Ladilak 2106

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

Locked
Boki78

Re: Ladilak 2106

Post by Boki78 »

Alexa wrote:Ne znam zasto si se uhvatio 3hiljade pa 3 hiljade...Ja sam pitao za tu cenu tek kad sam krenuo da ih gledam,a sada se i finansije i pogled menjaju pa mi se moze i za skuplje :-P
Pogled polako ide ka phaeton-u? :mrgreen:

Aj salu na stranu, sa prethodnim. Moram da te pohvalim vidno se popravljas! :) BTW kada para ima obicno je bolje uloziti ih u dalje obrtanje nego u direktnu potrosnju.

Alexa
Automobil: Lada 2106

Post by Alexa »

Bas me zanima po cemu se to popravljam xD

Boki78

Post by Boki78 »

Pa vise nema direktnog vredjanja, pa nema"ispostuj me bat'e ovo ono". Polako pocinjes da licis na coveka, a ne na vodju navijaca iz Gornjeg Prdojevca, u komunikaciji a to je pohvalno :)

Alexa

Post by Alexa »

A to,pa kao sto sam i rekao kad povilenim nit obracam paznju sta pisem nit kontrolisem reci :(

Boki78

Post by Boki78 »

Onda nastavi da vezbas. Moze i glavu da ti sacuva ukoliko se nadjes medju buzdovanima u nezgodnom trenutku. :)

Alexa

Post by Alexa »

To mi nije problem jer ja tako reagujem samo za auto,naravno moj auto

Boki78

Post by Boki78 »

A jel imas garanciju da neki buzdovan nece da te drnda za auto? :) BTW *ebo auto koji god da jeste, gvozdjurija kao gvozdjurija ...

Alexa

Post by Alexa »

Drugacije je to uzivo,naprimer evo ja tebe nikad uzivo nisam video nit znam tvoj lik,gledano prema godinama u tvom NICK-u nikada ti se ne bi tako obracao,jer nekako virtuelni svet je drugaciji (kada nekog ne poznajes i nemas predstavu o licnosti) i onda sama rec ovde i uzvio kao da nema istu vrednost,bar je kod mene tako.

hocu da kazem da cak ni uzivo ne reagujem tolko burno za lose komentare lade,nekako me boli uvo,al ovde je to drugacije,ako razumes sta ocu da kazem.

Sto se slika tice ono sto sam rekao zasto bas nemacki auto necu sad da podpaljujem opet,samo nije razlog da pred seljacima bude nemac,vec zato sto od malih nogu gotivim nemacku tehnologiju ww2,nemoj samo to da neko poveze sa nacizmom posto to nema veze sa onim sto ja gotivim.Jednostavno sam podatak da su nemci sa jednim tenkom unistavali i po 75 saveznickih (tako neki odnos) prosto sam im se mnogo divio,a da ne pricam o kurskoj bitci gde su oni izgubili 750 tenkova a rusi 5000-a to je po meni bruka kolko god da gotivim Rusiju,i to po meni nije pobeda.

Danas gledano po drzavama volim Rusiju najvise zbog Putina,ali s obzirom da su to isti Srbi samo imaju para,vise bi voleo da zivim u Nemackoj

skora

Post by skora »

:mrgreen:

Alexa

Post by Alexa »

Mogu misliti sta ti pada na pamet sa ovim sto sam za nemce napisao :D

skora

Post by skora »

Ma ne to ....nego tema tvoja lajka ....vidi gde odoste .......do Putina jeee :mrgreen:

:D :D :D

Alexa

Post by Alexa »

Cekaj da prekinem to :D
Sacu da vidim sta imam na raspolaganju od slika
Ovo mi se cini kao pogodnom,proslogodisnja,ali tu je i moj drugi oldschool tomos 15 sl iz 76te :D :D

Image

Edit:
Linkovi nesto ne rade,ja se nadam da moze slika da se otvori:
http://postimg.org/image/j47t2vvt9/
Image

skora

Post by skora »

Vide se obe slike.....dobra petnaja :prvi ....sad tek provalih ,jesi namerno masku hteo tu ili naletela??

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

Čekaj bre a gde su ti lada klub okviri za tablice :!: će izeš ćutek što bi rekli leskovčani.

skora

Post by skora »

dejca wrote:će izeš ćutek
:D :D :D :D :D :D :D :D
.....ma ja zivim za dan samo da naidje neka samara dole kod tebe.Pa necu te pustati ceo dan - ima da bude merak rabota
:D :D :D :D :D :D

Locked