dejca, Lada riva 2107
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Re: dejca, Lada riva 2107
i pripadamo cukarici 
-
travelman
Blago tebi, nisam ja kriv sto sam ucio da igram klikere na Terazijama ...meni tako svaki dan![]()
aleko-2141 wrote:i pripadamo cukarici
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
u sretno vreme pitali mog oca, hoces dvosoban stan u gradu ili pare, covek uzeo pare i uziv au zivotu, niej bas da nema mira, glavni je put al gde god da pogledas trava, nekad bude i neka divljac u dvoristu pobrsti malo 
-
Boki78
Da je uzeo gajbu sada bi za nju mogao da pazari jedno 10-15 kuca sa imanjem u prirodi, miru i tisini 
imala je do skoro da se kupi u onom casopisu legendarni automobili
Stay cool
Drive old school...[img=http://img23.imageshack.us/img23/4916/2012062420.th.jpg]
Drive old school...[img=http://img23.imageshack.us/img23/4916/2012062420.th.jpg]
Mozda sam lose razumeo drugara za ime, ali to je valjda neki rostilj majstor koji radi u kiosku, kazu da ima odlican rostilj
Inace, jeo sam juce leskovacki kod drugara, poslali su mu cevape iz Leskovca... Odlicni su
Inace, jeo sam juce leskovacki kod drugara, poslali su mu cevape iz Leskovca... Odlicni su
Samo Samara Srbina Spasava
- Miljan
- Automobil: Skala 55, Koral 65
Leskovcanin koji ne zna za BIBCA, kao da nije iz Leskovca 
Aha misliš na trafiku gde se prodaju pljeskavice, ako ikad dolaziš u LE nju nikad nemožeš promašiti jer se nalazi na samom ulazu u grad odmah čim se spustiš od nadvoznjaka.
Elem preko puta tog bibca postoji servis za obradu motora i sad kad pitaš nekog gde je radio blok i glavu svi će reći kod bibca ili preko puta bibca a ime tog servisa skoro niko nezna, zato sam ja pomislio da misliš na servis preko puta bibca.
Ali sam zaboravio da je vas vaš prijatelj kodža iskvario i mislite si samo na krkanje.
Elem preko puta tog bibca postoji servis za obradu motora i sad kad pitaš nekog gde je radio blok i glavu svi će reći kod bibca ili preko puta bibca a ime tog servisa skoro niko nezna, zato sam ja pomislio da misliš na servis preko puta bibca.
Ali sam zaboravio da je vas vaš prijatelj kodža iskvario i mislite si samo na krkanje.
Ne sumnjam, a i lako je napraviti dobar roštilj ako je pun džep.
I to sto kazes....
Jos dodje ovde na Lada forum pa nam pravi zazubice
Jos dodje ovde na Lada forum pa nam pravi zazubice
Samo Samara Srbina Spasava