledece sto mi je zapalo za oko je gepek. Sav je u oblogama i nigde se ne vidi go lim, Mozda je to prakticnije za odrzavanje ali mi je delovalo nekako neskladno. Imao sam utisak kao da gledam u neku kutiju a ne u gepek auta.

Sve u svemu, po mom ukusu, stari model je uradjen sa mnogo vise stila dok je novi cist komercijala.

Sto bi prost narod reko, sto starija koka to je bolja supica ... :!: ...

skora

Post by skora »

Image Ma cekaj ...a ratluk :mrgreen:

Ceka nas prodavac u kaficu ,pije jutarnju kafu i na tacni mu stoji ratluk.Ja tek otvorio oci,pao mi secer,pruzam mu ruku,zdravimo se,i drugom marnjavam ratluk na cackalici s tacne ....

Sedamo,zovem konobaricu ,ona dolazi,pitam sta ce da piju travelman i ovaj decko,a onda pogledam u konobaricu i kazem joj pokazivajuci na Gagu

- Ovo je moj decko,mi smo gejevi...za nas samo ratluk Image

Gago ustaje od stola i bezi preko ulice Image ...jedva ga vratismo u kafic Image

Donosi konobarica kafe,ratluci na tacnama,ja je zamolio za jos malo leda,i dok je otisla po led,ova trojica mi nagurase one ratluke uz reci ..Na crko da bog da Image

Dolazi konobarica,ja je pitam
- Izvinite,ratluke nam niste doneli

Ona zbunjena se nama sad izvinjava i donosi tacnu sa ratlucima Image

Ovi opet svi ko jedan ...Na crko dabog da Image

Sou !!!!

Pazite dalje...zove gago jutros u 20 do 6 i kaze - DIZI SE......ja vicem MHM ...spustam slusalicu i pogledam onako bunovan u telefon i vidim dve poruke.Otvorim travelman.Prvau 5 i 10...citam i ocekujem da je smislio neku foru da ne bi isao ...

A on ustao jutros u 5 ,probudio zenu :mrgreen: ,i trazio da nam pece rolnice sa sirom da bi bile vruce u 6 kad krenemo.

Gago dosao u pola 7 po mene i 5min dok smo sisli po njega.

JEL MOZETE DA ZAMISLITE STA MU JE REKAO !!!! :mrgreen: ....sad sam vam pekao i nikad vise Image

travelman

Post by travelman »

A meni zena rekla, PONASATE SE KO DA KUPUJETE AVION A NE JEDNU OBICNU LADU ... :D ...

A ti si skocio kod konobarice u njenim ocima, odma je provalila ko je topdzija cim si ti trazio ratluk sa orasima ... :D ...

skora

Post by skora »

Image .....ma ispricaj ljudima kako sam Gagi objasnjavao da je lajka dobra jer nema servo,da bi mogao da hebe kao zmaj Image

travelman

Post by travelman »

:D :D :D ... ko zmaj, a ne ko detlic ... :D :D :D ... zato treba voziti lajku ...

Sad je Gago u bioskopu, odveo devojcicu. Valjda je kupio kokice i na dnu kese napravio rupicu ... :D :D :D ...

skora

Post by skora »

Ja zivot dajem da ga je san preneo u toku filma :D :D :D

travelman

Post by travelman »

Onda si ti kriv ako je ostao suva qca veceras... :D ...

Premorio si ga danas, veceras nije sposoban ni da bude ko detlic ... :D ...

skora

Post by skora »

Dal je vezao pojas u bioskopu :D :D :D :D :D :D

Gago
Automobil: Samara 1.3s

Post by Gago »

Ala vi mene tovarite u odsustvu :D

Mali Budo je glup film katastrofa :x
Samo Samara Srbina Spasava

skora