BA3 2109 (No. 3)

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

Locked
Gago
Automobil: Samara 1.3s

Re: BA3 2109 (No. 3)

Post by Gago »

Ja odoh da lezem, ustajem u 7 :hello
Samo Samara Srbina Spasava

skora

Post by skora »

Ajd ...pustaj poruku kad krenes ka meni da snesem sve ;)

aleko-2141
Automobil: Moskvic Aleko

Post by aleko-2141 »

Sretan put i grickajte taj djevrek do dole :D

Gago
Automobil: Samara 1.3s

Post by Gago »

:-D
Javio mi se pre sat i po da je stigao u Bg ;-)
Samo Samara Srbina Spasava

aleko-2141

Post by aleko-2141 »

Ne mesaj pojmove, stigao, dovezao, dovukao :D

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

Nema ga nesto da se hvali novom masinom, cekamo..........
ILI nam pise kilometarski izvestaj :D

skora

Post by skora »

Image Image

Stigoh oko 8, nego bio na nekom rodjendanu pa sad dodjoh....

Mala je u boksu :D ..... kupih je pre "dva" meseca i tek je sad doterah :mrgreen:

...put proteko bez stajanja i kvarova :prvi .....a o decibelazi bez zadnjeg lonca i da vam ne pricam.
Dere seeee..... :mrgreen: ...gde prodje - skida ćeramidu sa krova :D :D :D :D

E sad da vam pricam redom......

Stize Gago oko podneva po mene,ulazi na parking,a u kolima mu sedi mlada pozadi ...i CEO auto KRCAT stvarima !!!!!
AU :shock: mislim se u sebi (znam sta sam sve spremio)........Izlazi Gago iz kola,i pruza mi punu kesu kifli...i kaze:

- Poslao ti Aleko !!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja zanemeo :mrgreen: Gde se toga setio ludak :mrgreen: ...i odmah ga zvao da mu nesto kazem...a on... osecam ovako Image :D
Vidim ja krece veselje od sabajle ......dooobroooo..... :twisted:

Otvara Gago gepek (ja kontam ispraznio ga za mene),medjutim tamo jos gore!!! Sve puno !!!!
Aj nekako cemo valjda.......i krene Gago da slaze stvari....kofere,lap topove.....kese,tegle,tockove...akomulatore,alat......i dok je on to sredjivao...kako mu ja dodajem kod gepeka,on u zavisnosti gde ce sta,ili stavlja u gepek ili ide do vrata,pa slaze u kabinu......
Tako je jednom otisao do kabine ,a ja sam diskretno (da niko ne vidi :) ),one tri kile razlicitih giteva sto mu je Aleko juce dao,samo prebacio u moju lajku i zatvorio vrata......
Citaj,citaj Gago .....meni kifle - jel ??? A???? :lol:

E kad smo sve slozili......kazem ja mladoj da zauzme poziciju pored svog dragog.....a ja se zabo pozadi medju one stvari natrpane do krova......krenuo da krljam one kifle.....i vec smo bili na auto putu......
Prolazimo Mladenovac.....kaze mlada mladozenji:

- Kad ces da me vodis na onu terasu????

On - Kakva terasa !!!! 1500din kilo pecenja !!!! :-x

Ja - Stvarno bi mogao.....sta si se stisO!!!! :angel

Kako ja to izgovorih.....gledam u cajger od pozadi....a lajka Image....80/90/100/110/+++ :mrgreen:

Topola.....nema vise kifli u kesi Image .....kazem ja Gagi:

- Manijace ,stani u neku kafuna da pijemo nesto....oce da se udavimo od ovog leba Image !!!!
(vruce one kifle ,pa smo ih sve pocepali)

Kako ja to izgovorih .....Gago po gasu :D :mrgreen: ...... nece covek da se otvori pa to ti je :evil:

Aaaaa ,vidim ja da cemo doci do Kraljeva ....i kazem mladoj:
- Cim snimis kafanu koja ti se svidja,Imagevuci rucnu !!!!

Posle jedno kilometar.....samo cujes mladu:

- :-x Ovde cemo !!!
.....a mali buda odmah desni migavac!!!! :mrgreen: Kakvi q...c da nesto kaze...... :P

Usli mi tamo...on nam ko sirocicima kupio po neku limunadu,i kao bas zurimo jer nas ceka neka tetka u Kragujevcu da nam nesto da.........

