BA3 2109 (No. 3)

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

Locked
skora

Re: BA3 2109 (No. 3)

Post by skora »

travelman wrote:Imas kiflu pa nek ti napravi cep ... :D ...
Image

Boki78

Post by Boki78 »

skora wrote: E dooobro ....evo slicica kao sto smo obecali ....i uzput par reci oko stanja iste. :oops:
Nekako sam pod utiskom da te je pre kupovine ovog auta napao mozgojedac, uradio sta je imao pa potom umro od gladi :mrgreen:

skora

Post by skora »

:D :D :D ...... pa ti nemas pojma kako ce ona da izgleda :!: .....ima da ode za iljadu ... :D :D :D

Boki78

Post by Boki78 »

Mozda, ako pre toga u nju ulozis dve iljade :mrgreen:

skora

Post by skora »

Baksuze :-x ....jezik pregrizo :mrgreen:
Last edited by skora on Thu Mar 12, 2015 6:06 pm, edited 1 time in total.

aleko-2141
Automobil: Moskvic Aleko

Post by aleko-2141 »

od utorka ti kisa prekri je da ne procuri :D

skora

Post by skora »

Eee kad pocnu kise onda ide kucna zabava .....poliranje i ovo ono :)

Image

aleko-2141

Post by aleko-2141 »

a kako ces da stegnes cep? :D

skora

Post by skora »

U pakovanju za ovakve roletne

Image

se dobija zakacaljka na koju se namotava ovaj konopac da ne landara.Te zakacaljke je mene uvek mrzelo da kacim (jer mi je to glupo),ali sam ih uredno cuvao...a BAS su profilisane tako kako meni treba.Samo rupu da prosirim malo za brezon.Mislim da ih imam bas 4
Slikacu ti kad ih nadjem.....to mi je palo na pamet kao resenje ;)

Boki78

Post by Boki78 »

skora wrote:Baksuze :-x ....jezik pregrizo :mrgreen:
Mogu ja da grizem sta hoces, al neko ko uzima kantu za somica ocekuje mint kantu, a da ova postane mint ukupno ulaganje prevazilazi ciljanu cenu :)

No gledaj to ovako, ovo ti je epizoda Strumf humanitarac, nekome ces pokloniti rad i vreme onako sirokogrudo, naravno ako oces ulozenu lovu nazad :mrgreen: :mrgreen:

skora

Post by skora »

Boki78 wrote:naravno ako oces ulozenu lovu nazad :mrgreen: :mrgreen:
Ne lupaj majketi ..... kad ne poznajes materiju (ne stanje - nego trziste)

Mint stanje vrlo dobro znamo sta znaci....ali nemoj da se pravis lud i da kao ne znas koliko traze za mint stanje http://www.mojauto.rs/polovni-automobil ... a_2002_god (btw - dobice ih nikad a mozda ni tad)
Boki78 wrote:No gledaj to ovako
Ne ne ...ajmo realno i pokazno u praksi ,pa gledaj TI to ovako:

- Stih probe,da bi ti dokazao koliko gresis u proceni ,ako si raspolozen ,ajde da stavimo obe (tvoju i ovu) u oglas,sa ciljem da ih prodamo za 500e.
Moja ide pre garant !!!!! (treba mi samo pesak prednosti u igri,da je operem,stavim najjeftije presvlake i ratkapne,i zavarim lonac iz gepeka).Dakle ulaganje 2000din.....i sve ostaje kao sto jeste ....ova lamela naspram tvoje svemirske,ova trula naspram tvoje zdrave,itd.....

Ocemo ..... ako ti se desi kupac,sobzirom da neces da prodajes svoju,ti mu reci - salio sam se ...ili ga oteraj u PM (nebitno),ali samo da vidimo jesi u pravu ili ne!?....i koja prva nalazi novog vlasnika za TE PARE !!!!

