KUPUJEM LADU SAMARU!!!
Moderators: dejca, Shone89, stalker92
KUPUJEM LADU SAMARU!!!
KUPUJEM LADU SAMARU, DOBRO OCUVANU, PO POVOLJNOJ CENI!!!
(PODRUCJE 031, 032, 036... 011)
(PODRUCJE 031, 032, 036... 011)
Pa ne mogu da koliko-toliko ucestvujem u forumu dok bar ne nabavim auto:)zoxs1 wrote:nemoj da si dosao samo ovde da das oglas....
Nego... Interesuje me ovo - covek mi nudi Samaru, '91 godiste, presla oko 80 000 - 90 000 , na gepeku se pojavile "peckice", treba zameniti zadnje amortizere, plin nema atest... Trazi 1 300 evra - mnogo ili ne?
'Aj' pomozite
Pre će biti da treba zameniti i opruge a i amortizere, pogotovo ako je "legla". Kako je plin ugrađen, da li ima onaj adapter na karburatoru ili je karburator bušen. I kakve su te "peckice", da li ih još negde ima (pod, pragovi, rubovi, nosači vrata, stubovi vetrobrana, spojevi kod prednje ivice krila - ispod haube...) Na sve treba obratiti pažnju i što kaže Josif - otvoriti četvoro, ako ne i mnogo više očiju.
Pogledaj obavezno ovu temu, ako trebaj i odštampaj da znaš na šta treba da obratiš pažnju kada kupuješ Samaru.
viewtopic.php?t=133
Pogledaj obavezno ovu temu, ako trebaj i odštampaj da znaš na šta treba da obratiš pažnju kada kupuješ Samaru.
viewtopic.php?t=133
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]
povedi nekog sa sobom da i on primeti neki evetualni nedostatak. vidi stubove prednjih vrata, ako su dobro "zamasceni" oko sarki sigurno su propali, nemoj da te mrzi da ih obrises i pregledas, pragove (sajtne) dobro pogledaj, ako i prednja krila imaju "peckice" oko migavaca onda su i trula na jos nekom mestu (uglavnom na mestu gde se pricvrscuju vijcima) i obicno ih treba menjati, zadnja vrata pogledaj i na mestu za sijalice za tablicu, predji prstima vidi da li se podklobucilo i zardjalo. kucni malo, nasloni se, provozaj je bez muzike i price sa vlasnikom. uradi "škrip test"
popni se i sidji sa visih ivicnjaka (neka ti neki drugar sedi na zadnjem sedistu da optereti zadnji kraj), slusaj da li skripi pozadi kad se auto nakrivi i sidje (truli nosaci amortizera) sa ivicnjaka, to odradi za obe strane vozila... ako treba zameniti zadnje amortizere i opruge , onda ni prednji nisu u dobrom stanju. plin proveri pod obavezno. naravno da neces naci nista idealno, ali sto vise "boljki" primetis lakse ces oboriti cenu ili pobeci glavom bez obzira.
asfalt, polje, reka, laz - svuda prolazi moj VAZ!
Video sam pre neki dan Samaru u BG-u na Slaviji,vidim na njoj onaj list da se prodaje,samo sto je mnogo sitno pisalo,ali je Samara boli glava,fabricka trula visnja,jedino su malo ulubljena vozacka vrata,ali nista strasno i ono sto mene nervira ima 3 vrata
I nije neka pomoc,ali izgleda da ih jos ima dobrih
Sta da ti kazem,nego da trazis dalje 
Ne moze se on kvariti,koliko ga ja mogu popravljati.