BA3 2109 (No. 3)
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Re: BA3 2109 (No. 3)
samara i aleko an crtu kad ga sklopim 
Sto je najjace kada ponekad vozim na benzin, i to samo ovde u BGu, kada ne parkiram na zeljeno mesto, nego u drugu ulicu, pa kada se oslobodi mesto, hocu da je preparkiram, na benzin vuce prilicno bolje nego na plin... Ali se bas oseti razlikatravelman wrote:Ne solidno nego ide ko da je abartovana. Jedan dan svratis da se svi troje uz tamanicu poigramo oko nje i posle mozes da begas na more gde pozelis..
Sad u oktobru cu malo limariju da sredim gde je pocela, posle mozemo da je pretresemo uz neko kokisku i rostilj
Samo Samara Srbina Spasava
- aleko-2141
a sta si ti mislio preko mirjevatravelman wrote:Moze al preko Romanije ......
-
travelman
Moze, zasluzio si ... ali samo da znas da sam ja najnajnaj sretniji kada ti kupis neku Samaru ...
...
-
travelman
OK.
. Jel vidis sta je pravi drug, moj odmor posvecujem tebi a Aleko te izbegava i kad je na odmoru i kad nije. Nosi tetki lek i danju i nocu.
.
- aleko-2141
trebacu ja vama :p
To buksne nove. Pošto je ova druga kutija i koliko ima komada unutra.
Naravno da su nove
....a sto se komada tice tu postoje varijacije.
Kutije u principu sadrze 300kom (u zavisnosti od proizvodjaca do proizvodjaca).Ja sam morao da uzmem na kutiju jer sam kod Travelmana video NOV separator (kutiju sa pregradama),pa kovelim da je napunim a ne da je nosam praznu kao ON !!!
Dakle Dejco u kutijama imas od 300 do 500 komada,ali posto poznajes mene ,recicemo coveku da izvadi iz kutije i posalje ti kolko ti treba...50 - 100 - 150 itd.
Recimo 50komada 100din
Ako budes hteo ,dam ti broj telefona od coveka ,pa se izdogovarajte.Inace je iz Nisa......Ja ga znam sa Kupinda.Tamo imas njegove ponude.Samo ukucaj BUKSNE u zaglavlju kupinda i izacice ti ...
Kutije u principu sadrze 300kom (u zavisnosti od proizvodjaca do proizvodjaca).Ja sam morao da uzmem na kutiju jer sam kod Travelmana video NOV separator (kutiju sa pregradama),pa kovelim da je napunim a ne da je nosam praznu kao ON !!!
Dakle Dejco u kutijama imas od 300 do 500 komada,ali posto poznajes mene ,recicemo coveku da izvadi iz kutije i posalje ti kolko ti treba...50 - 100 - 150 itd.
Recimo 50komada 100din
Ako budes hteo ,dam ti broj telefona od coveka ,pa se izdogovarajte.Inace je iz Nisa......Ja ga znam sa Kupinda.Tamo imas njegove ponude.Samo ukucaj BUKSNE u zaglavlju kupinda i izacice ti ...
-
travelman
Meni naruci 50 muskih i 50 zenskih da popunim praznine ...
...
Potrosio si mi ti i vise ali nema veze ...
...
Potrosio si mi ti i vise ali nema veze ...
Ma uzeo sam nam ... imamo sad do kraja zivota da kacimo ....nego
nemam separator,pa sam mislio ...