Imaju i svoj forum,ali ga je jako tesko pratiti zbog jezika.....
Mozda je vama poznat koji ste u svetu Lada duze od mene ,al za mene je bio pravo otkrice,jer masu nekih stvari za koje sam mlatio po nasim oglasima, tamo lako nadjoh ....
Ja sam slike svlacio nasumicno,i onoga sto je upadalo u oko i bilo interesantno na prvi pogled,ali definitivno imaju lager svega...
Evo da krenemo od famoznih belih migavaca koji su ovde skupi i verovatno ih prodaju po duploj ceni nego sto je tamo.Definitivno ih ima a koliko kostaju saznacemo......pa onda oni umetci sto idu iza tablice sto kmecim stalno za njim....naravno farovi (verovatno ima i ovih i onih) itd...

...zabice svih vrsta..

Sto se tice same motorne grupe ,isto ima svega....od celog motora ,pa do delova ponaosob....i ovih pratecih zezalica koje riknjavaju :

Sto se tice enterijera ...aj da ne kazeam sve....

Pa recimo duboke branike i olkere za rubove nema trika ovde da se nadju ....

...i tako jos sijased nekih bitnih i ne bitnih stvari ,ali mozda nekom zatrebaju...

Recimo rucica za prozor ali sa metalnom ispunom,a ne one plasticne drlje sto nam valjaju ..

E sad tu postoji jedna firma (isto Turska) SAHLER,koja radi galanteriju za lajke,a ovaj prodavac saradjuje s njima i ima njihov program na lageru

Medjutim ,ja sam hteo da potrazimo malo kultivisanije lajsne,pa da ih pitamo dali mogu da nabave ovo:

Ima tu jos raznih pizdarija ,nego ja nisam skidao te slike ,ali ima onih kvaka kao na golfu ,pa retrovizori na bzz bzz,bordova,luftera za stakla i tako nekih fazona...

Priupitacemo ih za neke stvarcice u vezi tuninga ....pa ako imaju i te varijante opruge,amorte,rol barove,delove trapa, i uopste tu sportsku galanteriju - bice do 00

Eto ...odprilike ste pokapirali s kim idemo da se druzimo.....a sta ce nam reci - to cemo cuti (mislim na cene).
Sta god vam padne na pamet ili vam treba,upisujte samo ovde,ja to copy/paste u mail,i saljem dalje.
Sta nam kazu - znacemo brzo ...pa cemo videti koliko su nam interesantni.U principu mehaniku nalazimo i ovde ali ako tamo imamo bolji kvalitet za istu ili manju cenu mozda bude interesanno....a ova sminka i galanterija je definitivno jaca ponuda tamo nego ovde....ovde zapravo nema nista...