Lada Samara 1.3
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Re: Lada Samara 1.3
nema na cemu...kao sto pise na sajtu koji pomenuh,
sluzimo narodu...
sluzimo narodu...
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "
- Miljan
- Automobil: Skala 55, Koral 65
Ne moze tu da pukne Samara, kao ni Yugo i Florida, jer im se krila srafe, to puca na 101/128 jer su krila varena.dejca wrote:Nije ceo kos ali nema veze, obelezio sam ti gde da pogledas. Pukotine moguce da nemas ali za svaki slucaj premeri travelnovu pa onda tvoju da znas na cemu si.
Napukne taj rub ili ivica sto sam ti obelezio plavom bojom u tom crvenom pravougaoniku.
Zaboravih da ti napisem nemo slucajno od skorinih da uzimas merke jer ...
Možda, meni je na 101 tu bilo pokazalo. Krila koja idu na šrafove sigurno imaju više mogućnosti da se saviju. Merenje će najbolje pokazati kako stoje stvari.
-
Boki78
Miljan je skroz u pravu. Nije problem u savijanju krila vec u tome da udarac u njih ne moze dovoljno efikasno da prenese silu na kos u meri da ga izdeformise ... Samara ima nekoliko srafova gore i udarac ce pre iscepati krilo nego ozbiljnije osetetiti kos ...
dejca wrote:Zaboravih da ti napisem nemo slucajno od skorinih da uzimas merke jer ...
jeronimo wrote:kao sto dejca rece nemoj da uzimas mere sa matorih ko zna da li su lupane.
Imamo mi i nove koje nisu lupane
Pa ciko daj nam link odakle da skinemo sve ....udjoh vamo ali tamo sve na ruskom ...aj pomazijeronimo wrote:nego pitaj one cike koji znaju ruski....![]()
Au Skora sta ti Dejca radi :-D
Nego da se Dejca iskupi sto te ovako zeza, mogao bi da ti pogleda onu Samaru u Le ;-)
Nego da se Dejca iskupi sto te ovako zeza, mogao bi da ti pogleda onu Samaru u Le ;-)
Samo Samara Srbina Spasava
Ja vicem od kad sam dosao u klub da je on od sve dece najgori...ali niko nece da me slusaGago wrote:Au Skora sta ti Dejca radi :-D
Ja stem neam ništa ali moramo malo da se i našalimo, skora je naš veliki drug ali nemo niko da ga pita za cenu samare koju je kupio ili prodao. Ja sam ga ranije pitao i dobro sam proso.
pa ruski je skoro novi vodeci svetski jezik, moras malo da se doobucavasskora wrote:[Pa ciko daj nam link odakle da skinemo sve ....udjoh vamo ali tamo sve na ruskom ...aj pomazijeronimo wrote:nego pitaj one cike koji znaju ruski....![]()
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "
http://www.tubechop.com/watch/3682710jeronimo wrote:pa ruski je skoro novi vodeci svetski jezik, moras malo da se doobucavas![]()
Koliko sam ja samo do sada cuo preporuka sta je vodeci jezik... Od ruskog, preko nemackog do turskog 
Hahahha
Toliko sam bio los prvi put
, pa si me i drugi put zvao 
Toliko sam bio los prvi put