dejca, Lada riva 2107
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Re: dejca, Lada riva 2107
Ja sam uzeo od Kulica i mogu ti reci da nista nije bolji,pa sam posle 2 dana kupio taj sa kupinda i spasao se muka
Stay cool
Drive old school...[img=http://img23.imageshack.us/img23/4916/2012062420.th.jpg]
Drive old school...[img=http://img23.imageshack.us/img23/4916/2012062420.th.jpg]
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
ma opet cu ja kod vlajkovica al sad ceo od alumizirane cev, eno od grane do srednjeg lonca je ta cev vec 10god i ko juce da je stavljena.
ma sta ces tamo, nemaju oni pojma
prave za neke zvrndaljke...
idi lepo kod pirketa...
idi lepo kod pirketa...
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "
Epa ja nisam mogao bitati, tražio sam na dva mesta gde sam ranije vidjao auspuhe i oni ih nemaju. Mogu da nabave ali neznaju ni proizvodjača ni cenu. Kod privatnih majstora koji ih ovde prave je samo bacanje para. Jednom sam kupio zadnji lonac za ladu i posle godinu dana procureo, uz krpljenje je uspeo da sastavi 2 gogine.djape1977 wrote:kiler je tesko djubre. jedino su bolji od auspuha sa buvljaka
I ja ti predlazem Pirketa.On ti je malo pre skretanja gde si promasio kad smo se nasli kod metroa 
Stay cool
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
Onog Pirketa sam gledao u emisiji Pozajmi mi auto i nije mi jasno kako je tako popularan među tjunerima. Ja imam odbojnost prema nadmenim ljudima, a naročito ako su još i majstori bilo kog zanata...jeronimo wrote:ma sta ces tamo, nemaju oni pojmaprave za neke zvrndaljke...
![]()
idi lepo kod pirketa...
Što se tiče Kilera, na mojoj Ladi je njihov proizvod od izduvne grane pa nadalje. Dvocevka ima vrhunski zvuk, kao kad je auto bio nov. Prednji lonac nema one kose limove kao ruski pa ga je lakše odlomiti na terenu. Osim toga, sam lonac je nezaptiven na spojevima, pa kad upalim auto kaplje voda i čuje se kako pućkaju mehurići. Kad se zagreje toga nema i onda je i zvuk ok. Zadnji lonac nije među najtišima. Po mom iskustvu, ubedljivo najbolji (posle fabričkog) bio je Proleterov lonac. Najgori koji sam imao bio je od nekog Saše iz Vrnjačke banje. Brzo je propao, a pošto mi je još u startu bio sumnjiv, uzeo sam brusilicu i uradio mu disekciju. Unutra sam video da je napravljen po principu cev u cev, bez ikakvog prigušivača. Direktno spojena ulazna i izlazna cev... Neko vreme sam tražio Imasaf zadnji lonac ali sam odustao zbog neozbiljnosti uvoznika.
E u tome je foraDare wrote:Dvocevka ima vrhunski zvuk, kao kad je auto bio nov.
Gazela mi je malte ne preko puta zgrade.....oni uvoze Imasaf.....hoces da im sedam za vrat za nesto ako ti treba....Dare wrote:Neko vreme sam tražio Imasaf zadnji lonac ali sam odustao zbog neozbiljnosti uvoznika.
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
To sam ti zapamtio, pa kad rikne Kiler... da ih smaramo. Ja sam pokušavao telefonom ali ništa. A znam da su uvoznici i u katalogu Imasaf-a postoji auspuh za Nivu.
Vici kad zatreba 
- aleko-2141
-
travelman
Penziju cu da provedem u ovakvoj prirodi, negde gde nema nikog i kuda moze samo lada da prodje i da se vozi.
Zavidim ti na danasnjem danu.
Zavidim ti na danasnjem danu.
- aleko-2141
meni tako svaki dan