Video sam sliku da imaju ceo motor pa sam nju okacio.Inace motor na slici je od samare......
Inace,motor ne moze da udje u zemlju bez papira...da bi ga uvezao,potrebno je
- Racun iz prodavnice / auto placa
- Saobracajna dozvola koja odgovara tom tipu vozila sa takvim motorom
- Placanje carine
- Placanje poreza
Takva dokumentacija ide na tehnicki gde konstatuju da je motor zamenjen,da je isti tip pa nepodleze atestu,i uvode ga u tehnicki list sa napomenom PROMENA MOTORA.Onda ides u MUP po novu saobracajnu i to je kraj ....
E sad ti reci meni ,sta da kazem ja nasem coveku da kaze Turcinu ???? Oces da ides da ga cekas na granici da carinis motor???.Jel znas kolko je to tesko....treba to ubaciti u bus,mora da se iskuje konstrukcija da stoji na njoj (paleta i drzaci).........kako si planirao???? Ako si mislio na kucnu adresu,mislim moze i to ...ali .....kostace te kao lada ......
Ja bi to najradije,da uradim generalnu sa kvalitetnim delovima,ali je problem sto ne znam koji su to delovi (ime nekih proizvodjaca)...nije mi problem da platim za njih,samo kad bih znao gde da ih uzmem
Nisu problem delovi .....njih lako nabavimo ovde ili napolju ,...ali je bitno da znas sta hoces i koliko si to spreman da platis.
U zavisnosti od tvojih zelja i mogucnosti,posavetujes se sa nekim ko ih zna u dusu,te ti tako moze reci iz prve ruke sta se desava u praksi sa spakovanim motorima u meri kvaliteta za koji ti pokazes interesovanje.....Recimo pitas Pedju ,i on ti kaze cifru da ne lomish glavu bez veze,i kaze ti koje delove da pojuris.