dejca, Lada riva 2107
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Re: dejca, Lada riva 2107
Cujem ovih dana nesto opet lupka napred i ajmo prvo da pregledamo desnu stranu. Kugle i gumice na balans stangli dobre. Skinem pomocnu glavu volana koju sam remotovao pre tri godine i tu gornja biksna pukla.

Zamenio i ponovo vratio original ruske fabricke koje sam cuvao, njih sam pre tri godine menjao iako su bile ispravne. Eto misleo sam da su bile za zamenu a nisu pa sam ih zato i sacuvao i sad vratio. Videcemo dali je za lupkanje kriva pukla biksna.
Uslikao sam i nekoliko slika kosa koji se dobro drzi, premazan je onom mojom smesom.

Zamenio i ponovo vratio original ruske fabricke koje sam cuvao, njih sam pre tri godine menjao iako su bile ispravne. Eto misleo sam da su bile za zamenu a nisu pa sam ih zato i sacuvao i sad vratio. Videcemo dali je za lupkanje kriva pukla biksna.
Uslikao sam i nekoliko slika kosa koji se dobro drzi, premazan je onom mojom smesom.

- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
Otkricu ti tajnu oko ovih caura: Imas sive i crne. Crnu kad stisnes, ona se deformise i ispravi, kao da je od gume. Ona traje 100 000km. Siva pukne jos u ruci.
-
travelman
Ta tvoja smesa za zastitu je vrh. Kakav bodi i ostale stvari. Kada sa tim napunis sajtne i premazes patos i sve ono gde mozes da pridjes, pre ce krov da istruli nego sve drugo.
I meni se svidjatravelman wrote:Ta tvoja smesa za zastitu je vrh.
Kupljeni danas ostali delovi koji su mi potrebni za servis, španel lager je 1100 dinara prodavačica kaže da je original italijanski, hvale mi još platine nemaju. Pitao sam za elektronsko paljenje, sve komplet oko 7000 din. Da vidim šta će majstor da kaže pa ako zimus dodju pare kupuje se i ono.
.
. 
.
. 
Last edited by dejca on Thu Oct 02, 2014 4:16 pm, edited 1 time in total.
Ima ovde u Bg kod onog KIDI-ja neko elektronsko paljenje ...nije jos doslo ni do 200din.....ako ti to pase da idem da ti kupim pa da ti saljem.....imam i tel od coveka
http://www.limundo.com/kupovina/Auto-i- ... e/28483361
http://www.limundo.com/kupovina/Auto-i- ... e/28483361
Da ali nepiše od kog auta je skinuto, kratka je osovina i nebih reko da je od lade.
Deluje mi kao da je sa nekog Fiata ...recimo UNO
Pa vidi sa Pedjom jel moze da se iskoristi pa da je dohvatimo ako ti valja
Pa vidi sa Pedjom jel moze da se iskoristi pa da je dohvatimo ako ti valja
- Miljan
- Automobil: Skala 55, Koral 65
To je paljenje od Zastave, isto je i na Fiatima.
da, i ne pasuje na ladu bez malo ozbiljnijih prepravki
j***** auto bez kardana
Eto nam odgovora, hvala djape. Ma ako kupujem kupicu novo, sve sto je oko elektrike bilo koji napon da korsti kupujem novo (profesionalna deformacija).
Skora hvala na želji da mi uciniš.
Skora hvala na želji da mi uciniš.
dejca wrote:Skora hvala na želji da mi uciniš.
Ma zamlaćuju se ljudi, ako hoces da cujes pravi dijalekt pirotskog, niškog, vranjanskog ili leskovackog govora trebaš se naći negde slučajno i čuti kako to izgleda. Ovaj što priča u predhodnom videu nije realni leskovački govor.
Mi ovde govorimo normalno po "naški" ali kod hoćemo možemo pričati i naj normalnije, to treba tako i da ostane taj govor sa juga Srbije i netreba da se vremenom izgubi.
Mi ovde govorimo normalno po "naški" ali kod hoćemo možemo pričati i naj normalnije, to treba tako i da ostane taj govor sa juga Srbije i netreba da se vremenom izgubi.