BA3 2108
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Re: BA3 2108
cep se napravio od rashladne tecnosti, jesi cackao antifriz ili jos gore riknula glava 
Ima li dovoljno rashladne tecnosti? Meni rekose da nivo tecnosti mora da bude iznad nivoa isparivaca..
Samo Samara Srbina Spasava
- aleko-2141
pa to je lada i ona se ne vozi na plin 
meni kad je pukla glava vozio sam skoro tri meseca i to na benz posto je nabijao pritisak i nije mogla tecnost da kruzi kroz rasprsivac tako da ili ti fali tecnosti ili nova glava
meni kad je pukla glava vozio sam skoro tri meseca i to na benz posto je nabijao pritisak i nije mogla tecnost da kruzi kroz rasprsivac tako da ili ti fali tecnosti ili nova glava
Neeeegooo a gde nestade tecnost ????
- aleko-2141
mozda ti otisoa mali hladnjak ili ti puklo neko crevce sto gogo stalno kuka na njih
Mamicu mu ......garantovano negde curi ......nema trika da je iscezla tecnost sama od sebe......a glava nije .....pa merili smo kompresiju skoro....
Dobro je ako je mali hladnjak ....sve mi jos rastureno tako da cemo to lako resiti ......imamo slobodan prilaz....
Dobro je ako je mali hladnjak ....sve mi jos rastureno tako da cemo to lako resiti ......imamo slobodan prilaz....
- aleko-2141
gde vam je slavina od grejanja sto i na nju kukate
dole kod suvozacevih nogu valjda ...i tacno sam danas pustao grejanje posle ko zna od kad ,i da vidis kad je ona skiknula 
Pa pustio si grejanje i mozda je tu nestala tecnost ili je odatle izasao neki mehur koji je napravio cep. Ispusti vazduh i dopuni sistem, znas valjda kao bese.
...ma znam Dejco.....nego mi se cini da kad zvizne membrana hoce isto da ledi rasprsivac ,pa reko da nije to.......Videcemo sutra kad se razdani sta je mucidejca wrote: znas valjda kao bese.
isparivac ledi zato sto nema protoka vode kroz njega, neko curenje ili prelomljeno crevo nezategnuta selna, slavina grejanja itd bi mogla da bude problem antifriz ima karakteristicana miris i boju valjda znas kakao se gleda...
ako ledi a ima vode u njemu znaci da je los protok i mora da radi na benzinu dok ne podigne temperaturu posle ide na plin(memebrana se menja ili kad pukne ili kad vise ne mozes da stelujes smesu na plinu) otprilike na 60 hiljada pa navise zavisi od kvaliteta...
ako ledi a ima vode u njemu znaci da je los protok i mora da radi na benzinu dok ne podigne temperaturu posle ide na plin(memebrana se menja ili kad pukne ili kad vise ne mozes da stelujes smesu na plinu) otprilike na 60 hiljada pa navise zavisi od kvaliteta...
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "
Ma kakav crni antifriz ...odakle meni tojeronimo wrote:antifriz ima karakteristicana miris i boju valjda znas kakao se gleda...
-
travelman
Kako ...a rasprsivac od plina sav zaledjen.... sav u inju onako....
Pa nije temperatura isla u minus ...
Pa nema veze, to se može desiti i leti jer se plin ledi kad se pretvara u gasno stanje.