BA3 2108
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
-
travelman
Re: BA3 2108
Pa i Kifla kaze da si ti dobar decko. Kaze, dobar si ali za izbegavanje ...
...
Zato te i coolira jos od frankestajna ...
...
A Boki mora da se zaljubio, vidis da nam svima udara ceznju u zadnje vreme. Od kako je stavio onaj set kvacila za lanciu, totalno je druga osoba. ...
...
Zato te i coolira jos od frankestajna ...
A Boki mora da se zaljubio, vidis da nam svima udara ceznju u zadnje vreme. Od kako je stavio onaj set kvacila za lanciu, totalno je druga osoba. ...
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
u paketu ces da dobijes u kiflu 
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
doce cica na kolica 
Pa ajde vise ....nek dodje
.... kao da kujes zlatnike jeote

Pre izvesnog vremena ,zapravo od kad sam skinuo koKpit
......instrument tabla u najblazem smislu reci light-show
Cas radi normalno,cas poludi pa pali sta ona hoce i kad hoce....Aj sto ona vileni,nego u nekom momentu zakuca temperaturu na nulu ili pak u kontra na crveno i tako gubim uvid u grejanje.
Nekako tih dana ja navracao do Bokija po nesto,i na putu od kuce do njega stanem da sipam gorivo,i bas kad sam ga upalio posle sipanja - to se desi,i tako zadeseno
ostane dok nisam stigao.Pozalim se ja njemu posto sam duduk za struju.....te tako on krenu ko Dejca sa onim gajger milerovim brojacem da nesto pipka svud po kolima.....
Ja cutim,jedem ćokoladu i cekam da strana kola koja nije imala svetla ni napred ni nazad proradi.
Posto mi je nasao jednu BUDZEVINU predhodnog vlasnika u tabli sa osiguracima (za ventilator),objasni mi da su to radili kako bi premostili sa obicnog osiguraca na ubodni jer je kao sigurniji.
Cackao mi tamo nesto ....i uglavnom proradi.....
Od tog momenta ....ja svo vreme nosim da je tabla sa osiguracima u prekidu NEGDE,i posto imam drugu (kao novu),sve se kanim da je zamenim.....
Elem....malopre se vracam iz grada....i opet se desi onaj light-show na tabli.Izgubim jednu stranu svetla na kolima - to je muka.
Aaaa
sad ci hebati mater.......Stanem ja kod Gradske bolnice na svetlo,i krenem da istrazujem.U jednom momentu mrdnem snop zica sto ide u tablu (sve mi slobodno pa mogu),kad farovi rade normalno
Op op ....tusi znaci
......i ja tako dodjem do kuce sa farovima kako treba,i krenem da rovarim......Drndaj,mrdaj...cas dobijem cas poludi........kontam da nema neki spoj jer su zice slobodne,......ali nije.Sve su u snopu (fabrickom)...i sve imaju na zavrsetku ono sta im sleduje
Skinem ja sat,proverim dzekove na snopu zica - dobari i oni......konekcija dobra .
Ja sat pod misku,kuci,stavim ga na sto,i taman krenem da ga rasturam,kad vidim GOVNO koje me hebe danima

Maaaamu li mu ...em
Posto je brat Gago darivao
drugi sat sa NARANDZASTIM skazaljkama (stari tip) kao moj,a sve lampice poskidao (ganci
),ja prepakujem sijalice sa ovog sto je bio u kolima,ocistim staklo,i sidjem dole
Psssssss
.......sve bljesti....sve radi......kako treba
...a i presao je sad 10.000km manje
Eto ....
Cas radi normalno,cas poludi pa pali sta ona hoce i kad hoce....Aj sto ona vileni,nego u nekom momentu zakuca temperaturu na nulu ili pak u kontra na crveno i tako gubim uvid u grejanje.
Nekako tih dana ja navracao do Bokija po nesto,i na putu od kuce do njega stanem da sipam gorivo,i bas kad sam ga upalio posle sipanja - to se desi,i tako zadeseno
Ja cutim,jedem ćokoladu i cekam da strana kola koja nije imala svetla ni napred ni nazad proradi.
Posto mi je nasao jednu BUDZEVINU predhodnog vlasnika u tabli sa osiguracima (za ventilator),objasni mi da su to radili kako bi premostili sa obicnog osiguraca na ubodni jer je kao sigurniji.
Cackao mi tamo nesto ....i uglavnom proradi.....
Od tog momenta ....ja svo vreme nosim da je tabla sa osiguracima u prekidu NEGDE,i posto imam drugu (kao novu),sve se kanim da je zamenim.....
Elem....malopre se vracam iz grada....i opet se desi onaj light-show na tabli.Izgubim jednu stranu svetla na kolima - to je muka.
Aaaa
Op op ....tusi znaci
......i ja tako dodjem do kuce sa farovima kako treba,i krenem da rovarim......Drndaj,mrdaj...cas dobijem cas poludi........kontam da nema neki spoj jer su zice slobodne,......ali nije.Sve su u snopu (fabrickom)...i sve imaju na zavrsetku ono sta im sledujeSkinem ja sat,proverim dzekove na snopu zica - dobari i oni......konekcija dobra .
Ja sat pod misku,kuci,stavim ga na sto,i taman krenem da ga rasturam,kad vidim GOVNO koje me hebe danima

Maaaamu li mu ...em
Posto je brat Gago darivao
Psssssss
Eto ....
UBodne
...u satu
...sto obasjavaju ceo cajger
...ima ih 20,pa bar jednu da si ostavio 
Gago wrote:Poklonu se u zube ne gleda
Nisam gledaotravelman wrote:I jel sad imas zadnju levu poziciju ......

Last edited by skora on Tue Oct 14, 2014 12:58 am, edited 1 time in total.
.....jos od kad sam ti rekao za njega da je .....