BA3 2109 (No. 3)
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Re: BA3 2109 (No. 3)
Evo ga ovde ....jbg-a,zaboravih da ti ga dam.....seti se kad se budemo videli 
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
napravih juce 115 km pa gradu tako da tih tvojih 5 tj 10 nije nista 
Otvorih gepek danas od ove samare sa ciljem da joj maznem plasticni fasung za zadnju stop lampu,medjutim tamo to stoji iza velikih plastika (a ne kao kod starog tipa)i naravno sve krmaceno,lemljeno,nastavljano itd ...

Last edited by skora on Thu Mar 12, 2015 6:02 pm, edited 1 time in total.
-
travelman
Limarijski je bolja nego sto smo ocekivali, ja sam se bojao sta ces zateci u gepeku kada povadis tapacirunge.
Ali mi nikako nije jasno kako se Ranku nije gadilo da se vozi u njoj. Ok, on je nju koristio za to zasta ju je koristio ali aman zaman ...
Mozda neko misli da se zezas kada spominjes dekontaminaciju posle rada u njoj ali i to je blago receno.
Ali mi nikako nije jasno kako se Ranku nije gadilo da se vozi u njoj. Ok, on je nju koristio za to zasta ju je koristio ali aman zaman ...
Mozda neko misli da se zezas kada spominjes dekontaminaciju posle rada u njoj ali i to je blago receno.
Pa seljak covek ..... ko Gago (dve kuce razdaljine)travelman wrote:Ali mi nikako nije jasno kako se Ranku nije gadilo da se vozi u njoj.
Da je mogao ....i sraf sa tocka bi uvrnuo Ma sta da mu se gadi ....pa cuo si sta je sve trpao u nju
...... http://www.tubechop.com/watch/3841063
.....za to mu je sluzila ......samo da moze da upali i da ne stane (to je bilo najbitnije)..... ovo sve drugo - ko ga *ebe...

Ako naletis negde na jeftine Yugiceve ratkapne na Limundu, javi mi, svidja mi se kako stoje na beloj.... 
Samo Samara Srbina Spasava
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
ima gogo neku ratkapnu ispod samare, danas videh 
Meni trebaju ove velike za Yuga... Ove male mi se ne svidjaju...
Pa imas dve opcije .....prva ti je da kupis jedan set,a druga ti je da dobijes jedan set.....pa ti sad biraj koja ti vise odgovara 

Hahahaha, pa mora onda bar jos neki deo da se donese od kuce 
Ma jok .....Nisam ja alavi Boki da ti skinem kozu s ledja
.....samo ponesi one soljice sto ti stoje na tockovima (crne) ...i dodji da srafimo ratkapne sa bele 
Zar moraju da se skidaju te kako ih zoves soljice?
Je l' se te ratkapne drze srafom, kako si cini me jednom rekao ili je klasicna varijanta da moraju podvezice da se stavljaju?
Sad cu kuci da moniram zimske, pa ako su pod sraf, da ih ne montiram sad pre odlaska kuci, nego kad budem nabacivao zimske
Je l' se te ratkapne drze srafom, kako si cini me jednom rekao ili je klasicna varijanta da moraju podvezice da se stavljaju?
Sad cu kuci da moniram zimske, pa ako su pod sraf, da ih ne montiram sad pre odlaska kuci, nego kad budem nabacivao zimske