KUPUJEM LADU SAMARU!!!

Moderators: dejca, Shone89, stalker92

pozezanin

KUPUJEM LADU SAMARU!!!

Post by pozezanin »

KUPUJEM LADU SAMARU, DOBRO OCUVANU, PO POVOLJNOJ CENI!!!

(PODRUCJE 031, 032, 036... 011)

deckyNS

Post by deckyNS »

Mislim da bi prvo trebalo predstavljanje! :?
Svi smo to morali uraditi.

pozezanin

Post by pozezanin »

deckyNS wrote:Mislim da bi prvo trebalo predstavljanje! :?
Svi smo to morali uraditi.
Pardon... Moje izvinjenje! Odmah ispravljam!

zoxs1

Post by zoxs1 »

nemoj da si dosao samo ovde da das oglas.... :roll:
LADA NIVA

pozezanin

Post by pozezanin »

zoxs1 wrote:nemoj da si dosao samo ovde da das oglas.... :roll:
Pa ne mogu da koliko-toliko ucestvujem u forumu dok bar ne nabavim auto:)

Nego... Interesuje me ovo - covek mi nudi Samaru, '91 godiste, presla oko 80 000 - 90 000 , na gepeku se pojavile "peckice", treba zameniti zadnje amortizere, plin nema atest... Trazi 1 300 evra - mnogo ili ne?

'Aj' pomozite

Pera

Post by Pera »

Diskutabilno :? Da si bar nabacio neku sliku,ako je samo nabrojano problem nije nista strasno :)
Ne moze se on kvariti,koliko ga ja mogu popravljati.

Goxxy

Post by Goxxy »

Pre će biti da treba zameniti i opruge a i amortizere, pogotovo ako je "legla". Kako je plin ugrađen, da li ima onaj adapter na karburatoru ili je karburator bušen. I kakve su te "peckice", da li ih još negde ima (pod, pragovi, rubovi, nosači vrata, stubovi vetrobrana, spojevi kod prednje ivice krila - ispod haube...) Na sve treba obratiti pažnju i što kaže Josif - otvoriti četvoro, ako ne i mnogo više očiju.

Pogledaj obavezno ovu temu, ako trebaj i odštampaj da znaš na šta treba da obratiš pažnju kada kupuješ Samaru.
viewtopic.php?t=133
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]

dexter

Post by dexter »

povedi nekog sa sobom da i on primeti neki evetualni nedostatak. vidi stubove prednjih vrata, ako su dobro "zamasceni" oko sarki sigurno su propali, nemoj da te mrzi da ih obrises i pregledas, pragove (sajtne) dobro pogledaj, ako i prednja krila imaju "peckice" oko migavaca onda su i trula na jos nekom mestu (uglavnom na mestu gde se pricvrscuju vijcima) i obicno ih treba menjati, zadnja vrata pogledaj i na mestu za sijalice za tablicu, predji prstima vidi da li se podklobucilo i zardjalo. kucni malo, nasloni se, provozaj je bez muzike i price sa vlasnikom. uradi "škrip test" :wink: popni se i sidji sa visih ivicnjaka (neka ti neki drugar sedi na zadnjem sedistu da optereti zadnji kraj), slusaj da li skripi pozadi kad se auto nakrivi i sidje (truli nosaci amortizera) sa ivicnjaka, to odradi za obe strane vozila... ako treba zameniti zadnje amortizere i opruge , onda ni prednji nisu u dobrom stanju. plin proveri pod obavezno. naravno da neces naci nista idealno, ali sto vise "boljki" primetis lakse ces oboriti cenu ili pobeci glavom bez obzira.
asfalt, polje, reka, laz - svuda prolazi moj VAZ!

Pera

Post by Pera »

Uradi jos jedan test pod OBAVEZNO,a to je da uzmes njenu fabricku dizalicu i podigni svaki tocak posebno,ja na mojoj to nisam uradio kada sam je uzimao i kada sam menjao gumu dizalica je prosla ceo pod :evil:

pozezanin

Post by pozezanin »

Hvala puno na savetima! Sutra "sabajle" idem da gledam tu Samaru. Javljam kako sam prosao.

pozezanin

Post by pozezanin »

Ljudi, jos jednom - hvala puno! Da ne bi vasih saveta, prevario bih se i kupio truo auto!!! A sve je lik fino zamazao... Josjednom, dakle, hvala puno!

Izgledacu da cu jos neko vreme sanjati Samaru :wink:

Alekre

Post by Alekre »

Zato se to i zove san :mrgreen:
Nacices valjda neku dobru, samo pazljivo. Sve se vidi nista ne moze da se sakrije.

Goxxy

Post by Goxxy »

Eto, moja će da bude na prodaju. Ali tek za koju godinu ;)
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]

dexter

Post by dexter »

drago mi je da smo bili od koristi :lol:
budi uporan :wink:
asfalt, polje, reka, laz - svuda prolazi moj VAZ!

Pera

Post by Pera »

Video sam pre neki dan Samaru u BG-u na Slaviji,vidim na njoj onaj list da se prodaje,samo sto je mnogo sitno pisalo,ali je Samara boli glava,fabricka trula visnja,jedino su malo ulubljena vozacka vrata,ali nista strasno i ono sto mene nervira ima 3 vrata :? I nije neka pomoc,ali izgleda da ih jos ima dobrih :D Sta da ti kazem,nego da trazis dalje 8)

Post Reply