travelman wrote:Imas kiflu pa nek ti napravi cep ......

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Nekako sam pod utiskom da te je pre kupovine ovog auta napao mozgojedac, uradio sta je imao pa potom umro od gladiskora wrote: E dooobro ....evo slicica kao sto smo obecali ....i uzput par reci oko stanja iste.![]()

Mogu ja da grizem sta hoces, al neko ko uzima kantu za somica ocekuje mint kantu, a da ova postane mint ukupno ulaganje prevazilazi ciljanu cenuskora wrote:Baksuze....jezik pregrizo
![]()
Ne lupaj majketi ..... kad ne poznajes materiju (ne stanje - nego trziste)Boki78 wrote:naravno ako oces ulozenu lovu nazad![]()
Ne ne ...ajmo realno i pokazno u praksi ,pa gledaj TI to ovako:Boki78 wrote:No gledaj to ovako
...pa da vidis kako bi frsnuo +- stotku za štrumfa humanitarca Ako izuzmem da ni ta nije mint stanje, cak i da jeste za nesto znacajno, a 600e je znacajno nece otici. Tvoja da bi otisla za 1000 mora izgledati bolje od ove zelenke. To trziste sa kojim imas iskustvo su raspadaljke od 5 glava. Barem probaj da prodas samaru za somica pa onda sumiraj utiske. Somic je u domacinskim ocima vec pogolema cifra i za to se voze vec gospodski opel karavni i sl, a ne ladeskora wrote:Mint stanje vrlo dobro znamo sta znaci....ali nemoj da se pravis lud i da kao ne znas koliko traze za mint stanje http://www.mojauto.rs/polovni-automobil ... a_2002_god (btw - dobice ih nikad a mozda ni tad)
Mmm necemskora wrote:Mm??? .....ćeš?
Pa u ovom filmu (samara),samo me to trziste i zanima.......gde ces preko togaBoki78 wrote:To trziste sa kojim imas iskustvo su raspadaljke od 5 glava.
Boki78 wrote:Barem probaj da prodas samaru za somica pa onda sumiraj utiske. Somic je u domacinskim ocima vec pogolema cifra i za to se voze vec gospodski opel karavni i sl, a ne lade![]()
Tako je brate mili .....i kad vec znas da je to tako ,onda ne vidim konekciju sa ovim gore - probaj da prodas samaru za iljadu !!!Boki78 wrote:Somic je u domacinskim ocima vec pogolema cifra i za to se voze vec gospodski opel karavni i sl, a ne lade![]()
Dobro sad.....valjda bi preteklo za 2-3kg jagnjecineBoki78 wrote:ako planiras 500e tu ni evro neces da zaradis
Pa sta da merimo kad se zna da je tvoj veciBoki78 wrote:ali ja prosto nemam grama zelje da mlatim vreme na merenje dzosue