Ako ja pre prodam moju ....onoliko kolko sam zaradio - toliko mi jos das!!!! ...dali 10 ili 110e nebitno ....a znas koliko me kosta (auto+registracija+dovoz do Beograda)

Mm??? .....ćeš? :)...trebalo bi da ĆEŠ...jer si siguran u sebe...kvalitet svoje....i smesnu cenu ya koju je nudis tryistu (u ovoj igri)

:twisted: ...pa da vidis kako bi frsnuo +- stotku za štrumfa humanitarca ;)
Last edited by skora on Mon Oct 20, 2014 1:09 am, edited 1 time in total.

Boki78

Post by Boki78 »

skora wrote:Mint stanje vrlo dobro znamo sta znaci....ali nemoj da se pravis lud i da kao ne znas koliko traze za mint stanje http://www.mojauto.rs/polovni-automobil ... a_2002_god (btw - dobice ih nikad a mozda ni tad)
Ako izuzmem da ni ta nije mint stanje, cak i da jeste za nesto znacajno, a 600e je znacajno nece otici. Tvoja da bi otisla za 1000 mora izgledati bolje od ove zelenke. To trziste sa kojim imas iskustvo su raspadaljke od 5 glava. Barem probaj da prodas samaru za somica pa onda sumiraj utiske. Somic je u domacinskim ocima vec pogolema cifra i za to se voze vec gospodski opel karavni i sl, a ne lade :mrgreen:
skora wrote:Mm??? .....ćeš? :)
Mmm necem :) Zasto iako je moja svemirski brod za bilo koju sa foruma, izuzev dajkove, koja je od moje bolja onoliko koliko je moja od prve sledece i dalje ima kabrolet cipelicevu farbu koja ce svakoga sa gramom zdrave pameti otetati :) Konkretno ono sto ti predlazes jeste da se kockamo tj hoce li prvo tebi naleteti budala koja gleda farbu ili meni mehaniku. Na stranu sto nije upitno meriti tvoju i moju trgovacku vestinu, tj tebe koji ces maziti eskima dok mu pevas da si goreo sa malom u plamenu, nadajuci se da mu prodas kontigent frizidera i mene koji poslovicno bezim od trgovine kao djavo od krsta. E sad pare nisu problem, ako planiras 500e tu ni evro neces da zaradis i to samo da je osposobis da ide i ne cuje sa kao tenk, ali ja prosto nemam grama zelje da mlatim vreme na merenje dzosue :mrgreen:

skora

Post by skora »

Boki78 wrote:To trziste sa kojim imas iskustvo su raspadaljke od 5 glava.
Pa u ovom filmu (samara),samo me to trziste i zanima.......gde ces preko toga :?
Boki78 wrote:Barem probaj da prodas samaru za somica pa onda sumiraj utiske. Somic je u domacinskim ocima vec pogolema cifra i za to se voze vec gospodski opel karavni i sl, a ne lade :mrgreen:
:D :D :D .... pa ja kad sam napisao IMA DA ODE ZA ILJADU ,vrlo dobro znas da je zjbancija....a ja u tom filmu nikad necu biti,jer da bih ponudio trzistu samaru za ILJADU,ne mogu je kupiti za 200...nego za bar 700.....a ja te pare u ludili ne bi dao za samaru.
Boki78 wrote:Somic je u domacinskim ocima vec pogolema cifra i za to se voze vec gospodski opel karavni i sl, a ne lade :mrgreen:
Tako je brate mili .....i kad vec znas da je to tako ,onda ne vidim konekciju sa ovim gore - probaj da prodas samaru za iljadu !!!
Kako da je prodam za iljadu kad niko nije mentol da kupi to za iljadu kad ima 200 strana na PA sa ponudom u toj vrednosti svacega....
Boki78 wrote:ako planiras 500e tu ni evro neces da zaradis
Dobro sad.....valjda bi preteklo za 2-3kg jagnjecine :)
Boki78 wrote:ali ja prosto nemam grama zelje da mlatim vreme na merenje dzosue :mrgreen:
Pa sta da merimo kad se zna da je tvoj veci :kez

P.S.

Posalji mi na PP link za lajsne(bez zezanja) .....zaboravih da te pitam kad sam bio.....za belu nije lose da je obogatim malo pred udaju ;)

skora

Post by skora »

..kristal .... Image

Image

aleko-2141

Post by aleko-2141 »

i meni dva bela :P

ekstra su ;)

Locked