Akumulator
Moderators: dejo, dejca, Miljan
Akumulator
Koji amburator preporucujete za kupovinu?Ja imam Blek Hors
i ne valja za nista, svako jutro s majku guram lajku da bi je odvezo na poso ;(
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Re: Akumulator
nema nesto pravila, mene je silver hors bolje sluzio nego bos, enedzajzer ti nije los ako imas viska onda vartu i tako te.
- nemanjaelite
- Automobil: lada
Sve preporuke za energizer, jeste malo skuplji, ali debelo se isplati u eksplotaciji... Sa stabilnim sistemom punjenja traje i do 5 godina. Moj primer.
Proatomik evoga jošuvek je u odličnom stanju iako je star 5 godina.
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
macka u dzaku...sta god kupio,pa kako ti se posreci...okadi ga,popij jednu mucenicu,pa sta bude

...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
hahah hvala hvala momci 
varta me niikako nije sluzila, mesec dana po izlasku iz garancije kao da je preko noci crkao. Isto i white horse, dva meseca posle garancije ode. sad imam toplu (100 A) . Videcemo koliko ce on da traje
Black horse,traja mi je 6 godina besprekorno i onda je crkla jedna celija,pa mi sad stoji u garazi za led rasvetu
White horse,sluzi ja mislim sada skoro tri godine,ali nakon 2 godine (nakon isteka garancije) je oslabio,od samog pocetka mi se nije svideo,auto je lose verglao,nije imao snage,a sada ako predugo stoji cini mi se da lada jedva vergla...A moram da napomenem i to da sam prvo uzeo white horse,koji je crkao nakon mesec dana od dana kupovine,pa sam ga zamenio za ovaj koji sam ti gore opisao
White horse,sluzi ja mislim sada skoro tri godine,ali nakon 2 godine (nakon isteka garancije) je oslabio,od samog pocetka mi se nije svideo,auto je lose verglao,nije imao snage,a sada ako predugo stoji cini mi se da lada jedva vergla...A moram da napomenem i to da sam prvo uzeo white horse,koji je crkao nakon mesec dana od dana kupovine,pa sam ga zamenio za ovaj koji sam ti gore opisao
Stay cool
Drive old school...[img=http://img23.imageshack.us/img23/4916/2012062420.th.jpg]
Drive old school...[img=http://img23.imageshack.us/img23/4916/2012062420.th.jpg]
- Miljan
- Automobil: Skala 55, Koral 65
Pre 15-tak dana mi je crkao Black Horse star 9 ipo godina. Ne volim ih i ne bih kupio nov, ali kod mene uglavnom nisu pravili problema, imao sam 6 komada, samo jedan je crkao u garanciji, ostali su trajali 4, dva komada 5, 6 i ovaj 9 ipo godina.
Bruka za Exide koji je bio duplo skuplji, a jedva izgurao 4 godine uz 10 nosenja u servis u garanciji.
Bruka za Exide koji je bio duplo skuplji, a jedva izgurao 4 godine uz 10 nosenja u servis u garanciji.