Stvarno u Kragujevcu njih dvoje odose negde.....ja glumio dobermana jedno 10min i cuvao kola....posle udjosmo u KV,ostavismo mladu ....Gago vadi onaj njegov aj - pod/aj-ped (neam pojma sta je http://youtu.be/C-6mFB7JbTM :D :D )...i kaze:

- Rekao si da te podcetim za stikere za felne,da se vidimo sa covekom za delove iz Turske,da kupis kablove...i benzin

Tako i bejase.....pokupovasmo mi sve to ,i pravac lajka....

Image Image (kablovi 700din ;) )

Dosli do lajke....upalili je .....srafim ja tablice ...ali vidim ja on ide tamo vamo (od ove lajke do svoje)
Garantovano pravi neko shranje (mislim se u sebi :? )....kad on snimio da je u ovoj lajki ispravno plafonsko svetlo ,i vec ga on premesta kod sebe :evil: .......Gori je od Travelmana.... :!:

Ostalo manje vise standardno.
...zamenili tockove,sijalicu jednu da bi imali oba fara.....Gago prekontrolisao vodu i ulje dok sam ja prebacio stvari iz njegove u moju......malo nesto calabrcnuli kod onog Leskovcanina......stali na pumpu da ja sipam gorivo jer sam samo u kantici doneo 5l.
......i Gago desno u svoje dvoriste,a ja kovelim da sto pre stignem zbog Travelmana jer je u niskom startu bio svo vreme :prvi ukoliko zatreba Image ......te tako mu javih sa Bubanj potoka da moze da se skine u pidzamicu.....Image ;)

Slike sutra jer je mrak pa se nista ne vidi.....a utisci.....pa sutra cemo je detaljno pregledati,ali akonto ovih skoro 200km reciimo ovako nesto:

Motor/menjac skroz ok .....lamela za djubre,korpa/druk OK(mekano-besumno),trebalo bi da je limarski zdrava (videcemo sutra),enterijer TEZAK svinjac,bendiks umro u najavi,auspuh nema (ja kazem ceo),trap ima neki luft u necemu negde,svecice za djubre,kablovi za djubre,benzinska pumpa nova(nisam ocekivao),gume nema,felne nema,akumulator nema ......jedino onaj novi tip table pa mi interesantne one lampice i skazaljke
Image Image ...rade sve "j"ampice Image

Ma lajka ko lajka ......umesto kisobrana :D
..... sutra cemo uz kocu tamanicu da je pretresemo ,pa cu vam sve Image slikati i pisati ;)
...samo se moram prikladno obuci kad joj pridjem....da ne fasujem neku ebolu :mrgreen:

Image :D :D :D :D
Last edited by skora on Thu Mar 12, 2015 6:08 pm, edited 1 time in total.

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

Ma dobro sve te mane i nisu ozbiljne, uz ulaganje od 100-200e. moze se ona dovesti u pristojno stanje za koristiti. Samo da je limarski zdrava jos da proveris detaljno.

travelman

Post by travelman »

Znaci stigla mi nova komsinica, brineta ... :D ...

Jedva cekam da mi padne u sake, bice posla oko i sa njom ... :twisted: ...

Avantura u najavi ... :xixi ...

aleko-2141

Post by aleko-2141 »

ladno si mu uzeo git a covek trebao kod kuce da uradi auto, koji si ti necovek :p sto ti ne bi muka od tih kifli :D

skora

Post by skora »

aleko-2141 wrote:ladno si mu uzeo git
Ma jooook ,nisam :D :D

Image

aleko-2141

Post by aleko-2141 »

a sa cim mislis da odradi auto kod kuce :p

skora

Post by skora »

Pa ti si ga namestio :!: sad idi pa mu uplati post netom 2,5 soma za tri kile gita Image
To ste trebali da razmisljate kad ste kovali plan da MENI kupujete kifle umesto da me vodite na jagnjećinu :!: za mnooooogo manje para :!: ..... Ovako se igrao vatrom pa se opekao .....ali mi ga zao jer je dobrica :P ....pa mu mozda i vratim....nego tebi ga moram nekako zalulati :twisted:
Image

Ajd odoh da vam slikam krkelu ..... ;)

aleko-2141

Post by aleko-2141 »

zeznuo si njega, ja koristim drugi git, tako da si fakticki njemu uzeo, sad kad se vrati u bg da mu to sve lepo ocistis i pregitujes i naravno prefarbas :P :P

skora

Post by skora »

ma kakvo crno sredjivanje auta kad je poveo mladu .....nece silaziti ko dete sa tresnje..... :D :D ....mama ce da ga hrani redovno svim sto voli......a on ce samo da jede ,*ebe i spava :D :D :D ...znam ga breeee :!:
Last edited by skora on Thu Mar 12, 2015 6:08 pm, edited 1 time in total.

Locked