Zeleo bih javno da se
zahvalim KIFLI (citajte Aleku),jer mi je juce poslao jedan veoma lep pokloncic ,odnosno narezao mi cepove za felne,i tri priveska.....
Sobzirom da Gago vec ima ovakav privezak....ja cu jedan pokloniti Travelmanu,jedan Bokiju ,i treci ce ostati meni.
Uglavnom .....Aleko

puno !!!!!
Kad ja to merim ,a on laserima sece....to ispadne ovako
Sad na te cepove ide ovaj stiker

i....to je onda to
Elem ....jos dve stvari hocu da vam prijavim.....
Prvo da se zahvalim Miljanu koji nas je usmerio gde ima ONAJ cep za ulje za male pare,a onda da se zahvalim Gagi jer je u uspeo da dograbi poslednja dva....
E sad pazite dalje ....jer ustvari od ovog cepa sve krece za zaludjenike sitnicama kao sto sam ja.
Svojevremeno dok je Boke vozio samaru pre ove Imretove,imao je bele migavce na njoj i ja sam mu kmecao da ih nabavi i meni.Decko je naravno odmah zvao prodavnicu,ovi mu rekli da mora da se naruci,on mi dao broj telefona prodavnice da im dam adresu da mi odmah posalju ...i to je tako ostalo.
Juce ja dok sam cekao Gagu da dodje po mene da krenemo u KV,setim se tih migavaca,i okrenem prodavnicu u Zajecaru.
Zdravo - zdravo......jel ima - cek da zovem dobavljaca......kog dobavljaca - e pa jbg-a,ne mogu da ti kazem!!!
Sto ne mozes da mi kazes????...Pa kao nije politika kuce takva da otkrivamo izvore !!!!
Daaaaj bre ne hebi me za dva migavca....zovem te iz Beograda....necu ako je dobavljac ovde negde da ti on salje dole,pa onda ti meni vamo itd......Aj ne vileni,nego kazi koji je.
Kaze decko - SANEL !!!........ (isti ovaj sa cepa)
Tako brate mili (zahvalim mu se ja) ,i pravo na komp da ih nadjem.
Otvorim njihov sajt,ali .....koska.Nema lagera javno.
Ja za telefon .....dobar dan - dobar dan......beli migavci do fara za samaru....kaze on daj mi sifru???......i ja kao iz topa kataloski broj dela .Kaze on - aaaa ne !!! daj mi nasu sifru za taj deo....Vi kao nas koperant imate nas katalog.
Uuuu reko cekaj ,nisam pored kompa....aj zovem te za minut.Spustim ja slusalicu i opet zovem Zajecarca.
Alo brate ,daj majke ti njihov broj dela iz njihovog kataloga.Kaze on NE DAM i crce od smeha ....
Pitam ja njega.....jeli,a kako cemo kad mi on sad kaze IMA,kako ih ja kupim kao fizicko lice.Kaze on meni.....odakle si??? Iz Bg-a.....Iz kog si kraja??? Sa zvezdare......Pisi broj telefona xxxx i nek ti ga oni poruce a ti idi kod njih pa uzmi jer oni isto uzimaju delove od njih (on to vidi u kompu )
Hvala ti puno....hoces da zamolim drugara da vam donese neko pice u radnju ....ma jok uzivaj samo ....cao - cao.
Kako mi je dao onaj broj telefona,ja sa mobilnog kucam ...i kako sam kliknuo da zovem,izadje mi na ekranu TOP - AUTO !!!!......uuuu reko vidi vidi.....
Alo zdravo..... daj mi nekog ko radi nabavku ....JA radim kaze on,reci te???
Jel ti nije problem da okrenes sanel-a i da narucis dva migavca evo ti brojevi xxxxxx.
On - samara ,sportski????
Ja - aha.....do fara
On - ajd cek da vidim jel imaju
Ja - Imaju ...trazi Ivana i reci mu samo brojeve...ceka covek da mu javim brojeve
On - A sta cemo za cenu???
Ja - pa 500din po komadu (lupam cenu jer je u zajecaru 860din),i na to PDV....znaci 600 jedan
On - OK.....na koje ime da ih ostavim
Ja - Na xxxxxx ........kad ce odprilike ....ponedeljak ,utorak ...jel????
On - Ma jok .....ranije
Ja - Ok ...upisi telefon pa me zovite
Ok ...cao cao
Malopre zvoni telefon.....alo ,iz Top auta zovem za migavce,stigli su ......ja kazem ok ,muni ih u fioku pa se vidimo veceras ili u pnedeljak.....kaze on - vazi .
....eeee posto su - pitam ja???
Kaze on cek da vidim .....posle jedno 3min se javlja i kaze:
- 700din komad !!!!
Pitam ga ja : A kako znas da kosta 700din????
On - dramska pauza 2 sekunde ....pa kaze tako pise!!!!
Aj vazi kad tako pise .....Vidimo se.......mrzelo me da se davim dalje ....
Eto ....to vam je fora za bele migavce .......Dakle nadjete prodavnicu koja vam je ispred kuce,okrenete SANEL iz Kg i pitate jel su na njihovom spisku,....ako jesu.....utrcavate u prodavnicu i porucujete sve sta vam treba a Sanel ima na stanju.
Pazite da vas ne izvaraju za cene (lupaju ih

).....jer generalno SANEL ima org VAZ delove,i kad ovako klepe za 200din na migavcima i nije strasno .....ali recimo na setu kvacila od 5/6/7 soma kad klepe soma / dva .....sto da im dozvolite.
Icicu ja po migavce kasnije ako ne budem radio oko kola ,pa cu vam ih pokazati kakvi su